NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: gabriela

MŮŽEŠ BÝT TÍM, ČÍM CHCEŠ BÝT!

Hasiči, princenzny, zpěvačky, fotbalisté... To vše mohou být přání našich dětí do budoucna. A co Vaše děti, čím by chtěly být?

“Když mi bylo pět, máma mi říkala, že klíčem ke spokojenému životu je být šťastný. Ve škole se mě pak ptali, co chci v životě dělat. Když jsem odpověděl, že být šťastný, tvrdili mi, že jsem nepochopil zadání. Opáčil jsem, že oni nepochopili život.”

 John Lennon

Když jsem se nedávno zeptala Jiříka a Violi, čím by asi tak chtěli být, až budou velcí, tak odpověď zněla jasně. Auto a víla Zvonilka. Abych pravdu řekla, není se čemu divit. Jiřík jak někde vidí auto, tak ani nepotřebuje trampolínu a už skáče metr vysoko. Klasický chlap že. Violka pro změnu žije v představě, že víla Zvonilka je to nejkouzelnější stvoření na světě. Proč ne, třeba z jednoho bude spokojený automechanik, řidič, závodník nebo konstruktér a z druhého herečka, asistentka kouzelníka nebo jen prostě někdo, kdo je hodný a pomáhá druhým, kdo ví. Hlavně že budou šťastní.

Prozradím Vám, že já když byla v pubertálním věku, tvrdila jsem, že nikdy nebudu vařit. Najdu si muže, který to bude umět a já se to učit nebudu, ne a ne. A ejhle, najednou publikuji recepty a vaří podle mě spousta domácností. Navíc jsem nikdy neměla sklony k tomu, abych se nějak umělecky vyjadřovala a poslední dva roky jsem neskutečně propadla fotografii. A víte co je nejlepší? Že jsem šťastná. Skoro to vypadá, že jsem našla klíč ke spokojenému životu. A to stejné přeji i Vám!

Vaše Gábi


 

ZPĚT NA VŠECHNY ČLÁNKY

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit!


tataMarek
Povedeně napsané!
24.05.2015 20:22


romanaaaa
Já si pamatuji, že jsem jako malá chtěla být lékařka. První trhliny to dostalo, když jsem zjistila, že mi nedělá dobře pohled na krev :-D Tak teď dělám s počítači :-D A moje děti chtějí být Arabela a mladší popelář.
06.05.2015 07:58


kajaa
Krásný článek!
21.04.2015 10:44

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion