NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

KEFÍR REPORT + PUNKOVÁ GIVEAWAY!

Ahoj bejbypankáči! Kdo z vás to letos dal? I přes déšť! My teda jooo a jestli se mezi vámi našlo pár stejných odvážlivců - máme pro vás dárek ;-)

Vraceli jsme se ze Slovenska a v Čechách nadcházel opravdu zachmuřený den. Chvíli jsme se rozhodovali, zda vyjít z pohodlíčka, ale vyrazili jsme a stálo to opět za to! Nutno říct, že kefírovští fandové jsou boží. Kolik vás tam bylo!

"Kdo zmokne, nemusí se mejt."

Špatné počasí mělo i výhody. Dětem déšť nevadil, naopak, řádění v gumácích je prostě zábava:-) A pak ty horké lázně! To byla bomba. Příjemné bylo zrušení front a tak jsme se po letech konečně dostali na bejbypankáčské kadeřnictví a další vychytaný atrakce. A když se odpoledne vyčasilo došlo i na labutě s čírem, koně, živý jubox, slámový hradhoupačku na jeřábu a samozřejmě velký koncert Kašpárka v rohlíku a závěrečnou ohňovou show!

Kdo jste byl (letos nebo i vloni), napište nám do komentářů vaše dojmy! Pro tři z vás tu máme odměnu (čtěte níže)!

.....................................................................................................................................................................

 ***** SOUTĚŽ O 3 KŠILTOVKY A SAMOLEPKY KEFÍR *****

 

Jak a kde soutěžit?

  • Napište nám pod tímto článkem do komentáře: "Jak jste si letos užili Kefír? Užily si to děti i přes špatné počasí? A co vás potěšilo a co ne? Co máte na Kefíru nejradši a proč se tam rádi vracíte?" s přidat můžete i fotku!
  • Mrknout můžete i na info na webu Kefíru a hlavně fotoreporty na facebooku Kefíru.
  • A jestli nám fandíte i na facebooku, tak můžete vaši odpověď napsat také pod příspěvek na FB k soutěži a do losování vás zařadíme dvakrát!

Soutěž trvá do 11. 9. 2018 do 22:00.

Pokud chcete potěšit někoho z přátel, kteří s vámi jezdí na Kefír, tak jim nezapomeňte o soutěži říci  :-) 

Po uzavření soutěže vylosujeme online generátorem 3 výherce, kteří obdrží čepici Kefír a bejbypankový samolepky.

Výherce bude oznámen u nás na webu v tomto příspěvku a na FB stránce a bude kontaktován osobní zprávou přes FB, emailem nebo telefonicky. Proto, prosíme, sledujte FB, případně si zkontrolujte aktuální údaje vyplněné ve Vašem profilu na našich webových stránkách.

Držíme palce a bejbypanku zdar!

.....................................................................................................................................................................

 ***** SOUTĚŽ UKONČENA *****

Děkujeme vám za komentáře a posíláme čepice Kefír a bejbypankový samolepky. Asi už všichni frčíte ve školních povinnostech a tak losování bylo tentokrát jednoduché ;-)














VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



Andreja
Kefír jako vždy super. Byly jsme již 2x. Moc si to užíváme. Letos nás dostaly kádě s horkou vodou. Bezva byl skákací hrad, ohňová show. Příští rok zase dorazíme.
08.05.2019 05:49


Glorca
Kefír bomba. Byly jsme již potřetí. Moc se nám to líbilo, i když počasí moc festivalové nebylo. Za to pankové určitě. Kádě s horkou vodou luxusní. Děti jako vždy řádily na hradu a my ještě druhý den vyndavali slámu z holinek:-) Atrakce i ohnivá šou opět skvělý. Jen kapel by mohlo být i víc, druhá stage. Určitě dorazíme příští rok zas.
10.09.2018 22:54


jenja
Byli jsme na Kefiru se synem, vyjizdeli jsme za deste a ja doufala, ze prset prestane. Prestalo, ale az asi v 15 hod odpoledne
07.09.2018 22:17


VeraM
Kefír je boží proto, protože to je přesně to, co bych chtěla zažívat, když jsem byla dítě. Naše děti jsou různorodé a každý si užívá něco jiného. Od divadélek, přes polštářové bitvy (škoda, že letos nebyly), hovínka
05.09.2018 21:25

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion