NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

KUK FESTIVAL PRO NEJMENŠÍ

KUK je první český multižánrový projekt pro návštěvníky ve věku od 10 měsíců do 3 let a jejich rodiče. Tu nejlepší zábavu pro nejmenší letos na podzim nabídne na 4 místech v Praze a v Plzni. Různorodé akce jsou připravené na míru pro ty nejmenší diváky a objevitele a nabízí první seznámení s divadlem, hudbou nebo pohybovými aktivitami.

Projekt KUK přináší chytrou zábavu pro nejmenší! Přijďte se přesvědčit, že umění a zábava pro batolata existuje a že i vaše ratolest si KUK zamiluje.

Letošní podzim bude plný KUK akcí, které proběhnou na 3 místech v Praze. Již 28.-29.9. můžete navštívit KUK v KD Mlejn na Stodůlkách, kde bude probíhat program každý den od 10:00 do 18:00 hodin, nebo 1.-4.11 ve Studiu Alta v Holešovicích, 9.-11.11. v KC Zahrada na Jižním Městě. Mimo Prahu letos KUK zavítá 11.-15.10. i do Plzně, kde v prostoru DEPO2015 postaví opravdu obří hernu pro nejmenší. Každá akce nabídne jiný program a každá bude originální a připravená danému prostoru na míru.

KUK nabízí rodinám s malými dětmi smysluplný program s vysokou uměleckou úrovní, nekomerční alternativu kvalitní dětské zábavy i inspirativní divadelní přehlídku. Představení pro batolata nejsou klasickými pohádkami, ale spíše setkáním, kde se ti nejmenší skrze hudbu, různé materiály a další vjemy poprvé setkávají s divadlem. Tak jak je to pro ně nejpřirozenější – bez sedaček, s možností pohybu, a hlavně společně s rodiči,“ sděluje výkonná producentka všech akcí Zuzana Cajtlerová. 

Projekt navazuje na celosvětový trend divadla pro nejmladšího diváka a chce ho představit také českému publiku. Inspirativní doprovodné aktivity podporují společné trávení volného času rodičů s dětmi. 

„Přínos festivalu tkví především v tom, že rozvíjí dětskou představivost, seznamuje nejmladší diváky s hudbou i divadlem a buduje v nich vztah k umění přirozeným způsobem. I název KUK vychází z touhy dětí objevovat a poznávat. Zároveň se snažíme propojovat rodiče s malými dětmi v daných lokalitách a zamezit tak jejich částečné sociální izolaci během rodičovské dovolené,“ vysvětluje ředitelka projektu Daniela Fialová. 

Bližší informace o projektu i jednotlivých akcích naleznete na www.kukfestival.cz nebo https://www.facebook.com/kukfestival.cz.

 







VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion