NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

RODINNÝ FESTIVAL KEFÍR

Rodinný festival KEFÍR
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Kefír je první bejbypankový zážitkový festival pro rodiče a děti ve vesmíru s asi milionem vystoupení:-) Nechybí divadlo, hudba i zcela nečekané zážitky typu svezení se na stupačce popelářského auta, louka plná postelí či balónková bitva. 

Kefír probíhá vždy začátkem září. Areál napěchovaný originálními atrakcemi, které jinde nenajdete, se letos přesunul na zámek Kačina ve Svatém Mikuláši u Kutné hory. Kefír je hustej festival, na kterém rozhodně není nuda! 

Více o festivalu

 

Kefír pro vás testovaly tři supercool rodinky a na jejich recenze a zážitky se nyní můžete podívat.


 

RECENZE

Hanny21
Festival Kefír rozhodně překonal mé očekávání, kdy jsem měla až skoro strach, zda to s dvouletým dítětem zvládnu sama. Ale celý den utekl jako voda, díky pestrému programu, různosti jídel, možnosti odpočinku, půjčovně vozíků... Myslím, že i můj syn byl nadšený a ve svém věku si vybral zajímavosti které ho učarovali, například pony, na kterém se svezl, obrovský bagr, slámová dráha pro kola a odrážedla a snad nejvíce růžová kočka od Jupíka :-D Ale i při akrobatickém vystoupení různých artistů, či při poslechu zajímavé hudby byl okouzlen. Rozhodně se hodláme vydat příští rok, protože festival Kefír se stane naším kultovním zážitkem :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
06.09.2015 22:51

KaHa
Otestováno na dětech: Babypunk isn´t dead! Festival Kefír byl skvělý zážitek na krásném místě. Mnoho koncertů, netradiční performace, divadla, skvělé dílny s širokým záběrm (hudební, výtvarné, pohybové). Myslím, že kdokoliv ve věku 2 roky plus si to musel užít. Oceňuji zázemí pro kojence. Vřele doporučuji všem.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
09.09.2015 21:01

Potocka
Luxusní zážitek a dětská radost všude kolem, dokonale promyšlené, nevyumělkované a příjemné, chytré a zábavné, zklidňující i živé, dobré, sladké, vzdělávací, zdokonalovací, vyčerpávající, muzikantní, chechtající, strategické, osvěžující, inspirující, odpočinkové... prostě... takové to bylo... a bylo to NĚCO přátelé!!! Vážně, musím říct, čekala jsem že to bude fajn, ale bylo to ještě o kousek víc ;-) Cena pro platící pětičlennou rodinu odstrašující, ale po zkušenosti s festivalem musím říct, že stojí za to!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
12.09.2015 21:19

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion