NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

TESTOVÁNÍ

KE STAŽENÍ



AKTUALITY


OTESTOVÁNO BOLL
12.05.2022


Testování Boll
04.08.2021

více aktualit ...
Autor: petra

KAŠPÁRKOHRANÍ!

Letos se poprvé Testováno na dětech se svou dílnou pro děti zúčastnilo rodinného festivalu Kašpárkohraní. Novinkou byly nové makety loutek, jak jinak na Kašpárkohraní, a tak jsme společně s dětmi malovali, oblékali a rozhýbávali kašpárky, víly a krásné slečinky. Rodinné rockery jsme vyfotili v našem kartonovém Rock star foto boxu a užili spoustu dalšího tvoření, her a zábavy. mrkněte se do fotogalerie.

Na letošním Kašpárkohraní v neděli 12.6.2016 od 12 do 19 hodin v pražských letenských sadech vystoupí Kašpárek v rohlíku, Jaroslav Uhlíř, Ivan Mládek a Banjo Band. O divadelní program se postarají akrobatické průvody na chůdách Long Vehicle Circus, Divadlo MIMOS, Bublinová show Václava Strassera a další divadelní soubory. 

Samozřejmostí je bohatý sportovní a umělecký doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit na sportovní soutěže a řadu uměleckých dílen.

Součástí Kašpárkohraní je výstava fotek z života aktivních handicapovaných sportovců, kterou pořádá sdružení Sportability. Třetím rokem Kašpárkohraní podporuje spolek předčasně narozených dětí Nedoklubko, které v rámci festivalu pořádá sbírku dětského oblečení.


 

ZPĚT NA VŠECHNY ČLÁNKY

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit!

Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion