NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

KNIHEX 08½ - KNIŽNÍ JARMARK MALÝCH NAKLADATELŮ

Nejoblíbenější malí nakladatelé a spousta nádherných knih nejen pro děti!
Kde? Hurá, je tu zimní knižní jarmak Knihex :-)

Zveme vás na náš oblíbený knižní jarmark, kde si můžete prohlédnout a nakoupit spoustu krásných knížek pro děti a podívat se třeba i na divadýlko, krátké filmy, výtvarné dílny, autorské čtení a mnoho dalšího. Můžete se s dětmi také zapojit do výtvarné soutěže a vyhrát některou z knižních cen.
8.—9. 12. 2018 / 10—20 hodin / Studio ALTA, Praha 7
knihex.cz


Všichni malí nakladatelé aneb Knižní vánice

Knihex je místem setkání nakladatelů a čtenářů v příjemné přátelské atmosféře – pošesté se Knihex uskuteční v zimě, a to 8. a 9. 12. od 10 do 20 hodin v prostoru Studia ALTA v pražských Holešovicích.

Kromě toho, že na jarmarku budou mít své stánky nakladatelství Akademie výtvarných umění, Akademie múzických umění, Akropolis, Archiv výtvarného umění, AVU, Baobab, Běžíliška, Brody, Bylo nebylo, Centrala, Cesta domů, DharmaGaia, Falcat press, GplusG, Gnóm, H+H Vyšehradská, Host, Institut umění – Divadelní ústav, Knihovna Václava Havla, Kudla Werkstatt, Labyrint, LePress, Limonádový Joe, Lipnik, Malvern, Meander, Mot, NAMU, Národní filmový archiv, No Ordinary Heroes, Nová beseda, Oikoymenh, ouklejky, Paper Jam, Paseka, Pipasik, Poketo, ROE, Rubato, Runa, Spolek Trafačka / Trafo Gallery, Steh-by-steh, 65. pole, Take Take Take, Titanic, Triáda, Trystero, Upupæpop, Ústav pro českou literaturu AV ČR, Verzone, Vltavín, wo-men, či časopis A2, bude celý den probíhat také doprovodný program – např. knihvazačská nebo linorytová dílna, autorská čtení, křty, divadlo, hudba. Chybět nebude ani občerstvení. Součástí Knihexu je i antikvární stánek, kam můžou lidé přinést knihy, které už nechtějí, a jiné zase získat. Návštěvníci tedy kromě prohlížení a nakupování knih můžou zabavit sebe i své děti, posedět, prostě strávit inspirativní víkend.

Knihex chce zvýšit povědomí o malých a menších nakladatelích a jejich produkci, umožnit jim zpětnou vazbu od čtenářů – a v důsledku je tedy i podpořit k vydávání dalších knih. A naopak čtenářům pomáhá objevovat „nové světy“.

Studio ALTA je multikulturní centrum a tvůrčí hub se zaměřením na současný tanec. Ve čtyřech industriálních halách v Holešovicích se na ploše téměř 1 800 m2 nachází divadlo, dvě zkušebny pro umělecký výzkum a tvořivé workshopy, ateliéry i sdílené kanceláře. Neformální kavárna Obývák se stala místem konání diskusí a mezioborových a komunitních setkání pro všechny generace.

V uměleckém programu Studia ALTA dominují odvážná inovativní díla, jejichž cílem je inspirovat k angažovanosti, kreativitě, sdílení a konstruktivnímu dialogu s jinakostí, která je základem otevřené a zdravé společnosti. 

Studio ALTA, U Výstaviště 21, Praha 7
knihex.cz
www.facebook.com/knihex








VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion