NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

CREATIVE WORLD

Creative world
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 92 %
★★★★★

Pět rodičů se svými dětmi pro vás otestovalo zábavní park Creative World. Jaké aktivity je nejvíc zaujaly? A co vůbec v parku všechno najdete? Mrkněte na recenze a fotogalerie testujících.

Creative World je novým konceptem zábavního areálu pro dospělé i děti, který se mění s jarem, létem, podzimem i zimou podle přírody kolem. Park využívá tradic a svátků země, aktivity jsou založeny na tvořivosti, hádání, řešení úloh či příběhu. Creative World tvoří venkovní a interiérový areál. Děti se zapojením rodiny loví poklady u víly, ježibaby nebo vodníka, vyrábějí dekorace u zahradnice, zatímco se maminka nebo tatínek potrápí rozeznáváním vůní, jindy společně rozeznávají zvuky ptáků nebo vyrábějí Otesánka. Malí archeologové odkrývají zkameněliny, můžete se naučit rozeznávat ryby, v perníkové chaloupce zdobit sladkosti, v jiném altánu pak čeká na děti překvapení v pohádkovém kalendáři nebo sestavování puzzle kravičky a prasátky. V prostorné relax hale lze vyrábět další dekorace dle sezony nebo hrát společenské hry pro různé věkové kategorie, nově je zde salón kněžny Hortenzie a půjčovna šat pro malé princezny. Ti nejmenší se v relax hale zpravidla okamžitě vrhnou na krásné hračky a rodiče si zatím vychutnají lahodnou kávu nebo bio čaje. 

Více o tvořivých dílnách.


 

RECENZE

Baarka
Byla jsem celkem skeptická, ale návštěva mě velmi mile překvapila. Určitě se do Creative worldu ještě vrátíme, i když spíše jen na jednotlivé aktivity nebo na hřiště a do herny. Člověk také musí počítat s tím, že se mu návštěva trochu prodraží. (Testováno na 2 dětech ve věku 2-4 let / Stezka národního bohatství, Vodníkova vrba, Perníková chaloupka, hřiště, herna)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 85%
26.06.2015 14:28

yradka
Dětský svět CREATIVE WORLD doporučuji jako alternativu dětským hřištím. Stanoviště- domečky s pohádkovými bytostmi jsou pro děti lákavé. naučná stezka je pomněrně obtížná, proto je vhodná spíše pro starší, ale vořivé aktivity jsou vhodné pro všechny. Vstup je zdarma a platí se až vybrané aktivity,což hodnotím jako plus.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
01.07.2015 20:00

lucibi
Otestováno! Pro začátek jsme si vybrali naučnou stezku, kde na vás čekají úkoly, zkoumání všemi smysly a nakonec ochutnávka. Celkem projdete čtyřmi domečky. Mezi úkoly patřilo například přiřazování symbolů dle jednotlivých měsíců, poznávání koření dle čichu, hmatová skříňka, poznávání per ptáků, hlasy ptáků a mnoho dalšího. Stezku absolvoval staří syn (6) a byla tak od této věkové kategorie. Pak jsme neodolali a museli jsme do hracího koutku, který se nachází jak uvnitř hlavní haly tak i venku. Tam najdete i velké pískoviště a pro nás favorit číslo jedna umělou řeku, kde můžete pouštět lodě a hrát si s vodou. Všechny hračky jsou od značky Playmobil a musím říct, že jsou opravdu krásné. Po hrací pauze jsme si v perníkové chaloupce ozdobily perníčky, u doupěte baby Jagy hledali drahokamy ve velkém kotli, na který jsme dostali malé truhličky a ve vrbě u vodníka jsme dostali hrneček a sbírali z jezírka perly a dušičky. Co se týče zázemí, v hlavní hale si můžete odpočinout, občerstvit nebo zase tvořit. Na výběr je toho opravdu spousty záleží na vás. Na park si určitě vyhraďte dostatek času. My jsme tam strávili přes čtyři hodiny a to jsme zdaleka nevyzkoušeli všechno. Oceňuji dostatečné zázemí v hale, dobré jídlo a příjemný a hlavně ochotný personál. Naštěstí pro nás v parku nebylo moc lidí a tak jsme nikde nečekali a na všechno jsme měli dostatek času. Neumím si ale představit plný park, protože domečky jsou malé a vejde se tam jen pár dětí. Pozitivní je samozřejmě i to, že neplatíte vstup, ale vybíráte si, co se vám líbí. Předem je ale dobré si určitě promyslet a domluvit se s dětmi co všechno chcete zkusit, protože průměrně se aktivity pohybují kolem 79 Kč a pokud máte ještě víc než jedno dítko, může být cena na konci vysoká :o). Celkově hodnotím park kladně, kluci byli nadšení a věřím, že si tam každý přijde na své.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 75%
01.07.2015 22:56

TerezaS
Creative World se nám líbil. Krásné zázemí, přírodní materiály, naučné i tvořivé aktivity, pohádkové bytosti, hernička uvnitř i venku, občerstvení od farmářů. Doporučuji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
03.07.2015 18:07

vita
V Creative world jsem nejprve nevěděl jak se orientovat. Děti se ocitly ve světě pohádkových bytostí, které se dětí ihned ujaly a společně strávily čas tvořením. Vstupné se neplatí,takže máte možnost si vše projít a rozmyslet, které aktivity budou vaše děti bavit. Na místě je možnost také herního koutku a BIO občerstvení. Možnost zde být za každého počasí je plus.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
12.07.2015 22:32

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
TerezaS
Hurááá, díky, že jste nás vybrali. Těšíme se :-)
22.06.2015 18:18

petra TND
Milí kamarádi, příznivci žlutého medvěda a fanoušci testování, děkujeme vám za velký zájem o Creative world a vaše úžasné komentáře ... všichni byste si zasloužili testovat! Voucherů máme ale pět a tak vybíráme zástupce na testování a mezi nimi tentokrát také jednoho tatínka. Těšíme se na vaše postřehy a recenze. Vaše Petra, Janka, Gábi a Dáša. P.S. Rozhodly jsme se jednat o další vouchery a proto vy ostatní nesmutněte - testování Creative world jistě nebude poslední.
22.06.2015 10:54

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion