NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

DEN S GO KIDS

S velkou radostí vás všechny zveme na Den s Go Kids v pátek 22. 6. 2018 od 14:30 do 17:30 v Toulcově dvoře (Praha 10 – Hostivař, Kubatova 32/1).

Čeká vás odpoledne plné kreativních inspirací, dílniček, mini kurzů pro děti, setkání se zajímavými lidmi, kteří se věnují rozvoji a spokojenosti našich nejmenších. Můžete se například účastnit rodičovského sdílení s autorkou knihy o výchově S láskou i rozumem, tvůrkyní první rodinné učebnice vaření nebo si popovídat se specialisty na témata jako raná komunikace, látkové pleny a šátkování. K vidění i koupi najdete inspirativní pomůcky a hračky a když bude počasí přát, můžete to spojit i s návštěvou zvířátek na farmě.

 

Go Kids patrně již znáte a pokud ne, rády vám jej představíme. Go Kids (volně přeloženo „Do toho, děti!“) se zabývá podporou dětí v jejich přirozeném rozvoji, s láskou i rozumem, s inspirací v Montessori pedagogice i poznatcích moderních věd. Go Kids připravují semináře o výchově, Baby Signs - znakování pro batolata, kurzy Poznáváme svět a Rozvíjím se pro děti od 2 měsíců do 3 let podporující celkový rozvoj dítěte, GoKids English - zábavnou angličtinu pro děti od miminek po školní věk s prvky Montessori včetně videí, písniček, workbooků, dále kurz Jak naučit dítě na nočník snadnou metodou.

Pravidelný Go Kids den je výběrem toho nejlepšího pro podporu dětí a jejich rozvoje, představení programů a zajímavých firem, semináře pro rodiče, hry a zábava pro děti. Pojďte strávit hezké odpoledne v prostředí farmy Toulcův dvůr a inspirovat se.  A na co vše přesně se můžete těšit?



Angličtina pro děti GoKids English

Ukázky učení angličtiny dětí od miminek po předškoláky a poradna pro rodiče na téma raného rozvoje jazyka, učení další řeči i jak překonat pochybnosti okolí.



Předverbální komunikace Baby Signs 
Rozumíte vašemu miminku nebo batoleti většinu toho, co potřebuje, ale cítíte, že by vám toho chtělo říct mnohem víc? Váš pocit je správný, přijďte se dozvědět víc.


Poznáváme svět s prvky Montessori
Jak využít principů Montessori pedagogiky ve výchově a rozvoji dětí - inspirace na pomůcky, které si můžete vyrobit a postup práce, který vede dítě v jeho poznávání.

 

Poradna rodičovství s láskou i rozumem
Poradna o respektujícím přístupu k rodičovství inspirované Montessori pedagogikou i poznatky moderních věd. Autorka knihy vám poskytne informace i věnování do knihy.



Návštěva zvířátek v přilehlé farmě
Pokud nám počasí bude přát, můžete výlet spojit s návštěvou zvířátek a ekologického programu v Toulcově dvoře. Vstup zdarma, otevřeno do 18 hodin.

 

Hra - Sbírejte paprsky
Za nasbírané paprsky do GoKids sluníčka na vás čeká malé překvapení. Těšíme se na vás.

 

Látkové pleny s látkovými muchlínky
Látková poradkyně Stáňa a kreativní maminka Pavla jsou skvělé v tom, co dělají a rádi vám poradí jak v přebalování s plenkami Bamboolik, tak v tulení s muchlínky značky DOrTy.


Dětské oblečení z biobavlny
Magda šije s láskou oblečky pro vaše raubíře a princezny, navíc z kvalitní biobavlny. Jejím cílem je oblékat děti bez pláče a pohodlně. 

 

Výukové pomůcky a kartičky - Oskola.cz
Učit se dá tvořivě a zábavně - přijďte si prohlédnout didaktické pomůcky z chráněné dílny pro předškolní i školní děti.

 

Portál Baby Friendly Certificate
Zde najdete přehledně a pod jednou střechou seznam institucí, které jsou přátelské k dětem - BABY FRIENDLY Tipy na zajímavá místa, kam s dětmi na dovolenou, výlet, za zábavou a relaxací, vzděláním či restaurací.

 

Pomůcky inspirované Montessori – MAMAfaktura.cz
MAMAfaktura.cz vymýšlí a vyrábí, vzdělává, publikuje a nově spolupracuje s dalšími úžasnými tvořivými ženami. Přijďte se podívat na tu spoustu novinek

 

Kreativní hraní - to je to, co děti baví - JINOHRÁTKY
http://www.jinohratky.cz / Originální kreativní sady, hračky a knížky plné zábavy a radosti. Vše vybíráme pečlivě a prodáváme jen to, co bychom dali ke hraní vlatním dětem. Máme i kamennou prodejnu, kde si můžete vše prohlédnout a vyzkoušet.

 

KOJO - funkční oblečení pro kojící maminky
KOJO breastfeed in action - prvá značka funkčného oblečenia, ktorá podporuje a spája to, čo je prirodzené dojčenie a pohyb.

 

Anglické knížky pro děti - Usborne
Přijďte si prohlédnout, prolistovat a zakoupit nádherné edukativní a interaktivní anglické knížky. Pro děti jsou nachystané kreativní úkoly, omalovánky a výroba záložek.

 

Rodinná učebnice vaření 
Také doma s dětmi vaříte pro svou rodinu? Naučíme vás, jak zapojit do vaření i děti od jednoho roku. Využíváme montessori pedagogiku, abychom s dětmi postupnými kroky došli k cíli.









VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion