NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: gabriela

BLÍŽÍ SE SVATÝ VALENTÝN

Všude samé srdce, plyšáci, akce na růže a výlohy přecpány spodním prádlem. Jak náročné je jít teď nakoupit?

Zrovna včera jsem vyjela do Brna něco zařizovat. Měla jsem čas, tak že si projdu pár obchodů a mrknu dětem po jarní bundě. Při porovnávání velikostí u nepromokavého oblečení mě osloví mladý pár. Nezaregistrovala jsem co říkali, ale jakmile vidím v ruce pána desky s papíry a vizitkami, tak je mi jasné, že půjde buď o nějaký dotazník nebo valentýnskou soutěž. Nešlo ani o jedno. Oznámili mi, že zrovna dnes provádí měření tuků, svalů a vody a jestli si nechci na minutku odskočit a nechat se přeměřit. V tu chvíli si říkám, že jsem si to s tím předsevzetím možná vážně měla rozmyslet a začít hubnout. Ale tak nějaké to kg je od vánočních svátků stejně dole. Každopádně by to chtělo asi ještě víc. S díky odmítám. Vizitku si vezmu, abych neurazila a mačkám ji do kapsy u bundy. 

Spěchám k prvnímu zrcadlu a nenápadně se natáčím na všechny strany. No není to zase tak zlé. Vracím se pro nepromokavou bundu a kalhoty a slyším opět nějaký hlas. To si ze mě dělají srandu? Ten stojan musí být prokletý! Tentorkrát mi jde paní oznámit, že už jen tři dny je možné koupit spodní prádlo s výraznou valentýnskou slevou. Opět poděkuji a beru bundu a kalhoty s tím, že jednomu mému dítěti to prostě musí být. Už tam nebudu stát ani minutu. 

U pokladny si potřetí vyslechnu upozornění na valentýnskou akci, beru účtenku a rychle mizím. Stále mi ještě nezvoní telefon (on tedy už zvonil, ale já ho neslyšela), tak se vydávám do dalšího obchodu. Projdu okolo figurýn navleklých do rudého prádla a mířím do dětského oddělení. Do cesty mi vstoupí mladá slečna a světe div se, i v tomto obchodě mají akci na veškeré spodní prádlo. Tentokrát neděkuji, ale oznamuji, že moji velikost podprsenky v tomto obchodě stejně nemají. Slečna má ovšem obchodního ducha a smečuje s tím, že můžu tedy mrknout na pyžama. 

Hledání jarního kabátku pro Violi vzdávám (stejně paní v Počasí ráno říkala, že má ještě sněžit) a těším se, až zapadnu do obchodu s domácími potřebami, protože tam určitě slevu na spodní prádlo mít nebudou. Ze všeho toho dění jsem tak mimo, že jsem neslyšela telefon, který skutečně čtyřikrát zvonil. Naštěstí svět je malý a jedno nejmenované obchodní centrum ještě menší, takže mě P. odchytl v pasáži. Tak občas se stane, že telefon neslyšíte, no ne?

Doma jsem zjistila, že koupené oblečení je Violce. Večer jsem sedla k notebooku, otevřela mail, že vyřídím nutnou korespondenci. Bohužel hned první mail byl newsletter jédné oděvní firmy, která má... tramtadadá 30% slevu na veškeré spodní prádlo s ručením dodání do 14.2.! Pouštíme mého milovaného Hercula Poirota a usínám. 

 

 


 

ZPĚT NA VŠECHNY ČLÁNKY

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit!


dasza
Jo..tak me to docela strasii...
12.02.2016 09:36

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion