NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

KURZ ZNAKOVÁNÍ BABY SIGNS

Kurz znakování Baby Signs
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 93 %
★★★★★

Jak se dorozumět s nemluvnětem? Sledujte testování tří kurzů Baby Signs. Testují pro vás tři uživatelky se svými dětmi. 
"Baby Signs - znakování se zpěvem a hrou."

Rodiče se při kurzech dozvědí praktické rady, jak rozvíjet komunikační, kognitivní a motorické schopnosti svých dětí a podělí se o své zkušenosti s ostatními účastníky. Děti si pak užijí společných her, které jsou vybrány profesorkami vývojové psychologie Acredolo a Goodwyn tak, aby napomáhaly rozvoji dětí. Naučí se veselé písničky, seznámí se s medvídkem BeeBo, který je v každém kurzu navštíví a pomůže jim učit se znaky. Každý kurz má jiné téma vybrané ze všedního života jako například „při jídle“ nebo „v parku“ a pomůže dětem osvojit si znaky z těchto témat.

Výzva ukončena. Vybraní testující se svými dětmi během září a října otestují 3 kurzy znakování Baby Signs a my se již těšíme na jejich zážitky a recenze.

Více o kurzu.


 

RECENZE

willet
Kurzy znakování určitě doporučuji všem maminkách, které chtějí porozumět svému dítěti. Znakování je jednoduché, mnohdy intuitivní a co je nejdůležitější - opravdu funguje. Hodiny se skvělou lektorkou Petrou Razimovou nás obě, dceru i mě, hrozně bavily a inspirovaly, abychom ve znakování dále pokračovaly. Je skvělé, když vám dítě je schopno říct, co mu chybí a po čem touží, ještě dřív než se naučí svá první skutečná slova.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
07.10.2015 21:58

jitkahilda
O znakování jsem se začala zajímat, když naší dcerce bylo půl roku. Od té doby doma "mácháme" rukama - dlouho to vypadalo, že budeme máchat jen my dva s manželem. Po třech hodinách na lekcích- a desítkách hodin poslouchání písniček (písničky ke znakování) začala intenzivněji znakovat i naše dcerka. Na kurzu jsem dostala skvělé tipy, jak pomoci mému dítěti ke znakování a také spoustu informací ohledně znakování. Díky a všem doporučuji...hlavně CD s písničkami :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 85%
19.10.2015 22:16

petra
Znakování je opravdu skvělý způsob, jak si s nejmenšími dětmi více rozumět, i když ještě nemluví. Je úžasné vidět, jak je dceruška spokojená, když předvede nějaký znak a já rozumím a vyslovím to nahlas. Velká odměna pro maminky i miminka :-) Určitě bych znakování všem maminkám doporučila, není to nic těžkého, často jen rozvíjíte, co už doma děláte, a přitom tak pomůže a potěší.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
18.11.2015 16:49

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Katerinanda
Znakování jsme otestovali na obou našich dětech a mohu jen doporučit!
11.06.2015 20:51

MiniMax
Dobry den, O znakovani jsem se zacala velmi zajimat uz nez se mi narodil maly Maxik. Verim, ze deti nam rozumi uz od narozeni a jen je pro ne frustrujici ze nam nemuzou rict co je trapi nebo co by zrovna chteli delat jeste pred tim nez se jim z pusinky vyvali prvni sluvka. Myslim ze znakovani dokaze detem pomoci k vyjadrovani a maminkam k opravdovemu pochopeni a tim navodi harmonicky vztah. Zatim jsem se o znakovani jen docetla v par publikaci ale mela bych opravdu velky zajem se naucit s miminkem spravne komunikovat.
31.05.2015 21:50

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion