NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TIPY

SOUTĚŽE (49)

Na výlet (27)

Na hřiště (3)

Za kulturou (34)

Jemná motorika (1)

Na kafíčko (4)

Do restaurace (1)

Na čtení (52)

Doporučujeme (37)

Domácnost (2)

Na koupání (4)

Život s dětmi (18)


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa TND

8.NADĚLOVÁNÍ - MAMINKÁM

Je to neuvěřitelné. Dnes pro vás máme 8.nadělování. Poslední článek z celé série projektu RYZE ČESKÉ VÁNOCE , který běží už druhý rok. A protože celý ten čas jsem nadělovali dárečky pro vaše miláčky, dnes to chceme udělat trochu jinak. Myslíme si, že hlavně vy maminky potřebujete také obdarovat. A trošku se nechat i hýčkat. Tatínci prominou, že to píšeme takto zaměřeně. Tímto samozřejmě nemyslím, že i vy si nezasluhujete péči. :-) Ale  nebojte, i tatínci se dnes určitě mohou zapojit do soutěže o báječné dárky, protože ne všechny dárky jsou vyloženě pro ženy. A pokud byste měli štěstí, a přecejenom byste vyhráli  dárek pro ženu, určitě nebudete mít problém ho využít, co myslíte? Tak se pojďte mrknout, jakých osm českých značek dnes představujeme.

KAWALO A JEJICH VYCHYTÁVKA

Značka Kawalo je především táta a máma, rodiče nyní již dvou malých dětí. Něco mezi nadšenci a otroky sami sebe, co si přes den hrají na fotografa a mámu na mateřské a po večerech se už roky nenudí. Místo toho vymýšlí, protože nemohou zastavit svou kreativní podnikavou duši. ;)

V roce 2014 se rozhodli založit pod značkou Mama Chic vlastní e-shop s tehdy úplnou novinkou na evropském trhu - silikonovými kojícími korálemi. Po nějaké době však  nazrál čas se posunout o krok dál. Chtěli  přijít s novým výrobkem, který bude také spojovat svět dětí a rodičů, ale jehož výroba bude od A do Z v jejich režii, bude ekologická a lokální. Pohodlnost tatínka ho jednoho zimního večera cestou do města dovedla k myšlence zafixovat dceři nohy popruhem tak, aby ji nemusel držet při nošení "na koni". Tím, po pár úpravách, vznikl nosicí pás Kawallo.

Dárek do dnešní soutěže: 

Nosicí pás Kawallo 

Princip Kawalla je postaven na využití páky, která tah váhy dítěte přenáší skrze oka pro nohy na záda nosiče. Tím se dítě svou hmotností pevně drží na ramenou. Zní to možná trochu složitě, ale je to velmi jednoduchý, léty osvědčený princip. Hlavní výhodou nosicího pásu Kawallo je jeho obrovská skladnost. Oproti jiným nosítkům se vám vejde do batohu, brašny, nebo větší kapsy. V pohotovostním režimu ho můžete mít jednoduše připnutý okolo pasu. Zádová část Kawalla se skládá z polstrovaného zádového pásu z příjemného materiálu a dvou spon, kterými regulujete délku pásu, aby seděl přímo na vaši postavu.

 

FAMILIUM

Familium je web, kde najdete dárky pro celou rodinu a pro své blízké. Dárky, které jsou od srdce a které v sobě mají něco navíc. Zkrátka takové, co jen tak někde nepořídíte a hlavně takové, které udělají obdarovaným skutečnou radost. Nabízí originální dárky pro muže i ženy, dárky k významným životním příležitostem -tedy například svatební dárky či dárky k Vánocům a narozeninám a nezapomíná ani na nejmenší s obsáhlou kategorií dárků pro děti. 

Jak říká Monika Kopřivová, zakladatelka  značek Babičkářství a Familium: "V životě je jen pár hlavních hodnot. A rodina určitě patří mezi ně. Je důležité se potkávat, povídat si spolu, pomáhat si a společně se bavit. A proto bychom byli rádi, pokud by vám k tomu přispěly i dárky od nás. "

Dárek do dnešní soutěže: 

Kniha Strom života

Strom života naší rodiny je dárková knížka pro zachycení historie celé rodiny včetně velkého, přehledně vyobrazeného rodokmenu. Kniha je velmi chytře propracovaná, takže do ní můžete pohodlně zanést své před­ky až do páté generace, ale zároveň i všechny své potomky. Ke každému členovi rodiny můžete přidat zajímavé informace o něm a jeho životě včetně fotografie. Zároveň máte možnost některé své příbuzné požádat, aby vám do knihy napsali vzkaz jako do památníku – pro vás a pro vaše děti. V knížce se lze výborně orientovat, takže připomíná velký rodinný atlas. Pěkné ilustrace dodávají knížce tu pravou atmosféru rodinné pospolitosti a úcty k našim kořenům. My osobně ho už máme od loňska a postupně plníme...

 

Z LÁSKY KE VZPOMÍNKÁM

Sebi a Renča,  dvě holky, co spolu dělají Z lásky ke vzpomínkám. V lednu 2018  se daly dohromady, aby společně vydaly knihu Já, miminko, která slouží rodičům pro uchování vzpomínek na první společné chvíle s miminkem. 

Cesta to nebyla jednoduchá. Místo odhadovaných 4 měsíců jim trvalo knihu vydat 2 roky. Během té cesty si prošly spoustou odmítnutí, zklamáním, ztrátou peněz i myšlenkou to vzdát. Naštěstí úspěšně zvládly i Hithitovou kampaň, během které je podpořilo 224 přispěvatelů, a kniha tak mohla vyjít. Díky krásným ohlasům, které  během kampaně dostaly,  se rozhodly vytvořit webové stránky, kde si můžete prohlédnout všechny jejich výrobky, které vznikaly postupně spolu s knihou.

A co nám ještě děvčata prozradila? "V žádném projektu to není jednoduché. Nám se zatím daří ve dvou ženách kombinovat s projektem mateřskou dovolenou a práci na plný úvazek. Baví nás, co vytváříme, a dělá nám neskutečnou radost, když to ocení i někdo další. Naše výrobky jsou tu pro všechny, kteří mají rádi tuzemské ručně vyráběné věci s duší. "

Dárek do dnešní soutěže: 

Kniha "Já, miminko"

Přiletí k vám či vašim blízkým vrána nebo čáp? Kniha Já, miminko je tu z lásky ke vzpomínkám. Kniha slouží k uchování vzpomínek ze života miminka. Hned po otevření knihy na vás čeká linka, která slouží na doplnění jména vašeho miminka. Kniha se přejmenuje. Místo Já, miminko tedy vznikne například Já, Sofie nebo Já, Matyáš. 

V knize najdete originální texty, které vytvořila Sebastiána Chomiszak, a ručně psané originální písmo, které stejně jako celou vizuální podobu knihy a mývalí ilustrace, vytvořila ilustrátorka a grafička, Renáta Žáková.

Kniha na míru: Knihu Já, miminko pro vás rovnou na míru přejmenují. Napíšete jim jméno miminka, kterému chcete knihu věnovat, v přesném tvaru, např. "Já, Matyáš" nebo "Já, Matyášek" nebo "Já, Matýsek". A ilustrátorka, Renča, vám jméno napíše na obálku knihy.

Součástí knihy na míru je i věnování. Stačí, když napíšete, co byste miminku chtěli popřát. Renča, která ovládá ilustraci i lettering (věděli jste, že jedno písmo v knize vytvořila právě ona?), věnování přepíše krasopísmem a vy už ho miminku jen podepíšete. :)

  

INSTANTNÍ PATCHWORK

 Zuzana Vávrová - to je žena, která stojí za zrodem značky Instantní patchworkZuzka šila už od dětství a milovala to. Pak v běhu života na nějakou dobu přestala, ale stejně se opět k šití a tvoření vrátila. A ve stejné době se zamilovala do patchworku - speciální textilní techniky. Jenže nebylo úplně jednoduché sehnat vše potřebné na začátek a proniknout do této techniky. A proto Zuzka sama říká: " Sada na šití Instantní Patchwork vznikla právě proto, abyste taky mohli šít a mít radost. Abyste si nemuseli hned kupovat všechny ty složité a drahé pomůcky, pracně vybírat látky, které k sobě ladí, počítat kolik přesně jaké látky budete potřebovat, když vlastně ještě nevíte, zda Vás to bude vůbec bavit. Abyste měli po ruce „něco“ pro případ nouze, když chcete narychlo vyrobit osobní dárek nebo sami sobě pro radost. Abyste si mohli šít v klidu doma ve svém tempu a vyzkoušet si základy této stále moderní techniky. A hlavně, abyste taky mohli zažít tu radost, když se vám to nakonec povede." A to nám osobně přijde na tom všem skvělé! 

Dárek do dnešní soutěže: 

Sada na šití Instantní Patchwork komplet

Instantní Patchwork je sada na šití malého polštářku, kdy si můžete velmi jednoduchou formou vyzkoušet tuto stále moderní techniku šití. Výběr mnoha vzorů najdete v e-shopu. Sada na šití obsahuje - všechny látky přesně nařezané na míru. Podrobný, srozumitelný a na začátečnících otestovaný návod na šití plus šitíčko, takže můžete hned začít šít. Navrch i nášivku, na kterou můžete napsat svůj osobní vzkaz nebo poznámku. Dostanete také dva drobné dárky: ručně šitý výrobek a přívěsek. 

 

PROJEKT "RADOST KAŽDÝ DEN"

Za projektem Radost každý den stojí Veronika Měchurová. A jaká byla její cesta? "Zrála ve mně touha mít svůj produkt, ale nevěděla jsem, co by jím mohlo být. Cítila jsem ale, že o to, na co jsem přišla v posledních letech, bych se ráda podělila. Že se nemusíme trápit, nemusíme dělat, co nechceme, nemusíme se nechávat nikým manipulovat, nemusíme trávit čas s lidmi, se kterými nám není dobře, nemusíme se do ničeho nutit. A že naopak můžeme dělat, co máme rádi s lidmi, s nimiž je nám dobře a hlavně můžeme být šťastní. Teď hned – bez toho, abychom na sobě něco dramaticky měnili. Změny později přijdou, ale prožívat život naplno můžeme začít hned. A tak se zrodil projekt Radost každý den a Diář pro radost s cílem otevírat lidem oči a inspirovat", takto popisuje Veronika zrození projektu.

Dárek do dnešní soutěže: 

Diář pro radost "Lesni vila"

Jste žena, milující přírodu? Pak je tento diář vytvořen právě pro vás. Obálka z obrazu "Following you" od Zuzany Freyji přesně vystihuje volání vaší duše. Tento diář pro radost je tak trochu jiný diář. Můžete si do něj sice zapisovat, co máte v plánu, ale kromě toho vás předtištěné otázky budou motivovat k zamyšlení, co vám každý den přinesl a co jste vy přinesli světu nebo lidem kolem. Když si budete tyto maličkosti zaznamenávat každý den, uvidíte, co se stane. Váš život bude hezčí. Uvidíte v něm úplně jiné věci, než jste viděli dosud.

Co v diáři najdete? Denní kalendář a  prostor pro vaše plány a cíle, inspirativní citáty na každý den, horoskop na každý měsíc dle čínské kosmologie, lunární značky. V diáři najdete další tipy, jak můžete ve svém životě něco změnit. Co můžete udělat pro sebe, pro ostatní, jak pomoci zvířatům, rostlinám, planetě. Jak mít více radosti.

Diář má formát A6 (11x15 cm), 464 stran a přibližně 2,5 cm silný hřbet. Omyvatelná obálka s texturou textilie. Recyklovaný papír. Ruční vazba umožňuje rozevření stránek do 180° a tedy pohodlnější zapisování a komfortnější používání.

 

BOSO KORÁLKY

Boso korálky jsou ručně tvořené originální ozdoby na nohu, které  tvoří z českých korálků a zajímavých komponentů už několik let Soňka Čížková. Vyrábí tyto ozdoby nejen pro ženy, ale i pro děti i muže. Moje dcera má už troje a já taky tak :-) Boso korálky jsou pro divoký tanec okolo ohně, důležité přechodové rituály (např. svatby) nebo jako krásný jedinečný dárek. Každopádně od prvních BOSO KORÁLKŮ už uplynuly 4 roky tvoření, a ještě by jste u Soňky v korálkové nebo perličkové variantě nenašly dva stejné páry! Na této jedinečnosti si opravdu zakládá. Ví, že ženy většinou nechtějí  úplně stejný šperk jako má mnoho dalších žen. 

A proč začala Soňka tvořit BOSO KORÁLKY?

"Vždycky jsem milovala volnost, pohyb a spontánnost. Ale život začal kráčet v duchu rodinném a hlavně ze mně se stala matka dvou dcer. A já zapomněla na svoji spontánnost, kreativitu, živost.....a uvědomila jsem si to, kdy jsem měla možnost za rytmů bubnů v přírodě u ohně tancovat. Nešlo ani tančit, ani zpívat, ani se hýbat a už vůbec ne vyzout ty těžký boty a užívat si doteky se zemí..... a ženy okolo mně tohle všechno dělaly s lehkostí a smály se. A já byla napnutá a v hlavě mi běžely stále stejné myšlenky. Třeba - ukopneš si prst, někdo ti surově šlápne na ty bosé nohy, prochladíš se, něco si píchneš do nohy.....Ale jiná část ve mně křičela - miluješ tanec ! chceš zpívat ! vyzuj ty boty a užij si to ! A koho jsem měla víc poslechnout ?!

A pak přišla taková "marnivá vize". Ošperkuj si nohy, nějak si je okorálku neboj pomaluj, ať se ti chce jít opatrně bosky do "světa". Ať se rozpohybuješ ! Tak jsem to zkusila. Nejdřív takový "domácí" pokus. Moje holky pak přišly s nápadem co všechno se dá do těch BOSO KORÁLKŮ zakomponovat, např. mušličky od moře. A nápad na osobní šperk na nohu byl už skoro na světě.

Pak už jen vymyslet jaké materiály se hodí na šňůrky, jaká korálky a kde je dobré je pořídit, nebo různé komponenty, symboly, které jsou důležité. Taky uzavíraní na nohu, aby BOSO KORÁLKY nepadaly a byly lehce k vyzutí a nazutí."

Dárek do dnešní soutěže: 

Boso korálky pro maminku na přání

A proč mít Boso korálky? Ozdobí vám zajímavě nohy. Můžete v sobě podpořit ženskost, hravost a volnost. Ale i dodat si odvahu chodit bosky. Přirozeně si namasírovat plosky nohou a docílit  "správného" našlapování. Kdo chodí bos ví, jak příjemné se projít ranní trávou, která má ještě rosu. Uzemnit se bosým chozením po lese. Nebo běhat po písečné pláži. 

 

FUNNY SUSSY

Kdo nebo spíš co se skrývá pod značkou Funny Sussy? Tak vězte, že je to výhradně dětské kadeřnictví a hned na třech místech v Praze. Ale nejen že zde kouzlí dětem střihy, účesy, ale vaše ratolesti tu mohou zažít i opravdickou manikůru či pedikůru. A proč je tento salon také speciální? Děti tu totiž nesedí na obyčejných židličkách, ale během stříhání si hoví v originálních křeslech třeba v podobě auta. Takže i dítka, která stříhání ne úplně dobře snášejí, se vrhají do auta a nůžek si ani nevšimnou!

Dárek do dnešní soutěže: 

Dárkový poukaz

Chceme vám dopřát trochu pohody a třeba konečně vyřešit, kde v klidu a třeba i zábavně nechat Vaše dítko ostříhat. Proto na vás v soutěži (na konci článku) čekají hned tři poukazy na využití služeb dětského kadeřnictví Funny Sussy.

 

HAPPY LABELS

Značku Happy Label založila kreativní a aktivní Marianna, maminka dvou kluků. Měl touhu vyzkoušet něco nového, ale zároveň chtěl mít dostatek prostoru i pro svoji rodinu a na čas především se svými syny.  Dalším impulsem byl zjištění, že neustále řeší to, že děti ve škole stále něco ztrácejí -jeden den je to mikina, další den sáček na svačinu. Bylo náročné neustále dětem připomínat jejich věci, a tak si řekla,  že musí existovat lepší řešení. A tak vznikla firma Happy Label. V současnosti tato značka nabízí rodičům jednak voděodolné samolepící označovací štítky, ale také třeba i bezpečnostní dětské náramky či samolepící dekorace.

Dárek do dnešní soutěže: 

Samolepící voděodolné štítky

Štítky tato značka vyrábí hned v několika variantách:

Nalepovací štítky jsou pratelné, mytelné i sušitelné. Ty jsou na oblečení, bačkory, holínky, psací a ostatní školní či neškolní potřeby, třeba i hračky nebo láhve na pití, sportovní vybavení, to vše můžete označit štítky.

Nažehlovací štítky lze aplikovat na jakoukoli látku, která se smí žehlit, např. na ponožky, tepláky a nejrůznější zimní nezbytnosti jako palčáky a čepice. Zvlášť užitečné jsou na oblečení, které nemá „nylonové cedulky" (pokud vaše oblečení nylonové cedulky s pokyny k údržbě má, jsou pro vás nejlepší variantou naše mini samolepící štítky.)

Zdravotní štítky, které decentním způsobem upozorňují na to, že trpí dítě diabetem, alergií na lepek nebo jiným zdravotním handicapem, mohou dětem často i zachránit život. Označte jednoduše a stylově věci svých dětí a udělejte více také pro bezpečí dětí samotných.

Popisovatelné štítky zase můžete použít tehdy, když chcete změnit to, co jste už dříve na štítek napsali. Se speciálními popisovatelnými štítky a polotrvalým fixem můžete text snadno upravovat podle potřeby.Tyto štítky mužete použít v kuchyni, kanceláři, spíži...možnosti jsou nekonečné! Jednoduše setřete a napište znovu!

Reflexní samolepky jsou vytvořeny tak, aby chránily Vás i Vaše děti. Tyto samolepky jsou ideální na kola, helmy a batohy a další. Stačí – jen sloupnout a nalepit. Nebudete jen styloví, ale budete i v bezpečí. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní folie. 

 

 

8. nadělování a dárky pro vás!

Jak jsme vám slíbili, u každého článku, kde budeme představovat jednotlivé značky, probíhá i soutěž o nádherné dárky právě od těchto značek. Dnes tedy spouštíme soutěž o tyto dárečky, na které můžete na fotkách mrknout i dole pod článkem.

  • 1x nosící pás Kawalo
  • 1x kniha "Strom života" od Familium
  • 1x kniha "Já, miminko" od značky Z lásky ke vzpomínkám
  • 2x sada na šití - Instantní Patchwork komplet
  • 1x diář pro radost "Lesní víla"
  • 1x Bosokorálky  dle Vašeho přání
  • 3x dárkový poukaz na dětský střih v dětském kadeřnictví Funny Sussy
  • 3x poukázka v hodnotě 500 Kč na nákup dle svého výběru od Happy Labels

Soutěž končí ve středu 16.12 2020 a poté vybereme 13 výherců. Výherce vyhlásíme v tomto článku níže a pošleme vám zprávu. Prosíme tedy o to, abyste si emaily či zprávy na Fb či Instagramu kontrolovali. Dohodneme se v nich na zaslání výhry. Děkujeme a držíme palce!

 

 

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY K NADĚLOVÁNÍ V RYZE ČESKÝCH VÁNOCÍCH

 1. Abyste mohli vždy k soutěžnímu článku připojit na blogu komentář a tak se zařadit do soutěže o ceny, je potřeba být na blogu přihlášen. Pokud ještě nemáte registraci, je to pár kliknutí tady. Pak už můžete nejen komentovat veškeré články, ale hlavně si zdarma stahovat všechny námi vytvořené šablony na tvoření (třeba vánoční), zdarma testovat převážně české výrobky a být také první, kdo se vždy dozví, co nového chystáme a co vám třeba mohlo uniknout na blogu.

2. Odpovězte na otázku/y zde na blogu. Úplně dole pod fotkami pod článkem je pole " komentáře". Napíšete odpověď do rámečku a dáte odeslat. Musíte být v tom okamžiku ale přihlášeni viz, bod 1)

2 OTÁZKY: 

1.Jaký dárek z dnešního článku byste si dnes vybrali?

2. Kdybyste si mohli přát cokoliv pod stromeček od nějaké české značky, jaký dárek nebo značka by to měla být?

 

3. Pokud sledujete i náš Facebook Testováno na dětech a okomentujete nám tam také vždy aktuální soutěžní článek a připojíte slovo "BLOG", rádi zařadíme vaše jméno do losování ještě jednou. Pozor: Podmínkou je však zároveň komentář tady pod článkem.

4. Pokud budete soutěžit i na našem Instagramu, vaše šance se opět zvýší! Pozor: Podmínkou je však zároveň komentář tady pod článkem.

5. Můžete se účastnit každé soutěže, kterých proběhne hned několik za sebou až do 9. 12. 2020. V každé soutěži  je podmínkou napsat vždy odpověď tady na blogu a pak se můžete zapojit i na našem Facebooku i Instagramu a tak zvýšit vaši šanci, že vám pod stromeček domů pošleme krásný český dárek.

..........................................

8.NADĚLOVÁNÍ

SOUTĚŽ UKONČENA

 

  1. nosící pás Kawalo: web - maxifik
  2. kniha "Strom života" od Familium: Facebook - Kateřina Frýdková
  3. kniha "Já, miminko" od značky Z lásky ke vzpomínkám: Instagram-pavleenka
  4. sada na šití - Instantní Patchwork komplet:Instagram -marticka_branik
  5. sada na šití - Instantní Patchwork komplet: Facebook - Petra Toboříková
  6. diář pro radost "Lesní víla": web - AnetkaSarka
  7. Bosokorálky  dle Vašeho přání: Facebook - Ludmila Bajerová
  8. dárkový poukaz na dětský střih v dětském kadeřnictví Funny Sussy: web- tereza14
  9. dárkový poukaz na dětský střih v dětském kadeřnictví Funny Sussy: web- Krika
  10. dárkový poukaz na dětský střih v dětském kadeřnictví Funny Sussy:Instagram - martinateisler
  11. poukázka v hodnotě 500 Kč na nákup dle svého výběru od Happy Labels - web - Ktosovska
  12. poukázka v hodnotě 500 Kč na nákup dle svého výběru od Happy Labels: Facebook - Michaela Kratochvílová
  13. poukázka v hodnotě 500 Kč na nákup dle svého výběru od Happy Labels: Instagram- luciez0207










VYTISKNOUT AKTIVITU

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat



pajak
Krásné dárky. Lákala by mne kniha Já miminko. A přála bych si něco od Reparády :)
16.12.2020 22:21


whankaw
1. Vybrala bych si motivační diář Lesní víla. Rodinnou kroniku Strom života máme a je skvělá, takže doporučuji také!:) 2. Přála bych si bezdrátovou nabíječku na mobil od značky MIN
16.12.2020 21:56


terezmarkova
Vzhledem k tomu, že ještě nejsem maminka, vybrala bych si poukázku do Happy Labels :) Vybrala bych si pravděpodobně něco od české značky Jako máma, odkud mám několik triček, které patří mezi mé nejoblíbenější :)
16.12.2020 21:51


kristynak
1. Výhry jsou všechny moc zajímavé, ale nejvíc mě zaujal nosicí pás od Kawala. 2. Já bych si přála boty, klidně vícery :), od Vasky.
16.12.2020 18:48


stepanka
1.Líbila by se mi sada na šití Instantní patchwork 2.pro mě by se mi libila masáž zad a šíje
16.12.2020 11:17


PetraPo
Mě by moc potěšil Diář pro radost, je moc krásný a zatím jsem měla vždycky jen obyčejné papírové diáře z papírnictví za pár korun. Potěšil by mě balzám na rty nebo krém na ruky od Manufaktury.
16.12.2020 09:51


StellaAnna
Hezký den, asi by mě potěšil Diář Lesní víla, ale i kniha Strom života. Kdybych si mohla přát něco pro sebe, tak obraz od Zuzany Honsové.
15.12.2020 23:53


Nika
Všechny výhry jsou úžasné, ale nejvíc by mě potěšila dárek od firmy Instantní patchwork, sada na šití. A nejvíc bych si pod stromeček přála bundu od firmy Šijeme srdcem.
15.12.2020 21:58


barboraf
Líbil by se mi Diář pro radost, který bych věnovala kamarádce, myslím, že je přesně pro ni. Mně by udělaly radost vlněné rukavice od Noos concept, snad se může počítat do českých výrobců, je to česko-mongolská společnost, případně oblečení od Reparády, kojící šaty od Brundibary, nosítko Monilu nebo nosící merino svetr od LoktuShe, našlo by se toho hodně
15.12.2020 20:58


sasulka
1. Je těžké vybrat jenom jednu, ale asi Strom života, 2. hračky a hry nakupujeme dětem, ale i mně by udělala radost např. stavebnice SEVA :-)
15.12.2020 20:22


petrastetkova88
1. kniha Strom života od Familium 2. Ovečkárna, Ježpodi, ... těch značek je spousta :-)
15.12.2020 20:10


rmarci
Nejvice me zaujala poukázka v hodnotě 500 Kč na nákup dle svého výběru od Happy Labels :) mame radi veci od cese znacky vyrobeno srdcem :)
15.12.2020 17:32


ewelinka
Dárky se mi líbí úplně všechny a brala bych hned každý z nich, jen bohužel bychom z Brna asi nejeli do Prahy na stříhání vlásků. Super je ten nosící pás, to jsem vůbec neznala. Jinak já si přeji pod stromeček aroma difuzér od teda doufám ještě stále české značky ETA a líbila by se mi trička, šaty a legíny od brněnské značky Reparáda.
15.12.2020 16:33


yradka
Happy Labels anebo střih v kadeřnictví. Zatím dceru škudlám sama, tak by to pro ni byla událost.
15.12.2020 13:40


PinkasoviBrnoo
same krasne darky, pro nas nejvhodnejsi Happy Labels a na zahrati funkcni triko nebo ponozky MOIRA :)
15.12.2020 11:43


pitrushka
Líbí se mi knížka Strom života nebo Happy Labels.
15.12.2020 10:51


Ania
MOc se mi libi knizka Strom zivota nasi rodiny, to by byl pekny zacatek psani vzpominek a ukladani jich pro syny. Jinak bych si prala cokoliv od Antonie Emma :D Diky za super tipy!
15.12.2020 00:11


BarboraN
Vybrala bych si poukaz na Happy Labels a kdybych si mohla vybrat jakýkoli dárek pro sebe, bylo by to od MMMoje.
15.12.2020 00:05


LucieZezulkova
Syn půjde brzy do školky, takže Happy Labels by se hodily. A já bych ráda ochutnala nějakou výbornou čokoládu od českého výrobce.
14.12.2020 22:34


terinaj
Knížku já miminko a nebo sadu na patchwork. A dárek pro mě? Asi něco od reparady nebo mmmoje
14.12.2020 22:00


Miraannabarsa
Vybrala bych si knihu JÁ MIMINKO. Pod stromeček dárky od firmy Z LÁSKY KE VZPOMÍNKÁM.
14.12.2020 20:10


Lucie1313
Vybrala bych si Strom zivota. Jinak bych rada nejake originalni obleceni ceske znacky
14.12.2020 16:15


stepte
Líbil by se mi Strom života a pod stromečkem bych ráda našla kožené BF boty Peerko.
14.12.2020 16:08


Maanto
Já bych si vybrala Diář pro radost, vypadá nádherně
14.12.2020 13:55


andrysek111
To jsou tak krásné věci :-) Moc děkuji za inspiraci, většina věcí je pro mě novinka. Co ale novinka není jsou vychytávky od Happy Labels, které bychom momentálně opravdu potřebovaly, takže soutěžím o ně. A pokud mohu doporučit další skvělou věc, která letos vede jako vánoční dárek u nás, tak jsou to funkční pytlíky na chleba Wrap up od českého výrobce. O jeden jsem si napsala Ježíškovi :-)
14.12.2020 13:41


petrat
Velmi mě zaujal Diář pro radost "Lesni vila" a pod stromečkem by mi udělala radost sukýnka od slusitito
14.12.2020 13:25


xHali
Jako výhra by se mi líbily bosokorálky a pod stromečkem bych ráda našla peerko kožené botky :)
14.12.2020 12:54


Ohm
Moc se mi líbí Strom života, našemu rodokmenu se chci věnovat ji dlouho. Kniha by mi pomohla si na najít čas a přejít od myšlenek k činům :) A sobě bych doplnila šatník ( Šijeme srdcem, Carryboom, ...).
14.12.2020 09:41


marym
Líbí se mi Strom života. Našeho syna baví od malička historie, nyní si v druhé třídě vyplňovali kratičký rodokmen a jeho zajímají i starší předci, takže by to byl dárek pro něj. Sama bych si přála nějakou knihu, třeba od Kazdy nebo Zahradničení bez rytí.
14.12.2020 07:44


Yulia
1.Kniha "Strom života" by byl skvělý dárek 2. Práve vybírám dárek pod stromeček, a je tolik skvelých veci, že nemužu rozhodnout co. Trěba kabat od Buga, něbo Alma kosmetika, nebo sedací vak SAKY PAKY, nebo kalendař od Lyonis. Chci všechno :)
14.12.2020 01:49


ducklik
Vybrala bych si jednu z knih - Strom života naší rodiny, či Já miminko. Jinak by mi radost udělaly třeba boty od Be Lenka...
14.12.2020 00:26


sunsmile
Těžko vybrat, asi Happy Labels by byly na prvním místě. A přála bych si sukni od Black Mountain - kolovou se potiskem stromů :)
14.12.2020 00:18


vervila
Vybrala bych si sadu na patchwork. A z českých značek bych volila povlečení a polštářky od mmmoje.cz pro děti do nového pokojíčku, má to tak krásné
14.12.2020 00:07


tereza14
Asi bych nejraději využila poukaz do dětského kadeřnictví, protože teď během uzavírky to klukům hodně narostlo a ještě jsem neměla čas to vyřešit, tak bychom spojili příjemné s užitečným. Kdybych si mohla vybrat cokoliv, ráda bych si koupila nějaký zajímavý nadčasový kus oblečení ušitý lokálně z kvalitního českého materiálu.
13.12.2020 23:48


lemmur
Moc se mi líbí diář pro radost "Lesní víla", takže bych vybrala ten. S výběrem čehokoliv od jakékoliv české značky mám problém - je jich tolik skvělých :) Ale asi bych sáhla po něčem sportovním na ven, třeba od SirJoseph
13.12.2020 23:28


klaryk01
Tak nejvic mne zaujal Diar pro radost Lesni vila. A kdybych si mohla prat pod stromecek cokoliv, tak by to byl nejspis riding planovaci kalendar od SCRUMAGE. :-)
13.12.2020 23:12


Kajka78
1) Knihu Strom života nebo nosící pás Kawalo. 2) Přála bych si Pišlickou kalahu - tu voňavou.
13.12.2020 23:11


AnetkaSarka
Vybrala bych si diář pro radost "Lesní víla". A jakýkoli dárek? Z těch nehmotných věcí zdraví, ale pokud bych tedy měla napsat něco z těch hmotných, tak kabát z Unuo.
13.12.2020 22:47


fletnicka
Mě by nejvíce udělal radost Diář pro radost Lesní víla. Vybrala bych si kosmetiku od skvělé značky Manufaktura.
13.12.2020 22:37


Lenourecek
Vybrala bych si poukázku od Happy Labels, ta by mi ušetřila spoustu práce. Od značky Lesotiko by se mi líbilo nějaké pěkné triko ;)
13.12.2020 21:33


mpmjm
Vybrala bych si diář nebo štítky Happy Labels, jsou super a velmi usnadní práci při označování věcí pro tři děti. Jinak bych si přála přírodní kosmetiku od Saloos.
13.12.2020 21:30


ZirafaDH
Bosokoralky nebo Happy label :) a mě by se libil kabat od Atomrat.
13.12.2020 21:22


ZirafaDH
Bosokoralky nebo Happy label :) a mě by se libil kabat od Atomrat.
13.12.2020 21:21


Julie82
Určitě bych využila bych diář pro radost, Strom života, ale i Happy labels. A chtěla bych najít pod stromečkem nějakou přírodní kosmetiku, třeba Biorhytme nebo Anabelle Minerals.
13.12.2020 21:14


rennfri
poukázku do Happy labels, se školákem a školkáčem furt něco označuju a ne všude je fixa vidět :-D za mě je top knižní inspirace, ale ani naše knihovna není nafukovací :-D ještě že tady máme knihovnu :-)
13.12.2020 21:12


jvaneckova
Vybrala bych si Happy labels a přála bych si merino svetr od Kamy.
13.12.2020 21:01


tahitanka
určitě bych ráda vyzkoušela happy labels pro mého rošťáka do školky. a pod stromečkem bych chtěla vidět stavebnici Pony :)
13.12.2020 20:01


janeve
mám zájem o Strom života. Pod stromečkem bych ráda našla barefoot boty
13.12.2020 19:57


lencza
Zaujalo mě Kawalo. A z českých výrobků bych teď měla zálusk na něco pěkného na sebe od Česká bio móda.
13.12.2020 19:41


Ktosovska
Líbil by se mi diář pro radost, nebo Happy Labels, které by využila celá rodina :-) Jako dáreček bych si přála novou sukni Black Mountain, což jsou holky z Liberce ;-)
13.12.2020 19:39


opicka
Vybrala bych si knihu "Strom života" od Familium. A pod stromem bych chtěla najít houpací prkno od Utukutu a kuchařku od Cat and cook.
13.12.2020 19:27


meffy
Vybrala bych si sadu na šití. A pokud bych měla vybírat z českch firem - pořídila bych nějaké tělocvičné prvky či balancovníky synovi do pokojíčku.
13.12.2020 19:21


Skyv
Sice by to nebylo ani tak moc pro mě, ale přála bych si pro děti vyhrát kadeřnictví Funny Sussy, holky by byly určitě nadšené :) Líbila by se mi nějaká softshellová bunda od Šijeme srdcem, mají je krásné a kvalitní.
13.12.2020 19:21


nebie
Happy labels (nebo strom života nebo já, mimi) :D přeju si další surtex merino ponožky a kdyby to mohlo být cokoliv, tak asi nějaké zimní barefoot černé slušňácké boty (ale to bych pak vlastně nepotřebovala ty merino ponožky do mých podzimních bot :D :D)
13.12.2020 19:10


Sarka7
Dnes me zaujal Diar pro radost. Darky od Albi pod stromecek potesi. Dekuji za pekne napady a inspiraci.
13.12.2020 19:04


bilatereza1
Moc se mi líbí diář pro radost, ten bych si vybrala :-) a pod stromeček bych si přála nějaké oblečení od Báry Polákové :-)
13.12.2020 18:54


Tereza28
Vybrala bych si knihu s rodokmenem. A přála bych si nějaké šaty od Carryboom
13.12.2020 18:10


anikxx
Vybrala bych si Familium nebo Happy labels. K vánocům kabelku od mirrage nebo saty od Stromli.
13.12.2020 17:48


krupca
Vybrala bych si Familium, protože jsem ve věku, kdy mám velkou dceru a mám čas začít psát historii rodiny. K Vánocům bych si přála ručně voskem malovaný šál od Lindy Kaplanové.
13.12.2020 17:30


Adrianita
Vybrala bych si sadu na šití patchwork :)
13.12.2020 17:18


LenkaA
Libil by se mi diar. :) K Vanocum bych si prala neco na sebe od Sijeme srdcem. :)
13.12.2020 16:51


HankaHan
Vybrala bych Diář pro radost nebo Happy Labels :) A od české značky Woox bych si vybrala nějaké krásně tričko nebo svetr :)
13.12.2020 16:00


maxifik
Ráda bych vyzkoušela nosící pás Kawalo, myslím, že hlavně manžel by ho ocenil. A pod stromečkem bych si přála něco pěkného na sebe, třeba kojící šaty od Engel wings
13.12.2020 15:53


Inna
Určitě Strom života naší rodiny. A pro sebe kožené krásné boty ušíty na míru od zlatých českých ručiček.
13.12.2020 15:40


pavlinam
Vybrala bych si nosící pás Kawalo. Pod stromeček bych si přála některou z krásných sukní od Míša - hand made.
13.12.2020 14:53


hkoho
vybrala bych knížku Strom života. A od českého výrobce třeba nějaké merino oblečení od Crawler
13.12.2020 14:44


PenelopaW
1.Jaký dárek z dnešního článku byste si dnes vybrali? Opět docela těžká volba, ale asi bych šla do Stromu života, protože hodně tenduji k historii vlastní rodiny, co se mi narodily děti. Ale i happy label bychom využili :-). 2. Kdybyste si mohli přát cokoliv pod stromeček od nějaké české značky, jaký dárek nebo značka by to měla být? Zaujalo mne dřevěné autíčko s "pišlíky", které by se určitě líbilo našemu nejmladšímu.
13.12.2020 14:22


jana711
Zaujal mě instantní patchwork a radost by mi udělaly šaty ušité na míru od někoho šikovného z fleru.
13.12.2020 14:16


Pavluna
Nejvíc by mne potěšil poukaz od Happy Labels. Nálepky jsou velmi praktické, pravé na označení oblečení děti do školky nebo na dárky :) Mne samotné vy udělaly radost šaty od CityFolklore :)
13.12.2020 13:46


Baroneska
Zaujalo mě Happy Labels. A pro sebe bych si přála třeba nějakou krásnou sukni od některého z českých výrobců, kteří prodávají na Fleru.
13.12.2020 12:38


Nathanska
Přála bych si Diář pro radost. Vypadá krásně. Českou značku, kterou mám ráda, je Nobilis Tilia. Jejich oleje a kosmetika jsou úžasné.
13.12.2020 12:32


lenkavanicka
Nejvíce by mě potěšila kniha Strom života naší rodiny. Tu bych si asi přála k Vánocům, kdybych ji nevyhrála. Vypadá moc krásně ❤
13.12.2020 12:20


katarinalep
Nosící pás Kawalo by byl naprosto super pro tatínka a dcerku na výlety do přírody. A pikud bych mohla cokoliv od českého výrobce, tak koženou pěněženku od pana Morice pro manžela.
13.12.2020 12:14


milu
BOSO KORÁLKY!!!! no to je nádhera! Ano, tak to si přeji pro sebe. A k tomu hned pedikúru a ošetření pleti aromaterapeutickou kosmetikou od pana Hadka. No to by bylo něco!!! TAK PO TOM TOUŽÍM... . :-) díky, milu
13.12.2020 11:56


rodinkamatejku
Krásné dárečky, těžké vybrat, ale nakonec bych zvolila poukaz na dětský střih. Mám doma mladou slečnu a ta chce být neustále "ny-ny" :-) a pro sebe by mne potěšila kniha Strom života naší rodiny.
13.12.2020 11:30


MarketaSch
Čekáme o Vánocích na synovce, který bude prvním dítětem a věnovali bychom mu knihu Já miminko. Sami bychom do školy a všude jinde využili i samolepící a další štítky...
13.12.2020 11:14


Petrusakn
Hezkou třetí adventní neděli, z dárků bych si vybrala knihu "Já, mimi" od značky Z lásky ke vzpomínkám. Čekáme třetí miminko a o tuto knížku jsem si psala Ježíškovi :) Jinak od českých značek bych si určitě vybrala u firmy Pleva - nějakou prima medovou kosmetiku.
13.12.2020 11:08


Petty
Asi největší radost by mi udělala kniha Strom života. Já sama už dlouho pokukuji po šatech od Jedi wear.
13.12.2020 10:38


Krika
Rozhodne Funny Sassy, chodím tam občas s dcerou a je to pro ni vždy zážitek...!A já bych se nechala překvapit,protože jinak všechny dárky pro všechny zarizuji já,tak by bylo hezke to příjemné napětí “co to asi bude”.
13.12.2020 10:31


Ronwain
Já bych využila Instantní Patchwork komplet a obecně by mi pod stromkem udělaly radost šaty od ByVeru:)
13.12.2020 10:29


7vera8
Vše je moc pěkné,nám by se moc hodily nálepky od HAPPY LABELS. Pro sebe merino oblečení od českého výrobce,např. Crawler :-)
13.12.2020 10:28


Mittynka
Dárečky jsou úžasné všechny. Ale nejvíce vychom vyuzili nalepky Happy Label. Pro sebe by se mi libil produkt o výrobce Vasky.
13.12.2020 10:02


Jaaaaba
Z představených dárečků bych si vybrala samolepky Happy Label, které jsou praktické a kvalitní. Pokud bych mohla přát cokoli, tak bych si moc přála nástěnné hodiny z přírodního masivního dřeva.
13.12.2020 09:44


Emm
Dobrý den, z představených dárků je těžké vybrat,protože bych mnohé použila i jako dárek pro radost ženám,které kolem sebe mám.. 1.Za sebe pro sebe tedy volím Diář Lesní víly 2. A k Vánocům by mě úplně nejvíc potěšil rolák..
13.12.2020 09:38


Emm
Dobrý den, z představených dárků je těžké vybrat,protože bych mnohé použila i jako dárek pro radost ženám,které kolem sebe mám.. 1.Za sebe pro sebe tedy volím Diář Lesní víly 2. A k Vánocům by mě úplně nejvíc potěšil dolák
13.12.2020 09:37


RadkaH
Vybrala bych si diář pro radost "Lesní víla". Pod stromeček bych si přála balanční desku od Houpee :)
13.12.2020 09:22


Silverwing1
Vybrala bych si Bosokorálky a Diář a nějaké zajímavé kousky z Reparáda.
13.12.2020 09:20


AliKom
Líbí se mi diář a šicí patchwork sada. K tomu sítí by se hodily čaje, koření a další produkty od Sonnentor
13.12.2020 09:18


BarbaraP
Vybrala bych si nosící pás. A ráda bych vyzkoušela nějakou přírodní kosmetiku třeba Purity Vision nebo Medarek.
13.12.2020 09:15


radusprdus
Moc by se mi libil diar Lesni vila, ale potesily by me i jine darky, napr.sada na siti. A z ceskych znacek bych si rada vybrala nejake hezke barefoot baleriny, ktere uz dlouho hledam.
13.12.2020 09:13


mileletadlo
Vybrala bych si diář. Pod stromeček bych si přála nějaké kvalitní boty od šikovných českých výrobců :-)
13.12.2020 09:12


voklikstran
1. vybrala bych si sadu na šití 2. radost by mi udělala kosmetika od Havlíka
13.12.2020 09:11


martiz
Nosící pas Kawalo je teda velmi lákavý, určitě by mi hodně ulehčil :) tedy doufám, že by s ním dcera nebojovala :D A velikou radost by mi udělal nějaký kousek od Marťi z mmmmoje, krásné šaty s autorskými tisky.
13.12.2020 09:10


Marudka
Vybrala bych si sadu na šití, mám moc ráda všechny ruční práce. A přála bych si vermikomposter od značky Plastia. Na žížalky už se chystám dlouho :)
13.12.2020 09:08


Matysek
Děkuji za váš inspirativní počin Testováno na dětech
13.12.2020 09:07


Marvicka
Vybrala bych si strom života, protože si myslím, že je fajn vědět historii předků. A přála bych si Abecedou za přírodou od S. Šejblové nebo nějakou společenskou hru od Albi.
13.12.2020 08:54


babymax
Zvolila bych diář. A přeji si nosítko od Maggion.
13.12.2020 08:50


hrubjo
Vybrala bych si asi diář nebo korálky na nohy. Mám ráda českou značku WOOX a letos si nadělím zimní bundu.
13.12.2020 08:44


Maya
1)Strom života 2) botičky od Ahinsa shoes❤️
13.12.2020 08:41


andreyecka
1. Funny Sassy. Slyšela jsem na ně samou chválu. 2. Kardigan od české značky Reparáda.
13.12.2020 08:40


lentilki
Z dárků bych si vybrala ostříhání pro syna ve Funny Sussy, spojili bychom s výletem do Prahy. Z českých značek bych si vybrala ostříhání pro sebe, potřebuju to jak sůl a ráda podpořím jakoukoli šikovnou lokální kadeřnici
13.12.2020 08:31


ZuzkaD
Vybrala bych si nosici pas. A pak z českých věci nejake botičky s mekkou podrazkou na letní behani.
13.12.2020 08:26


KatkaBen
Vybrala bych si diář a přála bych si něco pěkného od satysukne,cz :)
13.12.2020 08:20


janaherr
Přála bych si nosící pás nebo knihu Strom života. Z českých značek by se mi líbilo houpací prkno od Utukutu. A hlavně nějaká kniha, ta nesmí pod stromečkem chybět.
13.12.2020 08:15


Mart1na
1)Praktické štítky. 2)kosmetiku od Nobilis Tilia.
13.12.2020 08:12


Mart1na

13.12.2020 08:11


Jana28
Knihu Strom života a přála bych si kosmetiku od Havlika
13.12.2020 08:10


zuzaherr
Radost by mi udelala poukazka od Happy labels. A pod stromkem bych rada nasla kurz anglictiny od Broni. (brona.cz)
13.12.2020 08:10


tomsupetra
1) Sadu na šití 2) Laní nebo jelení brož nebo náramek od Deers
13.12.2020 08:10


kropinka
Poukázka v hodnotě 500 Kč na nákup dle svého výběru od Happy Labels Mám ráda kosmetiku Ryor
13.12.2020 08:06


Ladyhawke
Vybrala bych si Já, miminko a upřímně nejvíc si pod stromeček přeju uzdravení neteře Barunky, už je měsíc v kuse ve třetí nemocnici a nikde si neví moc rady;(
13.12.2020 08:04


Lukava
Rozhodně knihu Strom života. Baví mě tvořit rodokmen, ale mám ho jen v PC, tohle by bylo fajn zhmotnění :) A přála bych si nějakou krásnou knihu, třeba od Kornerové nebo pyžamko od Bambutik :) Krásné Vánoce všem :)
13.12.2020 08:01


Petluk
Radost by mi udělala knížka " Já mimi" vzhledem k brzkému přírůstku do naší rodiny,abych mohla zapisovat všechny radostné události. Pod stromeček bych si přála přírodní kosmetiku od Nobilis Tilia, která je dělaná v krásném Českém Švýcarsku.
13.12.2020 07:58


lucana
Mně by udělaly radost štítky od Happy Labes. Mám 3 děti, tak by to byl příjemný malý pomocník při označování jejich věcí.
13.12.2020 07:58


tria
Vybrala bych knihu: Strom života. Pod stromkem bych ráda našla Havlikovu kosmetiku, nebo botky Be Lenka
13.12.2020 07:58


Misska20
Z dnešních vyher bych určitě vyuzila krasny diář, poukaz do Funny Sassy nebo stitky od Happy Labels :) a ja osobně bych si moc přála softshellovy kabat a šaty od Šijeme srdcem, maji nádherné věci :)
13.12.2020 07:57


Teris
Vybrala bych si knihu Strom života. Zpracovávám rodokmen naší rodiny, tak by mi to teď přišlo vhod:) A mým přáním pod stromeček je teplá zimní sukně od české značky Carri Boom.
13.12.2020 07:43


dasza
Bosokoralky...a chtěla bych kosmetiku od Havlíka..
13.12.2020 07:41


KapickaZuzka
Vybrala by jsem si sadu na šití - Instantní Patchwork komplet, protože mě baví něco tvořit a dcera by se určitě přidala. A pod stromeček bych si přála nějaké šaty, od české firmy buga ;-)
13.12.2020 07:39


ljanickal
Libi se mi Happy Labels, mam prani bot od vasky, jedny uz mam a jsou uzasne, jen trochu vic stoji, klidne bych zkusila i od nekoho jineho kdo botky vyrabi a je overeny. I pochutiny jako jsou netradicny marmelady atd jsou vybornym darkem
13.12.2020 07:38


mariewera
Vybrala bych si diar, nebo bosokoralky nebo strom zivota nasi rodiny. K Vanocum bych si prala neco z Havlikovy prirodni kosmetiky.
13.12.2020 07:20


Koleta
Vybrala bych si sadu na šití. A k Vánocům bych si přála velký smaltovany hrnec Sphynx a boty Vasky.
13.12.2020 07:14


matolka
Vybrala bych si Strom života... Pod stromecek bych si prala hned nekolik darku od nekolika ceskych znacek...vestu a krasne teple papucky od firmy OVEČKÁRNA; caje od SONNENTOR Čejkovice; spoustu cokolady a pralinek od JANEK Uhersky Brod; a taky degustacni balicek vin od RYBÍZÁK.CZ treba se pod stromeckem neceho dockam
13.12.2020 06:53


Mallenka
Me zaujal uz drive pas Kawalo. A detem bych rada poridila duhovou houpacku od UTUKUTU a sobe nejake pekne saty, sikovnych svadlenek mame spoustu, treba byVeru.
13.12.2020 06:47


kkathuska
Využila bych diář. Pod stromeček bych si přála třeba Happy Label, abych dětem pořád nemusela popisovat věci.
13.12.2020 05:51


Nikola624
Vybrala bych si knížku Strom naší rodiny nebo diář :) Líbilo by se mi něco od Havlíkovi přírodní apotéky.
13.12.2020 05:40

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion