NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Jemná motorika (1)

Za kulturou (34)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra TND

ZIMNÍ KNIHEX 09½

7. zimní vydání
Všichni malí nakladatelé aneb Knižní vánice

 

Knihex je místem setkání nakladatelů a čtenářů v příjemné přátelské atmosféře – posedmé se Knihex uskuteční v zimě, a to 14. a 15. 12. od 10 do 20 hodin v prostoru Studia ALTA v pražských Holešovicích.

Knihex je opět připraven i pro děti - divadlo Buchty a loutky, ponožkový workshop, zdobení lelí´s cupcakes, pohádka Fimfárum, dětská divadelní taneční představení TS Light, výroba stínového divadla s Ani-muk, výtvarné workshopy k novým dětským knihám...
Celý program

Kromě toho, že na jarmarku budou mít své stánky nakladatelství Akademie výtvarných umění, Akademie múzických umění, Artefactum, Ateliér ilustrace UMPRUM, Baobab, Běžíliška, bflmpsvz, BiggBoss, Bylo nebylo, Casablanca, Cesta domů, DharmaGaia, Fake Fake Fake, GplusG, Galerie hlavního města Prahy, Gnóm, H+H Vyšehradská, Host, Institut umění – Divadelní ústav, jakost, Knihovna Václava Havla, Kudla Werkstatt, Labyrint, Lipnik, Malvern, Meander, Mot, Muzeum umění a designu Benešov, Národní filmový archiv, No Ordinary Heroes, Nová beseda, Paper Jam, Paseka, Petrkov, Pipasik, Poketo, POP – PAP, ROE, Rubato, Runa, Studio Yinachi, 65. pole, Take Take Take, Trigon, Trystero, Upapæpop, Verzone, Vltavín, wo-men či časopisy A2, Lógr a Revue Prostor bude celý den probíhat také doprovodný program – výtvarné dílny pro děti, autorská čtení, křty, divadlo, filmy, hudba. Chybět nebude ani občerstvení. Součástí Knihexu je i antikvární stánek, kam můžou lidé přinést knihy, které už nechtějí, a jiné zase získat. Návštěvníci tedy kromě prohlížení a nakupování knih můžou zabavit sebe i své děti, posedět, prostě strávit inspirativní víkend.

Knihex chce zvýšit povědomí o malých a menších nakladatelích a jejich produkci, umožnit jim zpětnou vazbu od čtenářů – a v důsledku je tedy i podpořit k vydávání dalších knih. A naopak čtenářům pomáhá objevovat „nové světy“.

Tipy z programu:

Buchty a loutky: Vánoční raketa
Stínové divadlo, workshop pro děti Ani-muk
Panelová diskuse o knižní distribuci
Promítání filmu Karel, já a ty

 

Celý program

Více na KNIHEX




VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion