NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

FESTIVAL MINI - DESIGNOVÉ DÁRKY POD STROMEČEK

Tak a je to. Po létě jakoby splašený kůň přelétl krásný barevný a teplý podzim a už tuto neděli nás čeká první adventní zapalování svíčky! A protože je prima si advent v klidu užít a prožít, hodí se, když nápady na dárky či dárky samotné člověk pořídí včas. Ale kde pořád brát inspiraci a nebo čas na nakupování, zvláště když třeba máte maličké děti?

Pro nás to už poněkolikáté řeší právě Dětský prodejní festival mini a jeho předvánoční edice. Milujeme tu atmosféru a tolik krásy na jednom místě a většinou je to takový počátek adventního ladění.

Letos máme obzvláště počíháno na doprovodné dílničky a workshopy. Hlavně hudební workshop s La školou a tradičně zdobení cupcaků s Lelí. A určitě si zajdeme do poradny „Jak správně čistit dětem zoubky“, protože to je u nás stále velké téma :-) Hodně jsme natěšeni také na výrobu vlastního divadélka s týmem z DidaDiv. Jen malé upozornění: na workshopy si dopředu zarezervujte místa, bývá našlápnuto. Všechny workshopy najdete tady.

 A na jaké značky se můžete těšit? Náš seznam srdcovek se dost rozrůstá a nechceme někoho opomenout. Tak se raději mrkněte na kompletní přehled, na koho se těšit a jaké krásné věci ta která značka představí.

 A co dalšího důležitého je dobré vědět?

  • Festival mini je otevřen v pátek 29.11. a v sobotu 30.11, oba dva dny od 10:00 do 18:00 v prostorách OD Kotva v 5.a 6. patře
  • Hlídací dětský koutek bude fungovat v pátek i v sobotu
  • U většiny prodejců lze platit kartou
  • Celý výstavní prostor je bezbariérový
  • Vše o festivalu najdete na wwww.festivalmini.cz

  ..................................................................................................................................................................................

SOUTĚŽ O 2x FESTIVAL PASS (vstup na oba dva dny festivalu)

 

Jak a kde soutěžit?

  • Napište nám komentář pod tímto článkem s odpovědí na otázku: "Jaký stánek/workshop si určitě nenecháte ujít a nebo co konkrétně byste si rádi na festivalu pořídili ?
  • A jestli nám fandíte i na Facebooku, tak můžete pod příspěvek na FB k soutěži napsat do komentáře "BLOG" + odpověď na otázku viz výše a do soutěže vás zařadíme dvakrát!
  • A pokud chcete potěšit někoho z přátel a vzít je třeba s sebou, tak jim nezapomeňte o soutěži říci, zvýší se vám tak šance na výhru :-) 
  • Soutěž končí ve čtvrtek 28.11. v 14:00 .
  • Po uzavření soutěže vylosujeme online generátorem 2 výherce, kteří každý obdrží jeden festival pass (vstup na oba dva dny).
  • Výherci budou oznámeni u nás na webu v tomto příspěvku a na FB stránce a bude kontaktován osobní zprávou přes FB, emailem nebo telefonicky. Proto, prosíme, sledujte FB, případně si zkontrolujte aktuální údaje vyplněné ve Vašem profilu na našich webových stránkách.

Držíme palce a mějte se báječně!

Moc se těšíme, že se společně třeba na festivalu potkáme!

SOUTĚŽ UKONČENA

Moc děkujeme za vaše milé komentáře jak na FB tak na webu. Dětská ručka vylosovala tyto výherkyně:

  •  Jitka De Benedetto
  •  Michaela Kratochvílová

Gratulujeme! Pošleme Vám osobní zprávu přes FB a těšíme se na všechny už zítra na festivalu!

 

 

 

 

 







VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



sonkasponka
Na festival sa veľmi teším, lebo som tam ešte nebola...takže si určite nenechám ujsť stánok papiernictva Mankai paper, lebo sama rada tvorím z papiera a mám v pláne nakúpiť darčeky pre deti, takže stánky s knižkami a detskými hračkami! Nechám sa prekvapiť a inšpirovať vystavovateľmi:)
28.11.2019 12:44


limto
Tesim se opravdu na vsechny vystavovatele a predevsim rada pozdaravim shark in the park, stanek s kosmetikou kokoso, mklife a chytrou opicku
28.11.2019 10:05


KKna3
Už tradičně se zajdeme podívat k Lumpce, jejíž svačinové kufříky provázejí naše dvě starší děti každý den ve škole, k Elí Belí, jejíž užasné mikiny nosí naše dvojčata už druhou sezonu a samozřejmě k Utukutu, jejichž houpací prkno je nejen milovanou hračkou dětí, ale i krásným doplňkem v našem obýváku. Ale letos se těším třeba i na Mankai Paper, Host, Poketo... mohla bych vypisovat dlouho a dlouho... Všechny naše děti mají od 20. prosince do 11. ledna nejen Vánoce, ale i narozeniny, takže každá inspirace se ohromně hodí.
28.11.2019 08:43


barboraf
Chtěla bych u Míši z MKlife koupit rentgeny do doktorského kufříku, pak se určitě zastavím u Chytré opičky a Kidtown, okouknu i stánky s knížkami, dám si něco dobrého na zub a kávu a workshop DidaDiv vypadá úžasně!
27.11.2019 23:06


Misska20
Těším se na mklife a její doktorský kufřík, mamiee, kidtown, chytrá opička, Meander a spoustu spoustu dalších :))
27.11.2019 22:42


Lipi4
To je zapeklitá otázka. Asi si vyberu stánek chytré opičky, kde krom super hraček najdeme i táty z instagramového profilu "Dva tátové" a jejich super knížku "Dva tátové a zvědává holka" , ke které nechali udělat super pexeso a táta Michal ušil k pexesu kouzelné pytlíčky :-)
27.11.2019 22:40


Sylvinka2
Nejvice se těším na Pikle a MK life a chtela bych detem koupi i nějaké knihy
27.11.2019 22:30


ahudecko
Těžko vybrat jeden stánek ... těším se moc a moc ... na nové ale i na prověřené
27.11.2019 22:24

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion