NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

FESTIVAL KEFÍR - NEJPARÁDNĚJŠÍ ZÁVĚR PRÁZDNIN

Lepší završení prázdninového veselí a blbin si děti snad už nemůžou ani přát! Ano, proslulý bejbypankový FESTIVAL KEFÍR se přesunul ze září na poslední srpnovou sobotu 31. 8. 2019 a my si tu šou rozhodně nenecháme ujít! Potkáme se tam s vámi?

Program je opět plný skvělých cirkusových představení, divadelních příběhů, muziky (co potěší rodiče), vyprávění pohádek a všech těch božích kefírovských atrakcí, dílen a blbin (co rozchechtají všechny děti).
Celý program >>> tady<<<

Kde se koná?
V zahradě zámku Kačina u Kutné Hory.
Kdy? V sobotu 31. 8. 2019 od 10 do 23 hodin. Můžete přijet už v pátek a vyzkoušet festivalové stanové městěčko. Nebo naopak v něm zůstat do neděle a užít si sobotní dětské letní kino.

Kdyby Willy Wonka neměl továrnu na čokoládu, vymyslel by Kefír – nejlepší bejbypankový festival ve vesmíru. Jeho sedmý ročník se koná 31. srpna v zahradě zámku Kačina u Kutné Hory. Přerostlý Umpa-lumpa Kašpárek v rohlíku tentokrát přivítá provazochodce The Bullzini Family z Anglie a uprostřed areálu vztyčí slavnou klouzačku Helter Skelter. O té zpívali už The Beatles, do Česka ale přijede úplně poprvé. Kefír znamená desítky koncertů, představení, workshopů či jedinečných blbin. Chybí jen dětské koutky, protože do víru dění dokáže vcucnout malé naráz s velkými. Na tomhle festivalu je totiž jedno, koho víc baví koncert Xaviera Baumaxy, Vltavy nebo Kašpárka v rohlíku. Jestli si kníraté cirkusáky Bratry v tricku, orchestr Melody Makers s Ondřejem Havelkou, neonové obří loutky nebo třeba houpačku na jeřábu vychutná víc babička nebo bejbypankáč. Nejdůležitější je, že budou poslední prázdninovou sobotu spolu. A než se vrátí do reality zářijových dní, zažijí ještě velké věci!

Kefír je nejlepší festival. Malé i velké vtáhne hned u brány vír zábavy a na konci je vypustí příjemně unavené a šťastné. Co víc si jako rodič přát :-D
www.festivalkefir.cz

Tak ahoj v sobotu na Kefíru!


VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion