NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

DO ŠKOLY! ANEB JAK JSME VYBÍRALI ŠKOLNÍ BATOH

Z léta jsme si nechtěli ukrojit ani chvilku a tak teprve teď začínáme myslet na přípravu na školu. Pokud se právě také poohlížíte po vybavení, ať již pro prvňáčka nebo pro vyšší třídy, možná vám bude užitečný náš výběr.

Naše dcerunka se letos chystá vykročit do první třídy. A jelikož jde z lesní školky do školy, kde budou děti kromě třídy i hodně venku, rozhodnutí nekompromisně padlo na vychytaný funkční školní batoh místo klasické aktovky.

Důležité pro nás bylo, aby batoh ergonomicky výborně seděl na zádech, byl nastavitelný a s dítětem rostl a měl bederní popruh. V neposlední řadě, že je vyroben českou firmou, se kterou máme výborné zkušenosti a které důvěřujeme. Všechny naše děti mají buď malé batůžky Boll na výlety a do školek nebo Boll spacáky (rostoucí), které můžeme také jen doporučit. Školní batohy jsou poměrně novým sortimentem Boll, kteří se hlavně zaměřují na trekové batohy.

Rozhodli jsme se pro rostoucí školní batoh Boll, má zádový SP-system (Spine Protection System), takže můžete záda batohu až o čtyři velikosti posunout, jak dítě roste. Je tedy vhodný jak pro prvňáčky s drobnou postavou, i pro starší děti. Nastavitelnými ramenními popruhy a bederním popruhem můžete regulovat posazení batohu na zádech dítěte i v průběhu roku (například povolíte v zimě, kdy dítě nosí tlustou bundu:)

Obrovské plus oproti jiným batohům a aktovkám je kromě už běžného hrudního popruhu (mimochodem zde nastavitelný do výšky i do šířky) právě bederní pás na batohu. Ten dětem hodně odlečí - až 70% váhy batohu na bedra a tak nezatěžuje zbytečně páteř. S takovým batohem se nemusíme o záda Maty bát. Navíc jej naložený využije do školy i na výlety. Batoh Boll má naprosto vychytanou ergonomii pro zdravý vývoj zad. Tvarované ramenní popruhy (přirozený sklon trapézového svalu), vyztužený zádový panel a anatomické polstrování.

Líbí se mi, že na batohu jsou použity kvalitní materiály (extrémní odolnost a vodonepropustnost - vlastní outdoorovým batohům). Matildě zase pohodlíčko batohu na zádech, se kterým se může klidně rozběhnout po lese nebo na autobus, i vylézt na školkou "posvátný předškolácký strom" :-)
Spousta přihrádek a síťovaných kapes. A pak samozřejmě vzhled, co si budem říkat, vybrala neomylně ten nejrůžovorůžovější motýlkový :-) SCHOOL MATE 18 - ARTWORK COLLECTION. Nabídka Boll je ale široká s krásnými barvami i obrázky. Každá varianta má vlastní barevnou škálu.

O školních batozích Boll vám připojujeme video z oficiálního webu:

A co jsme nakoupili do batohu? Klasický plochý penál, velké trojhranné pastelky Tricolor Koh-i-noor, na psaní zatím měkkou velkou trojhrannou obyčejnou tužku, pak smazatelné kuličkové pero Pilot, nůžky a lepidlo Kores.

Jaké jsou vaše oblíbené školní pomůcky? Jaké máte zkušenosti a tipy? 

 












VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion