NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

VÝTVARKA

Barva (32)

Papír (104)

Textil (36)

Přírodniny (41)

Modelování (15)

Jiné materiály (54)

Lepení (17)


IQ HRY

RECEPTY

TIPY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

4X ČARODĚJNÉ AKTIVITY

Ani letos čarodějnické reje nebudou takové jak jsme zvyklí. Ale to neznamená, že si s dětmi doma nemůžete "čarodějně" pohrát a společně si něco vyrobit. Třeba vás budou inspirovat tipy od nás do kterých přihazujeme i tip na naši oblíbenou tématickou knížku.

My slavení takzvaných "čarodejnic" spíše vnímáme trochu odlišně, než asi původně vycházelo. My si třeba s dětmi povídáme o tom, že zlé a temné ze zimy odchází a čistí se aby pak vše mohlo krásně vykvést a znovu se příroda (i lidi) znovuzrodit.

Zajímá nás, jak to třeba vnímáte vy? Napište nám tady dole do komentáře, či na Facebook, nebo Instagram . Budeme moc rádi!

 

ČARODĚJNICKÝ KLOBOUK

Co nesmí chybět každé správné čarodejnici a čaroději? No přece pořádný klobouk na kterém sedí alespoň netopýr nebo pavouk!

Tady >>> je návod, jak si ho vyrobit.

 

ČARODĚJNÉ PSANÍ

Nezbytně důležité pro  čaroděje všech kategorií! Umět kouzelně psát! Tuhle aktivitku budete mít pro děti připravenou v mžiku a garantujeme vám zábavu na hodně dlouho :-) Návod na čaropsaní >>>tady.

 

ČARODĚJNÁ LOUTKA

Děti milují příběhy a rádi svoji fantazii pouští na špacír. Tak je v tom podpořte a vyrobte si s nimi klidně hned několik loutek čarodějnic či čarodějů. Nepotřebujete k tomu opravdu nic speciálního. Mrkněte na >>> návod.

 

BYLINKY MALÉ ČARODĚJKY

Každá správná čarodějka se vyzná v bylinách! A pokud ne, měla by si přečíst tuhle kouzelně ilustrovanou knížku, která ji to naučí. A dokonce skrývá i několik čarodějných receptů. Prolistujte si ji  >>>tady.

 

 





VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat


Zatím nikdo nic nenapsal ...

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion