NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ -UKONČENO

První listopadová soutěž je tady! Máme pro vás hned 3x 3 vstupenky  (1 dospělý + 2 děti) na tajuplné dětské představení "Ostrov, kde rostou housle".

Inscenace Ostrov, kde rostou housle, bude hrána 5.listopadu ve ville Štvanice. Je určena pro děti od šesti let a nejen pro ně. Autorská inscenace s hudbou a písněmi Marka Doubravy a hravou scénografií Mikoláše Ziky a Natálie Rajnišové potěší diváka každého věku.

 Bojíte se sami doma? Ale no tak! Žádné strachy! Zpívejte, básněte, sněte. Uslyšíte to, co jiní neslyší, a uvidíte to, co jiní nevidí. Naberte vítr a vyplujte na širé moře. Kde vás vlna vyplaví? Přece na ostrově, kde rostou housle. V prázdném bytě je možné cokoli, ale pšt, máma se nesmí nic dovědět!

Inscenace plná živé hudby, zpěvu, zvuků, ruchů, poezie a obyčejných věcí, které ožívají a v opuštěném bytě se stávají aktéry dobrodružství. Hravé básně Jiřího Dědečka, Christiana Morgensterna, Jamese Krüsse, Aloise Mikulky a dalších otevírají divákům nové, fantazijní světy.

Jak soutěžit?

  • Napište nám do komentářu tady dole na webu, nebo do komentářů pod příspěvek soutěže u nás na FB , na jaké další dětské představení byste chtěli jít nebo jaké  představení byste ostatním doporučili
  • Komentáře můžete psát do středy  2.11. 22:00
  • Poté vylosujeme naším dětským generátorem tři výherce, jež každý z nich obdrží 3 volné vstupenky (1 dospělý + 2 děti) na toto divadelní představení. Vstupenky se zasílat nebudou, vaše jména budou uvedena na seznamu VIP hostů.

  Držíme palce ať vám přeje štěstí a krásně si s dětmi užijete divadlo!

-------------------------------

SOUTĚŽ UKONČENA

Máme tu tři výherkyně soutěže o lístky na super dětské představení od divadelního souboru Tygr v tísni ! Kdo tedy o víkendu vyrazí s dětmi?

KLÁRA VOREKOVÁ

SVETLANA MICHURINA-TESHIK

ZUZANA KOŽÍŠKOVÁ

Blahopřejeme těmto třem maminkám a ostatním držíme palce při dalších soutěžích! :-)



VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



SvetlanaT
Chodim docela pravidelne s detma (4) do divadla. A nevim proc jsme nikdy nebyli v divadle Minor. Na podzim byli jsme tam uz 2 krat a chtela bych jeste dostat tam se starsim synem na predstaveni Robin Hood. Ale doporucuji podivat na Anežka chce tančit (5+) a O pejskovi a kočičce (4+)
02.11.2016 14:04

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion