NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

SPORTJOY PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR I.

SPORTJOY příměstský tábor I.
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Plánujete pro své děti příměstký tábor? Co takhle tábor, kde si děti mohou vyzkoušet škálu různých sportů? Čtyři děti testovaly SPORTJOY příměstský tábor a zde se můžete podívat na jejich recenze.

Sportovní příměstský kemp SPORTJOY je unikátní svým širokým záběrem. Děti si během kempu vyzkoušejí kromě tradičních sportů například i lakros, kinball, americký fotbal, šerm, či kanoepolo. Vše pod dolhledem profesionálních trenérů. Informace o kempech najdete zde.

Testování probíhalo ve dnech 20. a 21. 7. 2015 na Praze 4.

 


Letní příměstské tábory SPORTJOY a KIDSJOY jsou určeny pro děti ve věku 3 - 15 let. Hlavním cílem příměstských táborů je nalezení způsobu, jak dětem a mladistvým ukázat, že volný čas se dá strávit zábavně, kreativně a pohybem. Profesionální tým zajistí celodenní péči o dítě, plno zábavy, her a radosti z pohybu.

SPORTJOY a KIDSJOY již 6 let organizuje letní příměstské tábory v Praze. Věnuje přípravám maximální pozornost a přistupujeme ke všemu profesionálně. Cílem programů je děti nadchnout, zabavit a rozhýbat.  

SPORTJOY: Sportovní tábor pro děti ve věku od 5 do 15 let. Program je zaměřen na různé sporty, zajímavé hry, soutěže a to vše zábavnou a hravou formou. Děti si vyzkouší 25 tradičních i netradičních sportů, dozvědí se zajímavosti ze sportovního světa a poučí se o základech zdravého stravování, to vše pod vedením našich zkušených trenérů.  

KIDSJOY: Kreativní příměstský tábor pro děti od 5 do 15 let. Program je zaměřen na výtvarnou výchovu, hudební výchovu, vědu, přírodovědu a technologii. Program je velice pestrý, zábavný a snažíme se děti naučit co nejvíce netradičních kreativních aktivit. Během tohoto kempu si také děti parádně zasportují a zasoutěží.

BABYJOY: Netradiční hlídání plné pohybu, her a dobrodružství pro děti ve věku od 3 do 5 let. Tento kemp je určen pro děti bez předchozí sportovní a pohybové průpravy. Děti si vyzkouší v průběhu týdne 15 různých sportů a naučí se mnoho nových pohybových dovedností.Kemp není fyzicky náročný, je brán ohled na věk a pohybové schopnosti dětí.

Více na www.sportjoy.cz

 


 

RECENZE

barbar
S táborem jsme byli velice spokojeni. Kristinka byla zařazena do skupinky nejmladších dětí (5-7 let). Nejmenší děti měly program trochu upravený - vzhledem k vedrům byly poměrně dost vevnitř v hale, což byla na jednu stranu trochu škoda, ale na druhou stranu z bezpečnostních důvodů nezbytnost. Zkoušely trochu méně sportů a měly více her a odpočinkových aktivit. Uvítali bychom i kvůli vedrům více vodních hrátek pro děti.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
26.07.2015 14:55

evaviki
Tábor byl pro syna výborná příležitost, jak si vyzkoušet různé sporty a zjistit, že ho pohybově baví téměř vše. Určitě tuto zkušenost využije, když se bude rozhodovat o novém sportovním kroužku. Organizace byla výborná, všechny důležité informace jsme obrželi předem. Z pohledu rodiče hodnotím velmi rozumný přístup a přizpůsobení programu u nejmenších dětí s ohledem na tropická vedra a důsledné kontrolování pitného režimu.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
29.07.2015 11:41

Sveta
Moje dcerka navštívila sportovní kemp SPORTJOY. Testování probíhalo dva dny, ale jí se to tak líbilo, že si to nechala prodloužit. A hlavně že se seznámila s hodně zajímavými sporty. Byli tam i hrozně milí děti. Měla hrozně ráda trenérky a jejich psa Charlie. DOUFÁ, ŽE PŘIJEDE PŘÍŠTÍ ROK.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.07.2015 12:38

krizovazuzana
Adam byl na tabore nadseny. Domu chodil unaveny a spokojeny. Pristi rok by chtel na tabor chodit cely turnus i se sestrou.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.07.2015 19:06

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion