NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

VÝTVARKA

Barva (32)

Papír (104)

Textil (36)

Přírodniny (41)

Modelování (15)

Jiné materiály (54)

Lepení (17)


IQ HRY

RECEPTY

TIPY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

KREATIVNÍ VÁNOČNÍ SEŠIT

Tento nápad přišel hlavně proto, že jsme obě řešily, čím opět naplnit adventní kalendáře našim čtyřem miláčkům a jaké aktivity během adventu podniknout a co třeba děti naučit.  A tak máme radost, že vám můžeme sdílet 12 stran plných tvoření,úkolů, nápadů...

 

Ani jedna nejsme fanda dávat dětem moc sladkostí. A tak když už jsme vymýšlely, řekly jsme si, že si to přece nenecháme pro sebe. Peti malovala a udělala krásnou grafiku, Dáša  k tomu přihodila pár dalších prima věcí, které by se vám teď o adventu mohly hodit a sešit je na světě:-)

Stojí tedy za to KREATIVNÍ VÁNOČNÍ SEŠIT si stáhnout? Co vše v něm najdete?

  • 24 kartiček do adventního kalendáře ( úkoly, kreslení, zimní hádanky)
  • 20 tipů, co dát do adventního kalendáře místo sladkostí
  • 24 adventních říkadel pro děti
  • šablonu na sestavení zimní loutky
  • obrovské zimní bludiště

  Přejeme, nechť vám zpříjemní adventní čas. Klidně šiřte dle libosti, vytiskněte si ho domů, do mateřských center nebo do školek. Prostě všude tam, kde se z něj budou děti radovat. 

CHCI SI STÁHNOUT KREATIVNÍ VÁNOČNÍ SEŠIT >>>>

 






VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



magdapencikova
Přidám se, každý rok upgraduju adventní kalendář a protože nechci dětem cpát sladkosti, už pár let dávám do okýnek látkového kalendáře hádanky a úkoly. Když byly malé, měly něco najít - oříšky, fíky, cokoliv - podle hádanky. Např. Je to na velké skříní, ve které to zebe. Uhodly, dostaly. Teď jsou větší, tak jsem (nechali jsme loňské lístečky v kalendáři, jinak bych to úplně zapomněla) vždycky vyhledala co nejvíc věcí o plodu, který pak dostaly. Třeba: A tohle je stromek nebo keře, na kterém by mohl růst pes od Áji. Je to sladké, říkáme tomu ovoce, ale je to květenství, uzavřený květ, v němž rostou květy i semena zároveň. Lehčí úkoly si zpracovávají navzájem, nejstarší měla loni deset. Třeba oblíbený plod mých dětí... pochází z vlhkých a teplých krajů Indie a Číny. Má tmavě zelený plod. Vevnitř jsou semínka. Dá se jíst. Má léčebné účinky. Kočky se toho bojí. zpracoval osmileťák, nápověda: podívejte se na youtube na Cats and cucumbers.
09.11.2017 22:52


Hanulka
Super nápad:) Taky jsem letos řešila ten samý problém a nakonec tiskla z internetu různé vánoční bludiště, spojovačky a obrázky k omalování. Tak ty vaše si uložím na příští rok:) Taky mám jen malé pytlíčky, ale když mám větší dárek, tak tam vložím jen papírek s nápisem třeba "vystřihovánka" a tu pak ode mne dostanou. Jinak tam dávám užitečné drobnosti jako lep.pásky, samolepky, lepidla, gumy, ořezávátko, nafukovací balónky, razítka, magnetky na ledničku, ozdoby na stromeček, hračky zvířátek atd. Švagrová zase dává několik kostiček z puzzle, ze kterých po 24 dnech vznikne celý obrázek. Hanka.
03.12.2016 09:15


PetraSo
Co dávat do vlastnoručně ušitého adventního kalendáře jsem řešila už loni, díky za další tipy. Akorát ta naše okýnka jsou na některé dárečky příliš malá, třeba takový hopík nebo omalovánky by se tam určitě nevlezly, takže asi budu muset zopakovat i některé vlastní nápady z loňska - advent je dlouhý :-)Loni jsem tam dávala např. čaje v papírovém sáčku, drobné mince, žetony na kolotoč, malou fotečku maminky - to mělo kupodivu úspěch, rolničku, rýžové medvídky, miniaturní dřevěné ozdoby na stromeček, ořezávátko, prstýnek, sponky - musím říct, že pro dceru se mi to vymýšlelo líp než pro syna :-)
28.11.2016 10:38


Lenka11
Bajecne.dekuji za inspiraci.
27.11.2016 22:53


yita
Moc děkuji za krásný nápad a už se těším až se na něj vrhneme! :o)
24.11.2016 20:27


Ptacice
Super napad.Dekuji.
24.11.2016 07:27

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion