NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

SOUTĚŽ O VOUCHERY NA VYBAVENÍ DO ŠKOLKY ČI ŠKOLY - UKONČENO !

Komu se hodí do nového školního roku vybavit dětičky novými botkami, holínkami, bačkůrkami, batůžky nebo čepicemi? Je tu pro vás nová soutěž o 2x voucher v hodnotě 250 Kč na nákup libovolného zboží od obchodu  Dětská obuv Libušín. Jen si na webu vyberete a vše vám přijde poštou :-)

 

Vyhlašujeme další SOUTĚŽ!

Co udělat?

  1.  Napište nám (buď do komentářů tady pod článkem na webu nebo do komentářů na facebooku u  příspěvku soutěže ) jak jste prožívaly první den školky či školy vašich ratolestí ? :-) A pokud máte ještě dítka malinká, tak nám napište, zda si pamatujete, jak vám se chtělo/nechtělo do školy :-)
  2. Dejte facebookové stránce Dětské obuvi Libušín svůj lajk. Losovat výherce budeme z obou skupin komentářů (jak na FB, tak tady na webu) takže můžete svoji šanci znásobit!

 

Soutěžit můžete do pondělí 29.8.2016 do 16 hodin.

Naším dětským generátorem pak vylosujeme výherce, kteří získají vouchery. Ty bude možné uplatnit na nákup libovolného zboží v Dětské obuvi Libušín (osobně nebo přes e-shop).

 

Dětská obuv Libušín se specializuje na kvalitní zdravotní obuv pro děti a dorost. Na skladě, ač malého obchůdku, najdete kromě bot všeho druhu také pláštěnky, deštníky, batůžky, klobouky a čepice na každé období. Sortiment najdete zde.

Držíme vám palce a přejeme krásný zbytek léta!

 

--------------------------------------------------------

 

MÁME ŠŤASTNÉ VÝHERCE!

Moc všem děkujeme, že jste nám napsali, podělili se o své zážitky a tak se zapojili do soutěže.
Náš dětský generátor vylosoval tyto výherce:


"amarie" - komentář na webu

"jenja" - komentář na webu


Radujeme se s vámi a do mailu vám zasíláme podrobné informace, jak si svoji výhru vyzvednout.


VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



jenja
Popravdě, žádné trauma pro syna nebylo, jen já jsem byla "zklamaná",že je "adaptační týden", a že tedy hned od prvního dne nemůže ve školce spát :o)
27.08.2016 22:46


vigodovak
Ja som mala z prvého dňa v škôlke väčší strach ako syn (poznáte to: hnačka, stres,...), ale on to zvládol na jednotku, bez sĺz, proste sa tešil :-)
25.08.2016 16:11


Pajap
Starší kluk školku ořval, nejen první den, ale i dalších 6 měsíců, ale nakonec to dal. Mladší do školky šel bez řevu, protože tam už chodil ten starší. Dcerka se do školky vyloženě těší, ale půjde až za rok. A já se těším, až budou všichni v nějakých institucích, protože mi z toho doma už hrabe.
25.08.2016 01:07


ZirafaDH
Dcera je jeste mala, ale nejvetsi trauma z toho asi budeme mit s tatinkem :) Jinak si ani nepamatuji, zda jsem se tesila ci ne. Co si vybavim je "trauma" v asi druhe tride, kdy mi pani ucitelka sebrala rozecteny Ctyrlistek z pod lavice :)
24.08.2016 13:39


jaja111
U nas se letos chysta hned 2x poprve. Starsi do prvni tridy, tak se moc tesi, tak doufam, ze mu to vydrzi a mladsi s nadsenim do skolky a take se tesi uz tam chtel zustavat loni, kdyz jsme vyprovazeli brachu, tak snad to splni i jeho ocekavani a bude vse bez slzicek.
24.08.2016 10:41


mata5
Můj první den ve škole si pamatuji úplně přesně.....jakmile mě rodiče vysadili před školou a odjeli, zamířila sem si to do obory, kde jsem sbírala odpadky....nejen, že jsem přišla do třídy pozdě, ale ještě jsem dostala svoji první poznámku do notýsku "Místo vyučování, sbírá po oboře odpadky".....moje dvojčata teprve do školy půjdou...tak uvidíme:-D
23.08.2016 09:17


ustarana
Pamatuji si, že když jsem poprvé odvedla syna do školky, tak jsem pak celé dopoledne proseděla v parku u školky a čekala, jestli učitelka zavolá, ať si pro něj přijdu. Ale nevolala a já byla naštvaná, že se mu vůbec nestýskalo :-D. V září jde do školky i dcera a moc se tam těší. Každému na potkání vykládá, že bude chodit do školky a pak do školy a nakonec do velké školy, aby mohla být učitelka.:-D Letos v parku u školky sedět nebudu, protože musím do práce, ale zas tam bude mít holka velkého bráchu, který za ní bude moct přijít, kdyby se jí stýskalo.
22.08.2016 23:17


mileletadlo
Protože jsem učitelkou ve školce, měl to můj synek těžší. Loučil se se mnou několikrát denně, vždycky, když mě viděl, byly slzičky. Trvalo to tak týden a pak už byl největší pohodář ve školce :-)
22.08.2016 15:32


jarkanova
První den syna ve školce jsem byla hodně nervozní jak to všechno zvládne.
22.08.2016 15:10


pitrushka
Moje deti nastup do skoly teprve ceka, ja se do prvni tridy tesila, ale pamatuju si, ze kdyz jsme prisli primo ke skole, tak jsem mela strach. Asi jsem i trochu plakala.
22.08.2016 14:20


TaKacka
Syna nástup do školky teprve čeká, bohuzel v letošním roce (ach, to letí)... A ja si teda dobre vzpomínám na svůj prvni den ve skole, teda spise na cestu- měla jsem svoje oblíbené růžové šaty a jeli jsme autem, kde jsem brecela, ze tam nechci :)
22.08.2016 14:07


Jaaaaba
Nás čeká nástup do školky teď na podzim. Už jsme pořídili pláštěnku a holínky, ještě nás čeká nákup bačkůrek a dalších věcí. Dcera se zatím na školku těší, jako na něco nového, kam chodí ty "velké" děti :-))) Myslím, že ji ale především zaujaly hračky, které ve třídě viděla při zápisu :-) U mě zatím spíš převládá nervozita, jestli to půjde bez slzavého loučení, jak zapadne do kolektivu a jak se zvládne o sebe sama postarat...
22.08.2016 13:54


ivetaki
Prvni den do skolky nas potkal 2.5.2016 a vsechno probehlo hladko..nase mala velka si ani nevsimla ze jsme zmizeli :-))
22.08.2016 13:53


RadkaP
První den (a nejen ten) ve školce zvládaly děti bez problémů, žádné slzičky, do školky se vždy těšily. První školní den nás čeká za pár dní :-) Dcera se moc těší, já jsem na měkko už od konce června, kdy šla naposledy do školky...:-)
22.08.2016 13:37


vondrv
Dcerka šla poprvé do školky v loňském roce a já jsem z toho měla strach. Ale zvládla to skvěle, nekápla ani jedna slzička a každý den se do školky těšila víc a víc. Nyní se už zase těší na nový školní rok. Přeji si, aby jí to dlouho vydrželo a měla školku a následně pak i školu moc ráda.
22.08.2016 10:24


andrysek111
Já jsem se do školy strašně těšila a dokonce po první třídě jsem nechtěla prázdniny. A teď si školu užívám z té druhé strany jako učitelka :-) Naše dcerka se do školy ještě nechystá, ale přála bych jí, aby i ona měla školu ráda. Dítě v ní stráví hodně času.
22.08.2016 10:12


Mattynka
Jít do školky s dcerkou byla paráda. Školku máme na konci ulice, takže i před tím byla součástí našeho života. Madlenka je společenská, moc se těšila na děti a paní učitelky. Takže nechat ji ve školce bylo na jednu stranu jednoduché, na druhou jsem byla zvědavá, jak to vše dopadne. Spíš jsem byla nervózní, že má ten první krok do školního systému a bez maminky :-) Jsem ráda za naši fajn školku.
22.08.2016 09:18


martala
První den školky svého synka si dobře pamatuju.... Stála jsem za oknem školky a dívala se na tu malou hromádku neštěstí, která tam plakala a byla nešťastná a mně z toho bylo strašně zle. Ani ty plánované nákupy ten den jsem si neužila (bylo před Vánocemi) a těšila jsem se, až si ho zase budu moct vyzvednout....
22.08.2016 08:14


kachca
První den ve školce nás čeká za chvilku, tak jsem na nás oba zvědavá... Já teda budu brečet určitě ;)
22.08.2016 07:59


ahudecko
Obě děti zvládly vstup do školky naprosto v pohodě. Vůbec neplakaly, líbilo se jim tam a ten mladší domoncd vůbec nechtěl chodit pak domů :). Teď tu starší čeká vstup do školy a moc se těší!
22.08.2016 07:30


zuvoj
U nás nejvíc nervozní byla babička s dědou :-). Syn to zvládal levou zadní, měl to na háku, což se teď, kdy jde do druhé třídy nedá říct.My, jako rodiče jsme byli v pohodě, nevěděli jsme, do čeho se řítíme :-)
22.08.2016 07:10


amarie
Školka - bala jsem se, ze bude plakat. Nakonec jsem plakala akorat ja (ale az venku, celou cestu domu). Malemu se ve skolce libilo, byl spokojeny. Škola - byla jsem hrda na to, ze uz mam skolaka. Tak strasne rychle vyrostl. Utika to jako blazen... Pamatuju, jak byl (a stale je) o hlavu vetsi nez jeho spoluzaci.
22.08.2016 07:02


amarie
Školka - bala jsem se, ze bude plakat. Nakonec jsem plakala akorat ja (ale az venku, celou cestu domu
22.08.2016 07:00


Potocka
Ahoj, všechny mé děti zvládly první školku v pohodě a jistojistě s menším očekáváním a nervozitou než my dospělí. Děti tohle myslím moc neřeší, otázka by mohla spíš znít, jak to zvládly maminky ;)) Brek ve školce samozřejmě přišel, ale později. Ale i to jsme zvládli pomèrně rychle.
22.08.2016 06:27


svica
Synek první den ve školce zvládl v pohodě,byl zvědavý na nové kamarády a zážitky.Nyní mu je po školce smutno :-( A teď věřím,že stejně v klidu proběhne první den ve škole.Těší se,co nového se naučí :-)
21.08.2016 22:26


PetraO
První den ve škole si pamatuji dodnes docela dobře. Moje maminka spolu s maminkou mojí nejlepší kamarádky nám udělaly krásný předvečer s tím, že ráno půjdeme do školy všechny společně. Druhý den ráno jsme se začly čančat a aniž by to maminky věděly, polily jsme se jejich parfémem od hlavy až k patě. Takže první den se na nás všichni ve škole otáčely a paní učitelky si nás lehce zapamatovaly :-D
21.08.2016 12:58


Azraelka1
Ahoj vespolek, Emmička se v září chystá do školky poprvé a starším dětem je už 18 a 21 let a já se musím přiznat, že si jejich první dny ve školce moc nepamatuji. Nejvíc se mi vybavuje synův zápis do školy, kde po něm paní učitelka chtěla, aby namaloval sněhuláka. On stále nereagoval, až se ho paní učitelka zeptala, jestli toho sněhuláka vůbec umí nakreslit.On se na ni podíval a řekl:"Ty umíš sněhuláka nakreslit?" Učitelka odpověděla, že ano a syn na to:"Tak si ho nakresli sama ..." ... a otočil se k odchodu ...
21.08.2016 12:08


stepanka
Ahoj,u mého 1.syna jsem se strašně těšila a bylo to katastrofální, řval jak tygr, nechtěl se mě pustit a já řvala nakonec s ním.U 2. syna jsem se po předchozí zkušenosti strašně bála a byla nervózní, ale on to naopak zvládl s přehledem a moc se mu tam líbylo..
21.08.2016 11:20


petrac
Já se jako malá do školky i do školy vždy velice těšila, tak doufám, že to můj syn bude mít stejně.
21.08.2016 10:58


teddygirl
Mám teprve 16měsíční dvojčata, ale vypadají, že budou po mně. Já se do školky i školy těšila na kamarády ;)
20.08.2016 21:52


snany
První den školky jsem brala jako významný mezník v našem životě, byla jsem nervózní a cítila jsem takovou těžko popsatelnou sváteční atmosféru. Dcera to zvládla naprosto s přehledem.
20.08.2016 21:21

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion