NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

DĚTSKÝ KLUB NOTIČKA

S Matildou jsme vloni začaly chodit do přípravky Dětského klubu Notička PFK. Letos už bude mazák:-) Pokud neznáte, mrkněte, je to nevídaná hudebka! A zápisy právě probíhají.

Zahrát si na djembe, slyšet a prozkoumat dudy, vyrobit pasteveckou flétnu koncovku, zatančit si skotský tanec, vidět gejšu, prohlédnout si její oděv, zatančit si sní a projít se v jejích botičkách, spatřit pravý samurajský meč v rukou bojovníka a užít si čajový obřad... to jsou úžasné osobní zážitky, které si s Matildou z Notičky odnášíme. Jsem ráda, že jsem mohla jako rodič doprovázet, bavilo mě to moc :-)

V průběhu roku pořádá NOTIČKA 5 - 6 setkání, většinou v neděli, vždy zaměřené na nějaké téma (např. Japonsko, Skotsko, Austrálie). Kromě typických hudebních nástrojů a směrů, je setkání propojeno i výtvarným uměním, tancem a kulturním zážitkem. Odcházely jsme vždy po hezky stráveném dopoledni nadšené z množství nových nezapomenutelných zážitků.

Dětský klub NOTIČKA vznikl při PKF (Pražské komorní filharmonii) pro zájem o návaznost pořádaných koncertů pro děti na další intenzivnější a hlubší kontakt s vážnou hudbou a uměním. NOTIČKA je určena dětem ve věku od 4 do 14 let (Notičková přípravka od 3 do 4 let).
Více info o Klubu Notička zde.



VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



VeruVeru
Dobrý den Petro, děkuji velice za odpověď, vyzkouším Vaše tipy:-). Moc zdravím. Veronika
17.01.2016 00:24


petra
Hezký den Veru, určitě funguje, jsme přihlášeny a rozpis témat je tady: http://www.pkf.cz/img/documents/1/2/149.pdf Zkuste brnknout koordinátorce a zeptat se (kontakt je pod odkazem v příspěvku). Petra
13.01.2016 23:46


VeruVeru
Dobrý den Petro. Je klub Notička aktivní i v roce 2016? Nedaří se mi najít potřebné odkazy. Velice děkuji za zajímavý tip:-) Veronika
11.01.2016 23:08

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion