NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

UTUKUTU

utukutu
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Už jste slyšeli o houpacím prknu? Tuhle novinku v roce 2015 pro vás otestovalo pět maminek s dětmi a vy se nyní můžete mrknout na jejich recenze. Ručně vyrobené v České republice a z kvalitního vrstveného bukového dřeva. Úžasná ladná hračka, která rozvíjí.

Houpací prkno je vším, co si děti i dospěláci usmyslí. Ladný tvar a přírodní materiál poskytují dětem nezkreslené vjemy o světě kolem. Je to balanční pomůcka pro rozvoj stability, pro balancování, posilování svalů. Slouží ke hře, k sebepoznání i k rozvíjení tvořivosti. Je to kolébka, houpačka, klouzačka, tunel, most, domeček, divadlo atd. Je krásné jen sledovat děti, k čemu ho použijí. Optimální je pro děti kolem tří let, ale zkušenosti ukazují, že i několikaměsíční prťousové s jeho pomocí testují, co vše jim jejich tělo dovolí. A také ti starší ho rádi zapojují do svých her.

Více info o houpacím prknu zde.

Houpací prkna utukutu jsou vyrobené ručně v České republice a z kvalitního vrstveného bukového dřeva. Jsou ladná, skladná a stohovatelná. Vhodná jsou i do dětských kolektivů - školek, škol, mateřských center. Přirozeně dotváří interiér. 

Mají certifikované kvality (norma ČSN EN 71, vyhláška MZ č.84/2001sb). Doporučeno pro věk 3+. Nosnost prkna je 60 kg a váží cca 3 kg.


 

RECENZE

essmy
Když jsme prkno rozbalili, první co mě napadlo bylo, že je menší, než jsem čekala. Muž se zděsil a zeptal se co bude, když ho zlomí a jestli jsou si majitelé vědomí, že ho poslali do jámy lvové. Pokrčila jsem rameny. Děti koukaly trochu nedůvěřivě. "Na houpání?" postrčila jsem je. Od toho momentu bylo prkno dva dny v permanenci tolik, že jsme museli stanovit časové intervaly ke střídání a i tak se neustále dohadovali kdo první a co, jestli houpání, klouzání nebo autodráha. U roční jsem měla trochu obavy o prsty, ale potvrdila se domněnka, že děti nejsou blbý, protože nejen že si nepřiskřípla prsty, ale ani nikdy nespadla, když se vydrápala nahoru. Nejvíc prkno využívala dvouletá, houpala se prakticky neustále, podlejzala nebo jen tak ležela a prohlížela si knížky, velikostně je prkno jako dělané pro ni. Pro pětileťáka bylo nejzajímavější využití jako můstek na vyskakování autíček, která pak lítala nebývale vysoko. Prkno posloužilo i jako barikáda, proti nenechavé roční ségře v momentech kdy nebyla její přítomnost žádoucí (lego, pexeso..). Když děti ulehly do peří, využili jsme ho i my dospělí, mě nejčastěji suplovalo stolek a muži podnožku. Hodně mě potěšila jeho skladnost, jde zašoupnout prakticky kamkoliv a i když se jen tak válí, tak lahodí oku. Doufám, že si ho děti budou přát od Ježíška, protože už jsem si na něj zvykla :-) za možnost testování děkujeme.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
19.11.2015 10:41

dasza
Prkno jsem po rozbalení nechala stát jen tak mezi hračkama, s tím, zda si ho děti vůbec všimnou. Všimli, v podstatě z něj neslezli... Syn 4,5roku, surfoval,jezdil na snowboardu, a strašně rad tam dělal garaž, rampu pro auta, domečky pro zvířátka atd... když večer koukal na večerníček-ležel v něm a odpočíval. Dcera 1,5 roku se rada houpala a sklouzala. Všelijak na tom blbli, a když zjistili, že se prkno musí vrátit, syn to oplakal.. Bohužel, teď si jej nemůžem dovolit. Ale věřím, že jednou našetříme. Měla jsem prkno i ve cvičení- a tam nic- normálně to děcka 1-3 roky přehlíželi, i přes to, že viděli moje děti na tom blbnout. Možná by to využily až po delším seznámení, přeci jen dvě hodiny týdne nic moc. Ale překvapilo mě to, neboť moje děti si prkna všimli ihned. takže "kus dřeva" jak tomu říkáme doma, doporučuji všem kamarádkám, známým, některé se na to ptali když to u nás viděli. Jediné co bohužel chápe málo lidí je cena. Ale to je v dnešní době normální:o) Takže za mě velká spokojenost, převapení. a u děti o to více.. za testování mnohokrát děkuji, neb nepoznat to doma, nikdy bych si toho prkna nikde nevšimla.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
19.11.2015 13:11

luciefriedova
Houpací prkno na mě působilo velmi sympaticky, je velmi pohodlné, příjemné, hladké. Jednoduchý a čistý design a přitom má hodně možností využití :) Překvapilo mne, že na to jak hodně živé děti máme, tak po pár dnech prkno vyhledávaly v podstatě jen pro relax a odpočinek. Mladší syn si na něj nosil polštář a peřinku a odpočíval na něm :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
20.11.2015 11:12

maia
Když testovat, tak pořádně, žádný šolichání!:-D Tím jsem se řídila. A tak se na našem houpacím prkně se za 14 dní vystřídalo přibližně 80 dětí ve věku 2 - 11 let. Ne, závratně jsme se nerozmnožili, ale šoupli jsme prkno na hraní dětem k nám do waldorfské školky, kde postupně obletělo všechny třídy a zakusilo mnohé:-) Houpací prkno, alias "opací pltýnto", jak mu říkala má dvouletá dcera, je originální designový kousek, který doma prostě oceníte. Je krásné, z přírodního materiálu, je skladné, lehké, originální. Naše děti i všichni školkáči s ním a na něm vymýšleli nejrůznější aktivity, používali ho na hraní, na houpání, na relax, jako skluzavku, bránu, most, autodráhu. Poslouží všem věkovým kategoriím, houpat se zvládla i naše dvoulěťanda. Náš nejstarší (11) zpočátku ofrňoval nos, že je to "pro mimina" - ve finále to byl on, kdo z prkna skoro neslezl:-D Za nás prkno prošlo na výbornou a i když jsme si ho nakonec nenechali, mám ho jako tajný tip v záloze. Však ono na něj jednou dojde! x-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
20.11.2015 13:12

Saas
Prkno jsme si zamilovali celá rodina na první pohled. Nejenže je to parádní zábava pro děti, ale i pěkný doplněk vašeho obývacího pokoje. Děti vyzývá k tvořivé hře - co všechno se dá s prknem udělat. Prkno jsem nechala vybalené v obývacím pokoji a dětem nic neřekla. Jako první si ho všimla Marjánka. Má 5 roků a trpí poruchou autistického spektra. Hned si na prkno lehla a houpala se. Bylo vidět, že jí to dělá moc dobře. Pak se na něj postavila a držela balanc. Docela jí to šlo. Jak si prkna všimli i její dva sourozenci, okamžitě chtěli na něj. Nakonec se na něm houpaly všichni tři společně. Prkno je nejen výborná zábava pro děti, ale současně působí jako dokonalý designový prvek ve vašem obýváku. Překvapilo mě, co všechno si děti z něj udělaly: tunel, most, skluzavku, překážku. Nejstarší syn se mě neustále ptá, jestli si prkno koupíme, nebo ho vrátíme. Chtěla jsem prkno vyzkoušet hlavně kvůli Marjánce,protože miluje houpání. Prkno si ale nakonec zamilovaly všechny tři děti. Nějak si už nedokážu představit, že by nebylo součástí našeho domova...
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
24.11.2015 08:18

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Sillousek
Dobrý den, ráda bych pořídila houpací prkno, klidně celé rodině (jedno :-)) ale nejsem schopna se vyznat která velikost je nejlepší...Máte nějaký tip? Moc děkuji za odpověď.
28.12.2018 11:37

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion