NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

STROLLERING

Strollering
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 96 %
★★★★★

"Tak trochu jinou procházku" si užilo při testování Strolleringu 15 maminek se svými děťátky a vy si nyní můžete pročíst jejich recenze.

Skupina cvičících maminek s kočárky kdesi v parku, na hřišti či jednoduše v klidných ulicích našich měst - v dnešní době již vůbec nic neobvyklého. Naopak, cvičení s kočárky - STROLLERING - se stává přirozenou součástí mateřské dovolené.  Profesionálně vyškolené lektorky vedou maminky na MD k pravidelnému pohybu "tak trochu jinou procházkou", tj. procházkou, ve které vládne svižná sportovní chůze, nespočet kardio i posilovacích cviků. To vše s kočárky, za přítomnosti miminek a dětí, bez nutnosti hlídání:)

Více info zde.


 

RECENZE

TaKacka
Jsem nadšená a lituji, že jsem to nezkusila i dříve... Potkala jsem naprosto parádní lektorku (Brno- Lužánky), cvičení bylo dynamické, střídalo se posilování, chůze a výklus, takže to nebylo jednotvárné a i posilované části těla si mohly odpočinout. Navíc lektorka opravdu dbala na dobré provádění cviků. Mít sebou dítko (i jakkoliv nenaladěné) nebyl problém, lekce se přizpůsobovala momentálnímu stavu dětí. Takže všem vřele doporučuji, byl to zážitek a já si konečně po dlouhé době dobře zacvičila. Když vydrží počasí budu chodit pravidelně...
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
13.10.2015 13:46

tutovka
Kromě kondičky utužujete vztahy i s ostatními maminkami a jejich dětmi. Moje dcerka pečlivě pozorovala, o co že se to snažím. Doma necvičím, takže mne vlastně viděla poprvé něco aktivního (kromě chůze) dělat. Dost jsem se tedy zapotila, ale pocit dobře vykonané práce po hodině mi byl odměnou. Připomnělo mi to i dávné doby, kdy pro mne cvičení bylo radostí. Na strollering hodlám chodit i v budoucnu, jsem ráda za tuto možnost otestování. To přesně jsem potřebovala, nakopnout.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 75%
20.10.2015 18:06

meggule
Strollering jsem vyzkoušela poprvé. Mám moc ráda pohyb a na této formě pohybu mě nadchlo, že ho lze provozovat i s dítětem (dost šikovné řešení pro maminky, co nemají hlídání pro děti, a i přes to se chtějí hýbat). Musím říct, že jsem do toho šla s obavami, že u kočárku se toho asi moc nenacvičí. Byla jsem proto velmi překvapena, když jsem odcházela po hodině řádně unavená, ale přitom skvěle nabitá energií.Obdivovala jsem i lektorku Dominiku, že měla čas věnovat se nám všem, a kontrolovat správnost provedení cviků. Za mě palec nahoru a určitě tuto formu pohybu doporučuji všem maminkám.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
23.10.2015 13:13

Hanulle
Ráda bych toto cvičení s kočárky doporučila všem maminkám, které kočárky používají. Příjemně si zacvičíte na čerstvém vzduchu. Dobré je, že když cvičíte na místě, můžete si děti vytáhnout z kočárku a ony si kolem vás lozí a hrají i spolu dohromady. Cvičení je příjemné odreagování. Lektorka byla velice sympatická, pozitivní a příjemná. Takže maminky, vřele vám doporučuji tyto lekce vyzkoušet, není to ani drahé, takže místo procházky si můžete jít ven zacvičit a udělat zároveň i něco hlavně pro sebe. :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
25.10.2015 12:05

hadiva
Na lekci Strolleringu jsem se hlásila s očekáváním, že půjde spíše o takovou společenskou událost pro maminky s dětmi v kočárku. Jednalo se ovšem o pořádné cvičení a posilování, takže cena za lekci (v případě mé lektorky 50 Kč/hod.) opravdu stojí za to. A nespornou výhodou je, že člověk nemusí složitě zajišťovat hlídání, a zároveň si nepřipadá, že se svým dítětem ruší, jako - aspoň já - mívám pocit na jakýchkoli jiných akcích.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
25.10.2015 23:16

layla39
Strollering se mi velmi líbil, byl dynamický a lektorka Dominika neustále kontrolovala správné držení těla a zda cviky děláme správně. Dle potřeby jsme se přizpůsobili dětem - zastavili, případně opět běželi. Lekci si znovu velmi ráda zopakuji:-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
26.10.2015 09:37

plachalucinka
Strolleringem jsem si dala pěkně do těla, můžu jen doporučit :-) Krásně jsem skloubila cviční i starání se o dítě, paráda.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
26.10.2015 20:22

Makyna
Velmi pěkná hodinka mezi maminkami a dětmi spojená s posilováním celého těla, procházkou a příjemným povídáním.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
27.10.2015 20:25

JankaAnna
Fajn lekce, fajn cvičení, fajn okamžiky s Vašimi dětmi... svou výhru jsem přenechala jiné mamince, neb lekce znám z dob své rodičovské, tak věřím, že i této mamince se lekce líbila.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
12.04.2016 06:16

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
dasa TND
Milé maminky! Tolik nás těší váš zájem o strollering a vaše odhodlání ho zkusit! Vaše komentáře jsou všechny tak hezké, že je těžké vybírat jen 15 z vás.Proto jsme pro vás dohodli účast všech, kdo se přihlásil. Doufáme, že z toho máte radost a že si to náležitě se svými dětičkami užijete :-) Dáša - TND
01.10.2015 15:09

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion