NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR LÉTO S ANGLIČTINOU A SPORTEM

Tipy na dobré dětské tábory samy vždy uvítáme. A proto pro vás máme doporučení na příměstský tábor Léto s angličtinou a sportem. Pokud právě hledáte tábor pro své akční děti, které rádi sportují a zkouší nové disciplíny, baví je hravá angličtina a tvoření... pak by to mohlo být to pravé. Rádi se tam s vámi potkáme :-) 


Příměstský tábor s názvem Léto s angličtinou a sportem se koná ve dvou posledních srpnových týdnech (vždy od pondělí do pátku) a je určen pro děti od 4 do 12 let (po domluvě mouhou být i mladší). Už několikátým rokem se odehrává ve sportovním areálu Spartak Hrdlořezy - uprostřed zeleně, na břehu Rokytky. Skvělé zázemí sportovního areálu poskytuje nejen kvalitní sportoviště, ale i prostory pro "anglické dílničky” a zázemí pro případ horšího počasí.

Program probíhá vždy od 8.00 do 17.00, děti mají po celý den zajištěn program v angličtině a také stravu (teplý oběd, 2 x svačina) a pitný režim. V ceně jsou i veškeré výukové materiály a pojištění.

Angličtina probíhá hravou formou - příběhy, písničky, hry, interaktivní divadélka, tvoření, anglické workshopy s rodilým mluvčím - a nese se v prázdninové atmosféře a dějové lince týdenní táborové hry. Program jednotlivých skupin je vždy uzpůsoben věku a schopnostem dětí.

Sportovní aktivity se také přizpůsobují věku a dovednostem dětí. Tradicí jsou sportovní hry a výuka netradičních sportů (softball, ultimate frisbee, karate a další), ale ani příznivci floorbalu, fotbalu nebo vybíjené nepřijdou zkrátka.

Cena jednotlivých turnusů: 1. trunus: 19.-23.8. 2019 - 3.100 (při zaplacení do 15.6. je cena 2.900), 2.turnus: 26.-30.8. 2019 - 3.400 (při zaplacení do 15.6. je cena 3.100). Přihlášky i další informace najdete na www.englishline.cz.

A ještě zajímavost pro aktivní rodiče: hravé a kreativní lektorky angličtiny Dáša Tichá a Veronika Kirschnerová, které mají mimo jiné i dlouholeté zkušenosti se vzděláváním učitelů, nabízí zájemcům z řad učitelů a rodičů seminář na téma Stories jako cesta k angličtině aneb nebojte se číst dětem anglické knížky. Seminář se uskuteční v době konání tábora (21. nebo 22. srpna) a zájemci poskytne nejen teoretické informace a průpravu, ale také praktické ukázky práce s příběhy. Cena semináře: 850,- (pro jednotlivce) / 1200,- (pro dvojici). Délka trvání: cca 4 vyučovací hodiny. Teplý oběd v ceně. Seminář je akreditován MŠMT. Tak neváhejte, vezměte kamarádku a pojďte si pohrát s anglickými příběhy!















VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion