NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

OVOCŇÁK

Ovocňák
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 94 %
★★★★★

Dokonalá  zdravá svačinka pro děti ke spokojenosti náročné maminky? Ano, je to tu! Máme tu pro vás výsledky testování moštů a pyré Ovocňák, 100% ovoce a žádná chemie.

Mošty a pyré Ovocňák se vyrábí pouze z čerstvého ovoce a zeleniny bez použití koncentrátů a filtrace.  Neobsahují žádné konzervanty, sladidla nebo přidanou vodu. Ošetřuje se pasterizací. Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. 

Více info zde.

Ovocňák se pyšní osmi certifikáty (KLASA, Regionální potravina, Perla Zlínska, Česká Chuťovka, Zlatý Klas, Dětská Chuťovka, HACCP certifikát, certifikát České pediatrické společnosti) a vy jste mu udělili ještě jeden - Testováno na dětech :-)


 

RECENZE

KlaraF
Velmi bohatá nabídka kombinací. Líbí se mi, že je výrobek vyroben v ČR, že výrobek neobsahuje sladidla, konzervanty a barviva. Pyré a šťáva jsou velmi dobré a chutné.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
07.12.2015 21:50

kacenkadufkova
Balíček nás mile překvapil a potěšil, balení je vhodné na cesty, do kočárku, k lékaři. Synovi nejvíce chutnaly mošty, ty měly opravdu skvělou přírodní chuť. Mošty jsem mírně naředila vodou, bez naředění mi připadaly příliš "hutné". Pyré už synovi chutnala méně, ale on celkově ovocné přesnídávky nemusí. Já jsem naprosto spokojená!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
08.12.2015 13:33

Katerinanda
Ovočnáky sklidili velký úspěch. Dětem chutnaly a já jsem byla nadšená z toho, že jsou opravdu jen z ovoce. Velmi mě potěšil bohatý sortiment a i možnost menších a znovuuzavíratelných balení.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
11.12.2015 13:23

pepos82
Ovocnak u nás pijí všichni od prcka az po mamu s tátou. Opravdu byl hodně dobrý ovocnak jablko višeň. Pyré jsme zvyklí více na skleněné lahvičky přesnídávky ale jak jsem psal na vylet nebo jen tak doma cucat u telky se to da.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
11.12.2015 16:08

trz
Klasické příchutě dětem ohromně chutnaly. Nápad s brčkem vevnitř je dobrý, jen dostat se k němu byl trošku boj:) Chutově vynikající džusíky i pyré.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
12.12.2015 10:56

Hanka1985
Ovocňák doporučuji všem, kdo mají rádi džusy ve zdravé formě bez přídavků cukrů a barviv, oceňuji hlavně praktická balení nejen na cesty a výbornou chuť a velké množství kombinací chutí.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
13.12.2015 12:26

thoris
Ovocňák je asi nejchutnější ovocná kapsička, kterou jsme kdy měli. Chutnala jak tříleté, tak kojenci, tak mně, vlastně jsem se musela docela ovládat, abych je holkám vůbec dala. 100% ovocné složení je skvělé, navíc ve směsích je bezvadně vyvážené, takže se chutě netlučou, a dokonce jablko není jen "výplňová hmota", ale má tam svou chuť. Samotné jablkové mají pro mě báječnou "křížalovou" chuť. Balení je lehké, skladné a odolné, přežilo, i když si na něj holky sedly nebo přes něj přeběhly. Růžek se snadno utrhává, brčko je dost dlouhé, aby dosáhlo do "vzdálenějšího" rohu. Zvídavé batole má ale tendenci brčko vytahovat a zase zasouvat, takže je pak upatlané, navíc ho dokáže zasunout tak, že ho samo nedokáže vytáhnout. Rodič to zvládne v pohodě, dokud se brčko v pytlíku nepřelomí, vždy ho kousíček vyčuhuje (přelomení vyžaduje dost síly a cílevědomé testovací úsilí narvat ho co nejdál, i když se to brání). Hustota pyré je tak akorát, batole ho bez obtíží vypije brčkem, kojenec slupne ze lžičky. Jedinou nevýhodou je pro mě obal. Vzhledem k tomu, že pyré dostával i kojenec, který 200ml nespotřebuje, je škoda, že obal nejde uzavírat (já jsem to sice ráda dopila, ale někdy by se hodilo moct si půlku schovat), také se z něj moc dobře nedávkuje mrněti na lžičku. Batoleti se také moc dobře nedržel, ostatní kapsičky je zvyklá držet "za uši", za horní růžky, to tady umístěním brčka v rohu nejde; také se jí nedařilo vymačkat zbytek pyré tak, aby to mohla dopít a přitom jí nevyhřezlo kolem brčka nebo skrz něj. Celkově ale vynikající, určitě budeme kupovat i mimo testování.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
13.12.2015 23:17

hanulii
Ovocňák je ideální svačinka na cesty - je skladná a ihned připravená ke konzumaci díky snadnému otevření a brčku, které je přímo v balení. Všechny testované příchutě byly moc dobré, chuť je plná, ovocná, je cítit, že se při výrobě na ovoci opravdu nešetřilo. Pro syna jsou Ovocňáky lákavé i atraktivním balením, pro mě svým přírodním složením, bez zbytečného cukru, bez přidané vody, konzervantů aj. chemických látek. Před testováním jsme Ovocňák neznali, ale teď už vím, že si jej určitě koupíme, protože nám vyhovuje oběma. Ráda ho doporučím dál.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.12.2015 13:21

regresa
Ovocnak jako svacinku (i piti) rozhodne vrele doporucuji vsem, bez rozdilu veku. Jedine, co neni prakticke pro male deti, je baleni, se kterym si bez ukazky a dopoci nejspis sami neporadi. Alespon nase princezna nevedela, jak na to, prestoze presnidavky v "kapsicce" jsou u nas na vylety zcela bezne. To je vlastne jedina vytka, kterou proti ovocnaku mam - jejich baleni. Hlavne to, ze nemaji cast, kterou prcek strci do pusy, chranenou pred okolnim prostredim - ano, maji brcko a to je schovane v obalu, ale pokud chcete brckem vypit cely obsah, musite ho zastrcit uplne do obalu a pak do pusy strcit ten obal, nikoli ciste brcko. Celkove obal u ovocnaku neni dobre navrzeny a zrealizovany. Co je ale absolutni bomba - chut! Vzhledem k tomu, ze na obale je slozeni a tam se pise pouze podil dvou druhu ovoce (nase tak mely), po secteni davajici opravdu celych 100%, zadna voda, barviva, dochucovadla...proste jen ovoce ve sve nejlepsi podobe, tak jeazprekvapive, jak dobre to chutna. Voni. A vypada. V prvnim okamziku jsem mela nutkani synovi nandat na misticku, aby jedl ze lzicky (brcko jeste neznal), coz nebyl dobry napad. Pyre je hodne tekute konzistence, takze se lzickou to byl zapas. Pri dalsim ovocnaku jsem ho radeji naucila pit brckem :-) A porce pyre je vice nez stedra. Nase deti jsou oba zrouti a Tedik celou kapsicku nesnedl, cimz si u me ovocnak ziskal dalsi plusove body. I kdyz jsme ovocnak testovali a zatim sami nekoupili, tak ted uz to bude jinak: rozhodne si unas nasel misto ve spajzu, bude s nami jezdit na vylety a budeme zkouset dalsi jeho chute.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 70%
17.12.2015 15:11

snany
Dceři pyré i mošty moc chutnaly,jako máma oceňuji český výrobek bez přidaných látek a výběr příchutí. Balení je praktické na cesty, vejde se do dětského batůžku, zasytí a zažene žízeň. Ač se cena může zdát vyšší, za kvalitní výrobek jsem ochotná zaplatit.Určitě doporučuji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
22.01.2016 21:52

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
petra TND
Tak je vybráno, 11 maminek a 1 tatínek :-) A vy ostatní, milí zájemci o testování Ovocňáku, nesmutněte. Ovocňák každou chvíli připravuje nové variace moštů a pyré, a tak věřím, že toto testování nebude poslední :-) A pro vás z Prahy 4, mám nyní pozvání od výrobce. V úterý 8.12.2015 bude Ovocňák dělat zdarma ochutnávku svých výrobků, a to od 10 - 15 hodin v lékárně Medicom na metru Budějovická. Zde jsou také mošty a pyré v prodeji za příznivé ceny.
01.12.2015 16:05

petra TND
Právě vybíráme společně s výrobcem maminky, které se svými dětmi otestují Ovocňák. Je to rekordně dlouhý seznam ... 302 zájemců.
21.11.2015 23:48

luhalova
Dobrý den, pravidělně kupuji na farmboxu a mohu vřele doporučit za mě velká spokojenost.
20.11.2015 10:31

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion