NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

30-TI DENNÍ ÚKLÍZECÍ VÝZVA

Stresuje vás, že pořád  doma něco hledáte? Že  tak tak stíháte jen běžný úklid, ale přitom byste potřebovali spoustu věcí protřídit, uspořádat? Chybí vám čas a motivace? Nebo jen chcete domácnost provětrat a odhlečit a mít co nejméně věcí? Zkuste to s námi! Postupně, po chvilkách. Stáhněte si  k tomu náš 30ti denní plánovač! 

Od okamžiku, co se narodilo mé druhé dítko mám pocit, že úklid je někdy sisyfofská práce :-) A také že stále v domácnosti věci přibývají, ale žádné neubývají. Takže výsledek? Pořád něco marně hledám, nebo jsem zoufalá, kam další věci dát a nebo věci, které právě potřebuju jsou rozbité, roztrhané, prošlé a nebo úplně chybí :-) 

Posledních pár týdnů na mě z internetu vyskakovaly  stále samé 30-ti denní výzvy - na ploché břicho, na 30 dní bez cukru, na změnu životního stylu...Tyhle výzvy mě však nechávají chladnou :-) A tak mě napadlo, co si třeba udělat takovou výzvu na úklid?

MŮJ DŮM, MŮJ HRAD

V naší 30-ti denní výzvě najdete úkoly rozdělené v určitém sledu a do několika místností. Ale...Vy si sami přizpůsobte úkoly tak, aby to sedělo na váš byt či dům. Možná tolik místností nemáte a nebo naopak jich máte vícero. A když nevíte, kde v dané místnosti začít, tak to vezměte systematicky prostě ode dveří a postupujte pomalu a jedním směrem.

To byla i velká otázka pro mě. Stále jsem úklid odkládala na dobu, až budu mít alespoň volný půlden, nebo trochu volna o víkendu. Ale to bohužel nefungovalo. Jediné co pomohlo, každý den (pokud to bylo možné) jsem si utrhla 15-20 minut a vrhla se na to, co mě nejvíce v bytě pálilo, štvalo. Pak jsem měla radost i z toho mála, a takhle po kouskách se mi daří fungovat a likvidovat věci, co dlouho odkládám:-) 

 ZAPOJTE JE!

Pokud máte malé děti, je to náročné v tom všem shonu ještě vyšetřit nějaký čas navíc. Ale pokud jsou děti již trošku větší, zapojte je do úklidu. Ony to ještě neberou jako nutnou povinnost, ale jako hru. Můžete jim třeba půjčit ruční vysavač. Moje starší dcera ho miluje a menší roční už s ním taky chce jezdit:-) A nebo je nechejte  poskládat knihovničku. 

JAK SE (NE)UŠTVAT

Naši výzvou vás chci spíše inspirovat, ne uštvat:-) Je jasné, že pokud máte děti, domácnost a třeba ještě chodíte do práce, tak toho máte denně nad hlavu. Náš plánovač můžete vzít prostě napřeskáčku, jak vám bude vyhovovat a v tempu, které pro vás bude reálné a nestresující.

ODMĚŇTE SE!

Pokud se vám podařilo alespoň část úkolů, které jste si naplánovali, splnit, odměňte se! Pořiďte si něco, co jste si už dávno přáli. A nebo si dopřejte třeba masáž, nebo zkuste zařídit hlídání a zajít si na čaj s přáteli, bez dětí :-)

ZDARMA SI STÁHNĚTE PLÁNOVAČ ÚKOLŮ (v menu KE STAŽENÍ  )

 




VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



yansanm
Těším se na odskrtavani!!!
20.03.2017 20:47


danielapevna
Výzva vytisknuta, budiž vyvěšenana viditelné místo. Petr na dnešek slíbil našim drahouškům PHD (pracovně hospodářský den), tak ať to má štábní kulturu :)
20.11.2015 11:37


Ljusha
Jo, moc pěkné. Když je to takhle hezky sepsané, nevypadá to zase tak nezvaladatelně. Přidávám se do klubu.
19.11.2015 21:03


Babucha001
též se přidávám :-)
19.11.2015 13:45


dasa
@proprepiaf - To je slovo ženy!!! Jsem v tom aktuálně s váma :-) Tak pak dejte vědět, jak to jde :-)
18.11.2015 23:37


proprepiaf
Do toho jdu! :)
18.11.2015 19:47

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion