NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

JSME NATĚŠENI NA FESTIVAL MINI

Blíží se jarní festival mini a my tu pro vás máme opět 2 festival passy na tento skvělý festival dětského designu v Praze, kde si můžete prohlédnout, vyzkoušet a nakoupit spoustu krásných designových vychytávek pro své děti. Festival se koná 17. – 18. 5. 2019 od 10 do 18 hodin v OD KOTVA.

7. edice Dětského prodejního festivalu mini se opět odehraje v 5. a 6. patře OD Kotva, do nichž bude vyhrazen speciální vstup z postranní pasáže vpravo od hlavního vchodu do OD Kotva. Celý výstavní prostor i vstup do něj bude bezbariérový.

V 6. patře u kavárny můžete využít venkovní terasu s krásným výhledem na Staré Město vybavenou nábytkem od mladých designérů nové značky Meyto a stánkem s nanuky Lunar.

Další novinkou je, že v sobotu bude v 6. patře velký hlídaný dětský koutek v režii Little Bubbles, kde se o děti postarají a nabídnou jim zábavný program - cvičení jógy, cvičení na houpacích prknech a výtvarné dílny.

Na oba dny je připraven bohatý doprovodný program včetně zdobení nanuků Lunar a cupcakes s Lelíminikřest knihy-abecedáře ABCZ, výtvarnou dílnu s Bajkajlaj, hudební workshop s La školou ad.

RePello s designérem Michalem Strachem nachystalo workshop, na němž si děti dotvoří a „vytuní“ vlastní dřevěné autíčko Double Face Car, které bude zároveň novinkou, již společně v premiéře uvedou právě na mini.

V 5. patře připravila japonská firma Kitpas a ilustrátor Patrikem Antczak, autor Alfabety, připravily výtvarné dílny, na nichž děti budou tvořit hravé papírové obrazce, které budou dokreslovat bezprašnými křídami Kitpas přímo na zeď. Vznikne tak velkoplošný obraz.

Mezi vystavovateli najdete jak již oblíbené stálice tak nové značky a obchody, které představí výrobky a sortiment původem z České a Slovenské republiky i zahraničí. Festival si zakládá na pečlivém kurátorském výběru zakladatelky a ředitelky mini Terezy Bruthansové. Z vyhledávaných ikon mini zde opět potkáte např. Utukutu, Omniferu, RePello, Miju Domečky, lahve Pura, brýle KiEtLa, Mimi Concept, nakladatelství Host a Pop-Pap, oblečení Shark in the Park a LoowFat Kids, obchody Lavly a Arki, šperky Le petit délice a kosmetiku z Babystart. Nejen dětskou obuv nabídnou obchody Littleshoes a Urbanlux.

TĚŠÍME SE NA NOVÁČKY!

Mezi novými značkami a obchody se na mini objeví např. Pepe: Cap by Radka, Winwinlove s dětskou kolekcí z lněných košil, Jana Stejskalová design s filcovými capáčky, originální knížky Scrollino, lapače snů Bird Bell, značky Lily is sailing a Luckydes, obchod Simply Kids, ze Slovenska např. Bekvam a kosmetika Ťuli & Ťuli. Stánky se svými premiérovými produkty budou mít na mini také dvě naše ambasadorky: blogerka Míša Knězková (mk-life) představí kufřík pro děti Budu doktor! a Jitka Davidová (jemnamotorka) svůj projekt Obrázkář - na míru vytvořené knihy z obrázků vašich dětí. Seznam vystavovatelů včetně informací o nich najdete na: www.festivalmini.cz.

17. - 18. 5. 2019, pá až so 10 - 18 h.
OD KOTVA, náměstí Republiky 63, Praha 1

 

________________________________________________________________________________________

Soutěž o 2 vstupenky na celý festival mini

Jak a kde soutěžit?

Napište nám nejpozději do čtvrtka 16. 5. 2019 do 12:00 odpověď na otázku: "Na co se letos na mini nejvíce těšíte? A co bylo srdcovou hračkou Vašeho dětství?" a to buď do:

  • komentáře tady dole pod článkem
  • a nebo do komentáře pod příspěvkem soutěže na našem Facebooku
  • nebo oboje (můžete tak zvýšit svoji šanci na výhru, neboť losovat budeme z obou skupin).

Inspirovat se můžete tady. A nezapomeňte o soutěži říci i svým přátelům :-)

Po uzavření soutěže vylosujeme generátorem dva výherce, kteří každý obdrží 1 festival pass na celý festival.

Výherce bude oznámen u nás na webu v tomto příspěvku a na FB stránce a bude kontaktován osobní zprávou přes FB, emailem nebo telefonicky.
Proto, prosíme, sledujte FB, případně si zkontrolujte aktuální údaje vyplněné ve Vašem profilu na našich webových stránkách.


Moc se těšíme, že právě k vám poputuje tato výhra!

---------------------------------------------------------------------------------------

SOUTĚŽ UKONČENA

Moc všem děkujeme za účast v soutěži a za vaše komentáře zde i na facebooku. Random generátor vybral tyto dvě z vás:

  • Alice1617 (komentář na webu)
  • Ája Petříková (komentář na FB)


Máme radost a gratulujeme. Co nevidět vám pošleme zprávu s detaily ohledně výhry. 
Doufáme, že si akci s dětmi hezky užijete. A ostatní zase potěšíme příště :-)










VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



ahudecko
Nejvíce se těším na Obrázkář. A moje top hračka bylo asi Lego.
16.05.2019 08:54


elisak
Milujeme cupcakes, knížky, auta a houpadla! Z dětství vzpomínám na mončičáka a falešnou bárbínu :).
14.05.2019 16:04


marcela22
Těším se na novinky festivalu, kosmetiku a doprovodný program pro děti. Jako malá jsem měla oblíbeného plyšáka, kterého mám dosud, ale moje děti se ho štítí. holt stáří není vždy pěkné :-)
14.05.2019 14:42


Alice1617
Těším se úplně na všechno, na nové inspirace a jak vyberu nějaký hezký dárek pro svoji holčičku, které budou 1. 6. dva roky Z dětství si vybavuji různé hračky, ale nejvíc se mi líbilo, když jsme si se sestrami vyráběli papírové panenky a oblečení na ně. Přišlo mi to hodně kreativní, vymýšleli jsme neuvěřitelné modely. A ještě foukací klávesová harmonika Triola - a představte si jakou jsem mněla radost, když jsem zjistila, že se stále vyrábí.
14.05.2019 13:53


barboraf
Moc se mi vždycky líbí celá atmosféra na Mini včetně toho, že člověk objeví něco nového za čím tam ani primárně nešel. Ale každopádně se zastavím u stánku Host a prohlídnu si u Míši doktorský kufřík. Monulý ročník mi bohužel nevyšel, tak teď bych vyrazila ráda.
14.05.2019 10:11


Ohm
Nejvíce se těším na celou atmosféru, kterou si se mnou budou letos moci užít již i děti. A nejoblíbenější u mě bylo vždy vše živé a proměnlivé :)
14.05.2019 00:15


Majanna
A otazka c.2: nejoblibenejsi hracka karavan
13.05.2019 22:20


Majanna
Tesim se na projekt Obrazkár a hezky stravene odpoledne s dcerama
13.05.2019 22:17


zamelie
Ja se nejvic tesim na Misu. Sledujeme blog uz dloooouhou dobu a konecne se nam podarilo i setkat osobne. Moc se tesime na jeji lekarsky kufrik a vlnu optimismu na kterou se radi naladime.... Potom urcite poridine brylky Kietla a neco ze Shark in the park. To je nase osvedcena znacka..... Moje nej hracka z detstvi je urcite moncicak.....
13.05.2019 21:47

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion