NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

KLUB KOMETA - PRO MAMINKY S DĚTMI

Hodně se teď řeší pobyt maličkých ve školkách. Chcete svého dvouleťáčka pod ochranými mateřskými křídly, ale zároveň byste jej ráda i zapojila do kolektivu dětí jako ve školce, tak aby si na tento krok mohlo pomaloučku dle svého tempa zvykat? Tak to by pak právě vás mohl zajímat nový Klub Kometa, který vznikl na Praze 4.

Klub Kometa založily aktivní maminky dětí s cílem komunitního setkávání dětí a rodičů. Do Komety můžete zavítat každý čtvrtek 9-13 hodin do společenské místnosti centra Vodnická 44, vedle místní školky.

V Kometě si můžete vyzkoušet, jak by vaše dítko reagovalo na školku. Rodiče jsou ale přítomni a dětem se věnují. Vznikají zde první sociální vazby a děti se učí, jak si hrát dohromady, jak si půjčit hračku, jak o něco poprosit a poděkovat, jak si o něco říci nebo jak se omluvit druhému. Děti zde trénují na nočník a nechybí ani okénko pro rodiče, kdy děti respektují, že mluví dospělí a oni poslouchají, či právě mají volnou hru či se pomazlí s rodičem. Věková skupinka dětí je převážně 1 - 3 roky, avšak není to podmínkou. Vítáni jsou mladší i starší sourozenci.


Během dopoledne je v Kometě pro děti připravený pestrý program: angličtina, cvičení, výtvarná výchova, volná hra i zajímaví hosté.

  • Little Stars - první angličtina pro nejmenší
    Přijďte se podívat na první angličtinu pro nejmenší a otestujte, jak vaše dítě reaguje na cizí jazyk. Angličtina je představena hravou formou prostřednictvím říkanek, jednoduchých pohádek nebo písničkou. Angličtinu vede Andrea Hynes a budete mít také možnost nahlédnout do množství božských dětských knih anglických nakladatelství. 

 

  • Kometky v pohybu
    Je důležité vést děti k pohybu od malička. Naše cvičení s dětmi je za doprovodu rodičů, ano i vy se protáhnete na konci u protahovací pohádky. Při oblíbených říkankách děti cvičí s kruhy, s míči, procházejí si opičí dráhu, hrajeme si s padákem a na konci po pohádce relaxujeme. Děti mají prostor se vyskotačit. Opět je necháváme dohrát a nevytrháváme je od nedokončené hry. Děti se v kolektivu učí socializovat a dávat si přednost, počkat až přijdou na řadu, či půjčit si pomůcku.

 

  • Tvoření s dětmi
    Představujeme dětem různé výtvarné techniky od pastelek po tempery, začínáme stříhat s pomocí maminek. Tvoření je krátké a jednoduché. Děti si svůj výrobek odnesou domů.

 

  • Volná hra
    Necháváme dětem prostor na volnou hru. Aktivity uzpůsobujeme momentálnímu naladění dětí. Pokud nastane hezká chvilka, kdy si děti společně hrají, necháváme je dohrát před další aktivitou. Nechybí ani chvilka na pomazlení dítěte s rodičem a krátká relaxace.

 














VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion