NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

MINI FESTIVAL - ANEB CO NÁS DOSTALO!

Opět jsme se vypravily na Dětský prodejní festival mini omrknout, co nového se událo na poli dětského designu. Kromě krásných věcí, oblečení a hraček, jsme si  s Matildou užívaly hodně i doprovodný program. A tak se tentokrát pro nás festival stal festivalem nemalých zážitků :-)

Moc jsem se těšila  na povídání se známými výrobci a na jejich novinky a další plány. A tak jsem jako mezi první zavítala k Sedees (Chytrá rostoucí židle) okouknout jejich novou "festivalově červenou" židli.

To, že je stále co  nového objevovat jsme se přesvědčily  u neskutečně kreativních dam z Ani-muk, které pro děti připravují krabičky plné tvoření a her.

Houpací prkno má  zase  nový design! Jejich prkna, kolíbky a jejich kombinování se stalo divokou houpavou hernou plnou dětí:-) Tahle hračka prostě k akci spontánně vybízí. Stačí ji jen postavit do prostoru a ona si děti okamžitě získá.

Vlastně úplně stejně jako novinka z dílny Pikle z pytle a spojených výtvarníků - Kufříkov. Tato designérsky vydařená, pro děti kreativní, pro nás rodiče nostalgická, hračka, si děti na festivalu tiše a zcela získala. Kolem kufříků s jednoduchými figurkami bylo stále plno a mně bylo milé je pozorovat, jak si užívají vlastní příběhy v kufříku:-)

Mezi novinkami festivalu jsme s Matildou objevily Mami, dej mi... což jsou kvalitní a navíc moc dobré příkrmy, svačinky a sušenky. Vyzkoušely jsme borůvkové a hned si dva balíčky odnesly s sebou domů. Vlastně jsme málem ani neodešly, protože se Matilda stala na chvíli pomocnicí a paní prodavačkou:-)

Matilda si kromě vánočního divadýlka a workshopu Lelí´s cupcakes, užila nejvíc dětské vyhlášené kadeřnictví Funny Sassy. S novým třpytivým účesem a ještě třpytivějším tetováním si moje malá parádnice vyprosila ještě čelenku a žvejkačkovou pomádu na rty.

Na mini bylo k vidění opět spousta designovek přes oblečení k vybavení do pokojíčků. Hodně mě zaujaly výpravné a poetické pletené deky Šikoro. A úžasné šátky na nošení dětí z české rodinné firmy OMNIFERA, kvůli kterým se možná rozhodnu pro třetí dítě ;-) 

Tak pro vás, kdo jste na Festival mini nemohli přijít, jsme alespoň pořídily malou fotoreportáž :-)

 Petra & Matilda












































VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion