NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

PŘEDPLATNÉ S DĚTMI V PRAZE

Předplatné S dětmi v Praze
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 93 %
★★★★★

Neustále hledáte zajímavé tipy na výlety, tvoření a knihy? Máte rádi autorskou grafiku vydavatelství ScrumAge? Potom sledujte další zajímavé testování tentokrát časopisu S dětmi v Praze, které nově vychází pro rodiče a pedagogy jako předplatné, tedy až domů :-)

"S časopisem S dětmi v Praze ustojíte zrychlené tempo Prahy a podaří se Vám naplánovat zajímavé akce se svou rodinou." Vydavatelství ScrumAge vydává časopisy a rodinné kalendáře, podporuje autorskou tvorbu českých výtvarníků a ilustrátorů a to vše s myšlenkou, že děti mají být odmalička obklopeny kvalitou, která má duši a nechybí jí příběh.

Tři rodiny z Prahy a okolí po dobu tří měcíců pro vás testovaly tyto časopisy a vy se nyní můžete mrknout na jejich hodnocení! 

Více informací o časopisech.


 

RECENZE

svica
Časopis S dětmi v Praze je opravdu zajímavý se spoustou poutavých rubrik. Líbily se mně rozhovory se známými osobnostmi (např. Ladislavem Špačkem), tipy kam za kulturou, zdravé recepty (dýňový cheesecake), poučné tématické články (Před-školní poradna), návody na tvoření a soutěže. Časopis doporučuji všem maminkám, s menšími i většími dětmi, každý si najde něco, co ho zaujme. Bonusem určitě je, že časopis je na odběrních místech zdarma. Já sama jej určitě příští měsíc vyhledám :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.11.2015 12:34

Helabella
Časopis S dětmi v Praze mi přišel přínosný, našla jsem tam různorodé aktivity. Myslím, že svou různorodostí by mohl zaujmout. Časopis jsem měla ve schránce vždy 1.den v měsíci, což mi přijde hodně důležité. V časopise jsou i různé články, např. dle roční doby nebo školního roku.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.11.2015 16:05

Jesterka
Časopis je super...dá se v něm najít spousta nápadů a inspirace nejen na výlety,ale i na různé akce konané v celé Praze..... Je zde i anglická verze, která v dnešní době je super přínos pro vícejazyčné rodiny......také jsme ocenily s Julčou tvořeni, které je možné v časopise najít....já ocenila články zaměřené na vzdělání.....děkuji za možnost testování....
Celá recenze >>>

Hodnocení: 85%
24.11.2015 00:14

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
petra TND
Milí rodiče, z 23 zájemců jsme vybrali 3 nejvhodnější adeptky pro testování čtvrtletního předplatného inspirativního časopisu S dětmi v Praze. Těšíme se na vaše postřehy a recenze. A vy ostatní, prosím, nesmutněte. Pracujeme na dalších možnostech testovat zajímavé věci pro vás a vaše maličké. A pokud máte vlastní tip, napište nám jej na info@testovanonadetech.com a my uděláme vše, abychom jej po vás získaly. Vaše Peti, Janka, Dáša a Gábi.
22.07.2015 16:01

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion