NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

KNIHEX 07

A je to tu! Další knihexové setkání malých i velkých s malými nakladateli pod širým nebem na pražském ostrově Štvanice. My na Knihexu vždycky pořídíme úžasné knihy pro sebe i pro děti a užijeme si divadla, hudbu a čtení a prostě příjemný den u řeky. Takže deku sebou! Vstup a celý doprovodný program je zdarma.

Všichni malí nakladatelé aneb Knihy nad Vltavou 

V sobotu 17. a v neděli 18. 6. se od 10 do 20 hodin bude konat už sedmý knižní jarmark Knihex, který představí malá a menší nakladatelství a jejich produkci pod širým nebem na ostrově Štvanice v okolí Vily Štvanice.  

Kromě toho, že na prodejním trhu budou mít své stánky nakladatelství Akademie výtvarných umění – NAVU, Atlantis, Baobab, běžíliška, Brody, Bylo nebylo, Cesta domů, Dauphin, DharmaGaia, Dynastie, FF UK, Fakulta umění a designu UJEP, GplusG, H+H, HOST, Knihovna Václava Havla, KudlaWerkstatt, Labyrint, Lipnik, Malvern, MartinaHam, Maťa, Meander, Mot, NAMU, NaPOLI, Národní filmový archiv, Nová beseda, OneHotBook, PageFive, Paper Jam, Paseka, Parapet Books, POP-PAP, ROE, 65. pole, Take Take Take, Triáda, UMPRUM, Upup?pop, Ústav pro českou literaturu, Uutěrky, Venkovské dílo, Verzone, wo-men či časopisy A2, Fotograf, H_aluze, Lógr, Plav, Psí víno, Sedmá generace, antikvariát Fryč a komiksový obchod No Ordinary Heroes, bude celý den probíhat také doprovodný program. Jednotlivá nakladatelství nabídnou své workshopy a budou prezentovat nové knihy. Celý den doprovodí hudební vystoupení. Součástí Knihexu je i antikvární stánek, kam můžou lidé přinést knihy, které už nechtějí, a jiné si zase koupit. Přijede také minibibliobus Oskar Městské knihovny.  

Doprovodný program letos nabídne např. recykliteraturní dílnu, knihvazačskou dílnu, autorská čtení, animační workshop a koncert. Program bude probíhat i uvnitř Vily, kde budou především divadelní představení

Knihex je místem setkání nakladatelů a čtenářů v příjemné atmosféře na břehu Vltavy, kde návštěvníci kromě prohlížení a nakupování knih můžou zabavit sebe i své děti v uměleckých dílnách, poslechnout si dobrou hudbu, posedět, prostě strávit inspirativní víkend.


VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion