NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: gabriela

KDOPAK TO SPÍ V MOJÍ POSTÝLCE

Potkají se pes, tuleň a Měsíc s hvězdou a není to vtip. Ptáte se tedy o čem bude následující článek? Napovím Vám ještě takhle: „Kdopak to spí v mojí postýlce?“ Stále nevíte? Tak čtěte.

„Kdopak to spí v mojí postýlce?“ To moje děti ví s naprostou přesností na jeden kus. Každý večer překontrolují, zda mají v postýlce všechny plyšáky a hračky. Jinak nemohou jít spát. To je naprosto jasné.

U Violky se začínám bát, že má v oblasti polštáře značně přeplněno. S tím by si neporadil ani mistr nad mistry Jára Cimrman (kdo viděl film Ležící spící, a vzpomene si na jeho přesné uspořádání věcí na stole, tak pochopí).
Jenže vysvětlete dítěti, které má svoji logiku, že by oranžová panenka mohla spát jinde.

U Jiříka to co do počtu není tak hrozné. Za to případné ztráty nese mnohem hůře. Většinu hraček si "vyplakal" při pobytu v nemocnici, kdy mu píchali injekce. Jedna injekce rovná se jedna hračka. Začínal u hračky z Kinder vajíčka a jedenáctý den už odcházel s pořádným plyšovým psem. Všechno zlé je pro něco dobré, je to tak?

Po určitém čase jsem došla k tomu, že nějaká redukce není potřeba. Alespoň do té doby, dokud budou mít moje děti kde spát.
Vzhledem k tomu, že si myslím, že je to všude podobné, tak by mě zajímalo, jak je to u Vás? Kolik hraček, plyšáků, časopisů, sponek a podobně je naskládáno v postýlkách Vašich dětí?
Vaše Gábi


 

ZPĚT NA VŠECHNY ČLÁNKY

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit!


slunicko
U nás je to stejné, v postýlce už není pomalu kam si lehnout, ale jak píšete, redukce zatím není potřeba :-D
07.04.2015 23:33


gabriela
silonko, Leuš má evidentně již dobrý třídící systém, ten u nás jaksi zatím schází ))
02.04.2015 08:27


silonka01
No Lukáš jich tam má víc jak Leuš ta už přebrala co si veme do postele a co ne ale ma vzdy jednoho malého v ruce. Ale do nedávna držela moje prso v ruce a kolikrat když jde k nám tak je horší jak nějakej chlap :-)
01.04.2015 22:31

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion