NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

SILIKONOVÉ KORÁLE MAMA CHIC

Silikonové korále Mama Chic
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 91 %
★★★★★

Celkem jedenáct maminek se svými dětmi v kojeneckém věku 0,5 - 1,5 roku pro vás otestovaly speciální silikonové korále Mama Chic. A vy se nyní můžete podívat na jejich recenze a fotodokumentaci.

Více informací o produktu.


 

RECENZE

Piskot
Silikonové korálky hodnotím kladně pro svůj přínos dětem, velice se líbí a ihned zaujaly. Barva nádherná. Bezpečnostní zpracování - uzlíky za každým korálkem hodnotím kladně, jen bezpečnostní uzávěr bych volila pouze u korálků pro děti, ale né pro rodiče, protože mají plnit funkci zaujmutí dítěte - například při nošení v šátku a pokud ho nosíte na zádech, více zatáhne, uzávěr se rozepne a ihned hrozí ztráta korálků, bezpečnost pro dítě ano, ale pro dospělého starost navíc ;). Takže za mne bych volila pevný uzávěr. Klady - omyvatelnost, odolnost korálků, příjemný materiál!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
22.06.2015 21:48

sizinka
Výrobek hodnotím velmi pozitivně zejména kvůli jeho slušivému a nesmrtelnému designu, který oceníme především jako ženy. Jako matky z toho máme přidanou hodnotu, že jsou potěšena i naše dítka a výrobek jim nabídne rozptýlení i v čase, kdy máme vlasy pevně svázány do copu. Korále se při větším trhnutí dítětem rozepnou, takže není ohroženo zdraví matky:) Ač jsou korále celkem velké, tak jsou lehké a dobře nositelné. Omyvatelnost výrobku oceňuji, i když nevím, co časem udělají uzlíky z provázku mezi korálky (myslím kvůli případným zbytkům jídla). Sadu doporučuji rozšířit o výrobek pro malé parádnice :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
27.06.2015 21:31

zamelie
Korále jsou úžasná věcička. Jsou neuvěřitelným pomocníkem při nošení-malá si s nimi hrála, žužlala je a pak je tak dlouho šmodrchala, až usnula. Navíc jsou nádherným módním doplňkem.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
27.06.2015 22:21

kajka1983
S korálky Mama Chic jsem velmi spokojená hlavně díky praktičnosti. Korálky jsem nenosila jen na krku, ale díky zapínání se dají lehce kamkoliv připnout (autosedačka, kočárek, na ucho od kabelky, madlo u skříně....), takže využití je široké. Materiál je velmi příjemný, heboučký. Pokud bych měla korále kupovat, zvolila bych výrazné barvy. My jsme k testování obdrželi korále matných barev a bylo vidět, že pokud má dcera v dosahu jiný pestřejší předmět, zaujal ji více.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
28.06.2015 22:38

evatropihlouposti
Korále Mama Chic je skvělá věc! Zabaví dítě a potěší i maminku, nejen tím, že jsou fakt pěkné, ale také že zabaví škrábající mačkající neposednou ručku malého kojence. Mohu je navíc vzít všude a když je nouze, mám po ruce hračku pro dcerunku Elu.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.06.2015 23:35

eliflori
Byli jsme se synem Michaelkem vybráni pro testování korálků Mama Chic. Stále Michaelka kojím a často se nosíme v nosítku. Také si spolu hráváme před usínáním a kdekoli jsme a tulíme se. A u toho všeho nám korálky asistují a vytváří důvod k legraci i vzájemné hře. A kromě toho jsou skvělým dárkem pro spolumaminky a jejich děťátka.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
29.06.2015 18:48

Cvokinka
Korale Mama Chic jsou jiste trefa do cerneho! Naprosto uspely na poli nasi korporatni mody, stejne jako u maminek v jeslickach. Carol (6,5m) se rozhodla, ze kdyz uz testovat, tak poradne, takze na nich otestovala svuj prvni zoubek a pry je to skvele pozuzlanicko. Nejradsi je zuzla pri ceste autem do jeslicek, nebo kdyz uz se nemuze dockat sveho jidla, nicmene i v Manduce svou ulohu splnily. Lze je jednodusse omyt vodou a na krase jednoznacne neztrati. Za nas velky palec nahoru, budeme porizovat dalsi barvy spolecne s naramky, do nic se prece bude kousat jeste lepe!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.06.2015 11:46

Hanka2
Korálky jsou velmi příjemné a malá si s nimi ráda hraje. Ztrácí tendenci věnovat se starší sestře místo kojení. Řekla bych, že splnily moje očekávání.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
30.06.2015 21:09

Bara01
Výrobek je velmi sympatický, pro dítě je zajímavou novou hračkou. Oceňuji jeho kvalitní zpracování. Maminkám může sloužit jako velmi prakticky využitelný šperk :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 60%
30.06.2015 23:20

maya84
Korále mě moc mile překvapily, mají krásnou jemnou, ale přesto výraznou barvu a vypadají jako klasická bižuterie. Syn z nich byl nadšený okamžitě, jakmile jsem otevřela obálku a snaží se jich zmocnit kdykoli si je vezmu na krk. V tomto směru by mi spíše vyhovovalo, kdyby měly korále jiný způsob zapínání nebo byly úplně bez zapínání - ve 14 měsících mi je syn jedním tahem rozepne a sundá. Na druhou stranu si je rád sám motá okolo krku a z bezpečnostního hlediska je snadné rozepnutí fajn, nemám strach, že by se na nich udusil. Silikon je dostatečně kvalitní, přežil intenzivní okusování deseti zoubky našeho chlapečka a nejsou na něm patrné žádné změny. Celkově tedy za mě korále super, pořídím si ještě jedny v jiné barvě, na střídání. Díky za možnost vyzkoušení! ;-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
10.07.2015 19:13

LucianaPolis
Korále jsou velmi krásné, příjemné a mají krásný design. Malá si je ráda půjčuje, zabaví ji. Oceňuji snadné rozepíná, které brání ublížení si ( i třeba když je malá trhá na mě ). Jsou skladné a praktické. Dá se vymyslet spoustu her s korálky ( navlékáme na ně kroužky, dáváme panenkám a plyšákům, parádíme se atd. )
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
10.10.2015 13:25

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
petra TND
Milé a úžasné maminky! Děkujeme vám všem za obrovský zájem o testování Mama Chic a vaše skvělé komentáře. Mile jste nás překvapily, rozesmály i dojaly, a proto jsme se s výrobcem Mama Chic dohodly, přidat na testování další tři korále z nové letní řady. A pro vás ostatní, které toto testování minulo, máme také dobrou zprávu, právě spouštíme další dvě možnosti zapojit se do testování zdarma - nakoukněte do přehledu. Srdečně vás zdraví Petra, Dáša, Gábi a Jana z Testováno na dětech.
15.06.2015 01:01

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion