NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

SPORTJOY PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

SPORTJOY příměstský tábor
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Druhé kolo testování příměstského sportovního kempu SPORTJOY, dopadlo velmi zajímavě. Na recenze maminek a jejich dětí se nyní můžete podívat.

Sportovní příměstský kemp SPORTJOY je unikátní svým širokým záběrem. Děti si během kempu vyzkoušejí kromě tradičních sportů například i lakros, kinball, americký fotbal, šerm, či kanoepolo. Vše pod dohledem profesionálních trenérů. Děti mají možnost si na táboře oblíbit sport, ve kterém by chtěly pokračovat nebo své schopnosti zdokonalovat ve sportovní přípravce. Informace o kempech najdete zde

Testování probíhalo ve dnech  11. - 12. 7. 2016 ve sportovním areálu baseballového a softballového klubu Eagles Praha, Pálkařská 225, Praha 4. 


Letní příměstské tábory SPORTJOY a KIDSJOY jsou určeny pro děti ve věku 3 - 15 let. Hlavním cílem příměstských táborů je nalezení způsobu, jak dětem a mladistvým ukázat, že volný čas se dá strávit zábavně, kreativně a pohybem. Profesionální tým zajistí celodenní péči o dítě, plno zábavy, her a radosti z pohybu.

SPORTJOY a KIDSJOY již 6 let organizuje letní příměstské tábory v Praze. Věnuje přípravám maximální pozornost a přistupujeme ke všemu profesionálně. Cílem programů je děti nadchnout, zabavit a rozhýbat.  

SPORTJOY: Sportovní tábor pro děti ve věku od 5 do 15 let. Program je zaměřen na různé sporty, zajímavé hry, soutěže a to vše zábavnou a hravou formou. Děti si vyzkouší 25 tradičních i netradičních sportů, dozvědí se zajímavosti ze sportovního světa a poučí se o základech zdravého stravování, to vše pod vedením našich zkušených trenérů.  

KIDSJOY: Kreativní příměstský tábor pro děti od 5 do 15 let. Program je zaměřen na výtvarnou výchovu, hudební výchovu, vědu, přírodovědu a technologii. Program je velice pestrý, zábavný a snažíme se děti naučit co nejvíce netradičních kreativních aktivit. Během tohoto kempu si také děti parádně zasportují a zasoutěží.

BABYJOY: Netradiční hlídání plné pohybu, her a dobrodružství pro děti ve věku od 3 do 5 let. Tento kemp je určen pro děti bez předchozí sportovní a pohybové průpravy. Děti si vyzkouší v průběhu týdne 15 různých sportů a naučí se mnoho nových pohybových dovedností.Kemp není fyzicky náročný, je brán ohled na věk a pohybové schopnosti dětí.

Více na www.sportjoy.cz

 


 

RECENZE

jarkanova
Tábor je dobře zorganizovaný a cesta ke sportovišti značená, takže nezabloudíte :) S organizátorkami je velice dobrá komunikace. Během tábora měl Petr možnost si vyzkoušet několik sportů - některé ho bavili více, jiné méně, ale nejvíc ho zaujalo kanoepole. Oběd mu chutnal a s táborem byl velice spokojený. Příští rok by tam chtěl chodit zase. Organizačně je dobře zajištěn a nemám k němu žádné výhrady.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
22.08.2016 15:07

kveta76
Sportovní tábor byla skvělá zkušenost. Kdyby takový tábor existoval i pro nás dospěláky, určitě bych tam chtěla. Některé sporty jsem ani neznala, a musela jsem si je vygooglovat. Tábor měl profesionální vedení a skvělou organizaci. Mohu všem doporučit.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
01.09.2016 22:48

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Romisek1
Děkujeme za možnost vyzkoušet sportovní multicamp. Nápad skvělý, ale v našem případě asi smůla na vedoucí. První den ztraceny sportovní boty. Prohledali jsme celý areál (uvnitř i venku) a boty se nenašly. Ani další dny. Až po skončení se "záhadně objevily" v jídelně, kde jsme je několikrát hledali. Pojištěné věci děti na táboře nemají. Druhá věc - přišla jsem si pro děti a kdybych je odvedla bez ohlášení, tak si toho nikdo nevšiml. ( děti 5 a 8 let). Poslední věc - dceři se stal úraz. Z bezprostřední blízkosti dostala frisbeem talířem do obličeje. Během přestávky, kdy ona seděla kde měla, ale jiná holka jí hodila talíř do tváře. "To se holt stane, no". Opět - kdybych si nevšimla výrazné modříny, tak žádná informace, žádný záznam o úrazu. Ano, při sportu se úraz může stát ( a stává), ale laxní přístup "no a co jako?" mne vadí. Neinformovanost. Takže toto nás od dalších táboru zatím výrazně odradilo.
10.07.2017 22:19

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion