NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

KOUZELNÝ POLŠTÁŘ

Kouzelná knížka nejen názvem. Bude dětskou knihovnu krášlit dlouho, protože je vhodná jak pro malé děti, kterým můžete podle ní vyprávět, tak i pro větší, které už samy rády vymýšlí svoje příběhy...

Tuto půvabnou knížku už máme dlouho. Nevím sice přesně jak dlouho, ale dva roky určitě. Julinka ji dostala od někoho jako dárek. Moc se nám líbila hned na první pohled. Ale upřímně....když jsem ji tenkrát otevřela a viděla, že je bez textu, povzdechla jsem si .."ou jéé, to člověk bude muset večer ještě přemýšlet a vymýšlet :-D ...." Večer mám totiž často problém přečíst i jedinou pohádku, abych u ní neusnula. Ale je pravda, že po čase mě vyprávění a vymýšlení hodně začalo bavit. Kouzelný polštář vás prostě usnout nenechá :-)

Příběhy jsme Julince ze začátku opravdu vyprávěli jen my s mým mužem a ona si prohlížela a komentovala obrázky, ale kolem pátého roku už ji chtěla "číst" sama a vymýšlela si příběh sama pro nás i malého brášku. Vilémka knížka začala hodně zajímat, když mu byly dva roky. Od té doby si ji moc rád prohlíží a hlásí, že je tam bubák (pozn. ano, je tam bubák, který honí kočičku) a často chce "spát s kočičkama" v náručí... :-)

A čím si knížka získala mě? Nežnými ilustracemi kreslenými pastelkami a také svým obalem. Není totiž papírový, ale látkový a měkký, jakoby "nabucaný" :-) Takže hodně příjemný na dotek.

 Suma sumárum...Super knížka na rozvíjení fantazie nejen dětí :-) 

Jedinou chybku má. Koukala jsem, a už je asi vyprodaná :-( Ale nedívala jsem se samozřejmě všude a nebo třeba ji získáte od někoho, kdo už ji v knihovně nebude potřebovat... Hodně štěstí!

Text a ilustrace: Kateřina Sechovcová

Nakladatelství Argo, 2013











VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion