NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

JAK JSEM PŘIŠEL NA SVĚT

Pokud jako my čekáte do rodiny další děťátko, pak pro vás mám dobrý tip na knihu pro prvorozeného před spaním do pelíšku. 

Je to báječná a vtipná knížka Kateřiny Janouchové, ve které se dítě dozví "jak přicházíme na svět", objasní spoustu zvídavých dětských otázek v oblasti sexuální výchovy a zároveň nechává veliký prostor pro kritické myšlení dítěte, toleranci a škálu možností, které život už zkrátka přináší:) Knížka vtipně a mile nabízí dítěti odpovědi například i jak se asi rodiče potkali, píše o tom, že děti se rodí různě a že ne každá paní s velkým bříškem v něm nosí miminko...některá třeba jen ráda chodí na dorty do cukrárny Mňamka:)

Jak vlastně přicházejí děti na svět? Co se celých těch dlouhých devět měsíců děje u maminky v bříšku? Jak se rozhodne, jestli bude miminko chlapeček nebo holčička? A jak víme, kdy nastane ten správný čas, aby se děťátko narodilo?

Tato knížka vypráví o cestě na svět – o cestě, kterou prošly všechny děti, ale žádné z nich se na ni nepamatuje… Teď si o tom dobrodružství děti mohou přečíst a všechno se dozvědět znovu, a to od úplného začátku! Je to příběh tak poutavý, že je napínavější než většina pohádek. 

Kateřina Janouchová je novinářka, spisovatelka a odbornice v oblasti partnerských vztahů. Mervi Lindman finská ilustrátorka. 


VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion