NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: dasa

NATÁČENÍ V TELEVIZI ANEB MATKY UTRŽENÉ ZE ŘETĚZU

Podzim 2015. Regenenerovaly jsme po letním maratonu výtvarných dílen na festivalech a říkaly si, že jsme trošku blázni a že bychom měly zvolnit... No jo, jenže znáte to, když něco milujete, tak prostě na to myslíte pořád a vlastně si ani od toho odpočinout nechcete :-)

No a najednou do té naší schizofrenie připlul  velmi milej mail. Ha, píší nám z internetové televize Elia TV, že jsou nadšené naším projektem a že by s námi rádi udělali rozhovor! No tak na to nelze než kývnout :-)

První euforka se nesla ve znamení typických ženských  “problémů” typu - “Co si jako vezmeme na sebe?” a “Kamera přidává kila, to by chtělo shodit” :-) :-) Jenže nebylo co řešit, protože rozhovor se měl natáčet poměrně záhy, takže jsme se pochválily, jaký jsme krásný matky a shodly se, že černý barvy v šatníku máme všechny dost, a že je to jedna z “našich barev” projektu, tak volba je jasná :-)

To, že rozhovor nemá smysl natáčet s účastí všech našich malých osmi dětí jsme se shodly a vysvětlili natáčecímu týmu hned zpočátku, a také že v opačném případě by to mohlo být života či vybavení studia ohrožující nebo přinejmenším riziko totálního vyčerpání všech zúčastněných :-) Zbývalo už jen zmobilizovat všechny možné varianty hlídání, konečně se nalíčít, načesat, vzít si něco jiného, než oblečení na písek a vyrazit.

Do studia jsme vpluly jako tsunami v euforii, že jsme na pár hodin bez dětí, bez fleků od jídla na oblečení, nikdo po nás nic moc nechce a ještě se na nás všichni usmívali a nabízeli nám samé dobroty na ochutnání. Mezi salvami smíchu jsme se dozvídaly, že si nás pletou, protože vypadáme jako sestry  a nechápou, že jsme tak svěží s tolika malými dětmi!! Ano, udělily bychom nobelovku za vynález make-upu! 

A přišla Alžběta. Milá moderátorka sršící přirozeným humorem a empatií. Ta nás ještě více nakazila pozitivní energií, že jsme až uváděly do rozpaků tichého pana zvukaře, když se nám snažil umístit mikrofony a hledal, kudy všude pod oblečením protáhnout kabely, aby nebyly vidět :-) A už jsme seděly u šálku čaje, povídaly o sto šest, potily se pod obřími studiovými světly a najednou uběhla více jak půlhodina... Světla zhasla, kamery se vypnuly. A my překvapeně a trochu posmutněle: "to už je jako konec?” :-)

No vůbec se nám z Elia TV nechtělo! No a protože jsme byly komplet včetně Gábi, která speciálně přijela na natáčení z Moravy a na telefonu nás nestrašily nějaké zoufalé zprávy od hlídačů našich dětí, tak jsme si to krásný odpoledne prodloužily do brzké společné večeře.

Uběhlo hodně dlouhých týdnů, je leden a já koukám, video je venku! Ve fofru píšu holkám a nedočkavě si to pouštím. Tady bych vynechala asi většinu z toho, jaké byly naše první reakce :-) :-) Ale padaly tam věty typu:

 

"...jdu večer cvičit a myslím, že trenérovi  řeknu, ať pěkně přitvrdí..."

"...ach jo, proč jsem si brala krátký rukáv, nevíte? :-) ..."

"...akorát holky se musím omluvit já vás nepustila vůbec ke slovu..achj jo! odpustíte mi?? "

"...mi povídej, to jako takhle hrozně vypadám i skutečně? :-) "

"...jen nás mohli brát bez detailu :-) "

 

Pak jsme se zase uklidnily, daly si něco dobrýho, mrkly na těch svých osm malých zlatíček a a zhodnotily, že i přes přehnanou sebekritiku na fyzično bychom ale z rozhovoru nezměnily jedinou větu...

Mrknout na tu srandu můžete tady :-)


 

ZPĚT NA VŠECHNY ČLÁNKY

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit!

Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion