NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

SPORTOVNÍ KOČÁREK BOB

Sportovní kočárek BOB
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 85 %
★★★★☆

Jste akční a milujete sport? Pak by vám neměla uniknout recenze na kočárek, který je jediný na trhu homologovaný pro běhání a inline!

Čtyři maminky pro vás ve městěch i v horách, při chůzi, běhu i na bruslích, vyzkoušely a se svými dětmi otestovaly 4 typy kočárků Revolution Pro, Revolution Pro Duallie (tzv. dvojčátkový kočárek), Ironman a Sport utility stroller. Kočárky mají vzorované pneumatiky, teleskopické odpružení s možností volby nastavení tuhosti, různé varianty uložení předního kola, pevnou nebo volitelnou (pevná X otočná verze). Vhodné jsou do terénu i do města, na dobrodružné výpravy po hrbolatých cestách nebo třeba na běhání...

Více informací o kočárcích.


 

RECENZE

aga05
Nejlepší kočárek na inline brusle a běh. Jede téměř sám. Je lehký a přesto, že se nedá nastavit rukojeť, výška kočárku je vhodná jak pro postavu 160 cm bez bruslí, tak pro člověka vysokého 180 cm na bruslích. Hůře se s ním manipuluje v malém obchodě. Nelze položit až do lehu a nelze zvednout nohy do vodorovna. Nevešel se do malého výtahu. Má však perfektní stříšku (s okénkem) a vzadu za hlavou lze otevřít větrání, takže na dítě i velmi dobře vidíte. Rychle jej složíte a rozložíte (2 pohyby). Kočárek je vhodný pro bruslaře a běžce - opravdu na tyto aktivity není lepší! Moje 77letá babička se nabídla, že vezme ven mého syna. Chtěla jsem jí dát syna do našeho kočárku, ale ona že né - chce prý také vyzkoušet ten "nový" BOB Ironman. Babička přišla z hodinové procházky úplně nadšená. Prý lepší kočárek nezná! Nemusí se vůbec namáhat, protože jezdí úplně sám - nemusí ho vůbec tlačit. Teď nás přemlouvá, ať ho koupíme:-).
Celá recenze >>>

Hodnocení: 85%
07.07.2015 10:30

MichaelaMirovska
Měla jsem tu úžasnou možnost vyzkoušet sportovní kočárek BOB - SPORT UTILITY STROLLER a to právě na dovolené v Krkonoších. Musím dát celkové hodnocení jako ÚŽASNÉ!!! Design kočárku je velmi povedený. Perfektní jsou dvě menší kapsičky ze síťoviny přímo uvnitř kočárku, takže má Vaše dítko neustále pití či hračku hned u ruky :) Díky tomuto kočárku jsme mohli podnikat výlety do ne úplně příznivého terénu a bylo to opravdu SKVĚLÉ. Nemuseli jsme neustále vyndávat syna a přenášet prázdný kočárek. Tento kočárek zvládl úplně všechno! Velmi kladně hodnotím systém odpružení, který jsme pocítili právě při překonávání nerovného terénu v přírodě. A ještě pár slov závěrem. Pokud jsme akčnější, aktivnější rodiče, kteří chtějí se svými dětmi poznávat krásy přírody, zdolávat přírodní překážky a nebýt nikterak omezeni nepřístupností některých míst, je tento kočárek stvořen právě pro Vás.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
12.07.2015 23:07

rosine
Testování kočárku jsme si velmi užili. Kočárek je kvalitní, má úžasné jízdní vlastnosti jak ve městě, tak i v terénu. Cestování s ním nám otevřelo nové možnosti a téměř žádná cesta nebyla nepřekonatelná. Kočárek je tak akorát úzký/široký a obě děti mají dostatek místa i pohodlí, aby si mohli cestu užít.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
13.07.2015 10:57

Sheeshak
Design kočárku je na první pohled krásný, tzv. promakaný do posledního detailu. Manipulace s kočárkem je úžasná - ve městě i v terénu, ovladatelný jednou rukou bez problémů. Dle mého názoru je avšak pro dítě nepohodlný, hluboký a stříška omezuje výhled. Chybí mi také zvednutí kočárku do úplného sedu, položení do lehu a madlo pro dítě.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 55%
13.07.2015 14:43

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
pavlikvoj
Dobrý den,mám zájem si koupit bob ironman,budete v blízké době testovat onen kočárek pro aktuální recenze?Ráda bych jej před koupí vyzkoušela,děkuji Pavlíková pavlikvoj@seznam.cz
18.01.2018 21:18

BritaxBOB
Všem, kteří se zúčastnili testování sportovních kočárků BOB, stejně jako těm, kteří o toto testování projevili zájem patří náš velký dík. Jsme rádi za všechny Vaše názory, jak ty pozitivní až nadšené, tak i za ty, které našim kočárků něco vytýkají, ale těch opravdu moc nebylo. Jde především o posed dítěte, sklon zad a výhled přes stříšku. Sklon a variabilita jeho nastavení je kompromisem mezi maximálně pohodlnou polohou pro dítě a dokonalým a pro bezpečnost a stabilitu důležitým vyvážením a polohou těžiště při běhu a bruslení. Pokud jde o poněkud omezený výhled dítěte přes shrnutou stříšku, zjistili jsme při osobní konzultaci s uživatelem, že nepoužil utahovací pásky na horní straně střechy, které přebytečné „faldy“ stříšky shrnou a stáhnou. Pro nás z toho vyplývá, že musíme při prezentaci a předvádění kočárku klást větší důraz na vysvětlování i těch sebemenších detailů. Ještě jednou děkujeme všem zúčastněným a přejeme co nejpěknější léto a také mnoho krásných zážitků s kočárkem BOB.
16.07.2015 14:10

petra TND
Milé maminky, děkujeme všem přihlášeným za zájem a krásné komentáře. Společně s výrobcem jsme vybrali tři testující a jednu navíc pro testování speciálního dvojkočárku. Zdraví Petra, Dáša, Jana a Gábi TND.
29.06.2015 01:01

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion