NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

RODINNÉ KALENDÁŘE SCRUMAGE

Rodinné kalendáře ScrumAge
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 90 %
★★★★☆

Také hledáte v každodenním rodinném chaosu trochu řádu? A máte zálibu v krásných autorských ilustracích? Tak podívejte, jak dopadlo důkladné roční testování rodinných kalendářů a plánovačů nakladatelství ScrumAge.

Domácí rodinný kalendář je prý nejlepší rodinný plánovač široko daleko:-) S hravými ilustracemi Petry Cífkové vám rok 2016 poplyne jak řeka, ve které se třpytí na tisíc barev a nápadů. Rodinný plánovač je také kalendář, se kterým váš rodinný čas poplyne v rytmu poklidného blues. lustrace Andrey Tachezy zútulní i Váš domov. Oba kalendáře nabízí přehledné plánování, úplný seznam jmen, prázdniny až do roku 2017. Více info zde.

Vybrali jsme čtyři velké rodiny na roční otestování kalendářů a plánovačů v praxi. A tady jsou jejich zkušenosti a postřehy a recenze...


 

RECENZE

Ypeta
Plánovač je bezva. Máme ho na vchodových dveřích a než ráno odejdeme, vidíme, co nás čeká. Kluci sami říkají - zapiš to. Lepší, než dřívější papírky na ledničce :-) Jsem moc ráda, že můžeme testovat a já se naučím "vést diář" Děkujeme!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
01.02.2016 16:07

zega
Rodinný plánovač pro rok 2016 hodnotím již v březnu, protože mám jasno. Já bych na další období pro naší rodinu volila jiný. Ilustrace jsou krásné, ale pro mne rušivé. Ocenila bych více místa pro zapisování. Ráda mám vše na jednom, maximálně dvou místech. Sem to ale všechno nevtěsnám.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 85%
10.03.2016 13:57

rmarci
Celkově je tento plánovač super věc pro větší rodiny nebo pro rodiny, kde mají děti více kroužků, rodiče vícero aktivit, pri plánování výletů a akcí.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 75%
12.10.2016 19:40

oppe
Kalendář mně a manželovi hodně pomohl v přehledu různých kroužků a akcí dětí. Manžel má dost náročné povolání, tak mu na informace o kroužcích ( kdy, kdo, jaký, na kolik, do kolika) často nezabývala kapacita. Takto koukl na stěnu a měli jsme oba jasno.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.10.2016 20:30

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Ypeta
Rodinný plánovač nám visí na vchodových dveřích a je absolutně skvělý, obrázky se nám líbí, jsme z něho nadšení všichni, prostě je to pecka, žádné lístečky na ledničce, přehledně napsáno. V létě jsme to trochu vychladili, ale teď v září už zase bude v permanenci. Já ho rozhodně doporučuji všem, jen občas máme problém se do některých dnů nacpat :) takže bychom asi potřebovali trochu širší kolonky. Nicméně lidičky, je to fajn, přehledné a na vchodových dveřích se na něj koukne i tatínek! :-) Ještě jednou moc děkujeme za možnost testování, už jsem zjistila, že je k mání u nás u kamenného knihkupce, takže pod stromek pro něj běžím!
01.09.2016 08:55

janareichova
Dobry den, tak jako ostatni i my jsme rodina, kde obyčejný kalendar opravdu nestaci...aktivity obou deti a nas s manzelem zaplni kalendar uz 3.ledna.. barevne oznaceni, prepisovani a skrtani a pak se v tom vyznejte...uz dlouho o takovem to kalendari uvazuji a rada bych tedy testovala..pro klid v rodine :-)
25.02.2016 15:02

rmarci
Kalendar nas potesil, to ano, hlavne je prehledny a velmi nam to usnadnilo denni rezim a hlavne jej zprehlednilo, jen je skoda, ze ta grafika opravdu nic moc, videla jsem kalendare s hezcimi obrazky....
31.01.2016 19:41

panprag
@rmarci Obrázky vypadají jako od A. Tachezy...to je škoda, že testování neputovalo někam, kde by potěšily :o)
21.01.2016 00:46

rmarci
Organizace kalendare je super, pismo prehledne jen se nam nelibi graficke zpracovani, ilustrace,nevim jaky vytvarnik kalendar ilustroval ,ale ty obrazky nejsou moc hezke, detem se nelibi a nam dospelym take ne, jinak co se tyce kolonek jsou dostatecne velke, prostorne a je prehledne videt krasne kdo a kdy v mesici a v kolik co ma, ale toto maji skoro vsechny rodinne kalendare stejne.
18.01.2016 19:30

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion