NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

KREATIVNÍ KRABIČKA ANI-MUK

Kreativní krabička Ani-Muk
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 84 %
★★★★☆

Slyšíte také to ticho? Děti jsou tak zaujaté, že ani-nemukají. Pět maminek se svými dětmi otestovalo pět sad kreativních krabiček Ani-Muk na téma Čas, Moje planeta, Detektivové a padouši, Zahrada a Superhrdina. A vy, přátelé, se nyní můžete podívat na jejich recenze.

Ani-Muk je kreativní krabička na různé napínavé téma pro holky i kluky ve věku 6-11 let. Každá krabička obsahuje tři tvořivé sady, ilustrované návody a všechen potřebný materiál k tvoření. Vyráběním zábava nekončí, ale začíná! Dítě může tvořit samostaně nebo se bavit spolu s rodičem. Kromě funkčních výrobků a radosti z vyrábění, zapracujete na rozvoji kreativity a jemné motoriky a něco zajímavého se dozvíte.

Více o krabičkách.


 

RECENZE

weri
S kreativní krabicí Ani muk se děti výborně zabavily, dokonce všechny čtyři. V krabici je vše potřebné pro výrobu a vybarvování. Určitě mohu doporučit všem, jejichž děti rády tvoří, rozhodně koupí neprohloupí.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
22.06.2015 12:37

Ajka
Krabička - na téma čas - překvapení zaujala. Testovalo 10 dětí věk 5 - 7 let. Se zájmem zprovoznily hodiny. Některé děti sice neuměly psát, takže jsme jim číslice museli ukázat "nanečisto". Ale všichni se vystřídaly a doplnily čísla na ciferníku. Poté jsme rozbalili káču, nalepili šablonu a šlo se zkoušet. Nejdříve na stole, pak i venku. Naše děti krabička bavila, ale mám obavu, že pokud by nemohly volně manipulovat s ručičkami hodin, tak by brzy tuto aktivitu opustily. Materiál - moc pěkný. Jen bych se více zamyslela nad kvalitou. Předměty by měly být fortelnější.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 55%
24.06.2015 21:41

GABUILNO
Pro Ani-muk jsem se nadchla už když jsem se dozvěděla, že existuje. Šance otestovat si jednu krabičku mne přesvědčila, že bych rozhodně nebyla zklamaná objednávkou. Takováto hračka pro děti skýtá nádherný moment těšení, překvapení a smysluplné hry, který se navíc může opakovat každý týden.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
24.06.2015 22:43

hakanka
Krabička Ani-Muk s tématem Detektivové a padouši naše kluky moc zaujala. Líbí se mi rozmanitý obsah krabičky - myslím, že se chytne každé dítě, aktivity jsou rozmanité. V krabičce je opravdu všechno, takže nemusíte shánět tužku, nůžky či provázek a můžete hned začít s krabičkou pracovat. Za nás dáváme velkou jedničku :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
26.06.2015 21:37

mata
Krabici Ani-Muk můžu jedině doporučit! Zpracování i obsah - byla jsem mile překvapena. Cena sice není nejnižší, ale po vyzkoušení vím, že stojí za to objednat. Mám doma malou kreativku, kterou jen tak něco nezabaví, no Ani-Muk nezklamal, dcera byla nadšená.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.06.2015 14:47

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
petra TND
Děkujeme všem za zájem o testování krabiček Ani-muk a opravdu moc pěkné komentáře. Jste všechny skvělé! A my nadšené :-) Jen je nám až líto, že krabiček k testování je jen pět. Pro vás, na které se tentokrát nedostalo, máme v následujícím týdnu připraveny další výrobky a služby k testování, proto nesmutněte. Srdečně vás zdraví Petra, Jana, Dáša a Gábi z Testováno na dětech.
08.06.2015 01:31

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion