NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

KOUKÁ MÍNA DO KOMÍNA

Jak hravě s dětmi procvičit obtížné hlásky a zlepšit tak jejich výslovnost? Pořiďte si parádního pomocníka a děti se budou bavit, aniž by si všimnuly, že s nimi něco pilujete :-)

V krásné barevné knížce "Kouká Mína" do komína najdete soubor 90  říkanek pro děti od zhruba 4 let, díky nimž procvičujete výslovnost všech hlásek. V každé převládá procvičovaná hláska a naopak hlásky obtížné v ní nejsou. To znamená třeba, že  v říkance, která je zaměřená například na hlásku „L“ nenajdete „R,Ř“ a podobně. U každé najdete označení jakou hlásku procvičujete. Říkanky jsou tedy hodně vtipné, a občas se směje nejen Juli, ale i já :-) Každá říkanka je doplněná veselým obrázkem od Edity Plickové a  naší Julince i mě přijdou velmi půvabné.  

Autorky Mgr. Jana Havlíčková a Mgr. Ilona Eichlerová jsou klinické logopedky a čerpaly ze své praxe. Kniha navazuje na jejich první knihu "Já mám v krabici cukr a krupici", která je určená k procvičování hlásek R a Ř.  

Je ale také dobré myslet na to,  že k logopedické prevenci patří i rozvoj jemné a hrubé motoriky, pracovní, hudební a výtvarné činnosti. Je důležité rozvíjet slovní zásobu – povídáním, čtením pohádek, popisem obrázku, učením básniček atd. Takže se vesele můžete inspirovat u nás a hned si něco vyrobit:-)



VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion