NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

LEGENDÁRNÍ AUTÍČKA THE THREE TREES

Legendární autíčka The three trees
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Taky jedete na vlně kvalitních a dřevěných hraček? Tak to si tohle testování nesmíte nechat ujít. Testujeme legendární dřevěná autíčka v cestovním balení z české designérské dílny The three trees! 

Tři legendární československá auta, která se vejdou i s garáží do každé klučičí i holčičí kapsy. Tahle hračka udělá radost i zapáleným sběratelům. Je ideální na cesty, nebliká ani nepíská, což rodiče na cestách jistě ocení. Autíčka i garáž jsou vyrobeny z přírodních materiálů, jsou ručně broušená i tištěná, a to vše tady u nás v České republice.

Dílnu The three trees tvoří sympatická dvojice rodičů a jejich malý testovací vzorek :-) Pokud preferujete hračky vyrobené z lokálních a přírodních surovin s důrazem na neotřelý design a kvalitu, rozhodně by jste měli omrknout web The three trees, kde rozhodně je z čeho vybírat :-)

Rozměry autíček jsou 13 x 6 x 1 cm, i s textilním obalem 18 x 6 x 5 cm
Materiál: březová překližka, obal 100% bavlna
Oboustranný ruční tisk nezávadnými vodou ředitelnými barvami
Lakováno certifikovaným lakem vhodným na dětské hračky
Údržba: textilní obal lze prát v pračce, autíčka otřít vlhkou textilií 

Vybrali jsme společně s výrobcem 5 rodinek s dětmi od cca 3 let a vy se nyní můžete mrknout na jejich recenze.


 

RECENZE

mileletadlo
Nádherný nápad pro kluky i tatínky. Zaujalo mne především to, že se jedná o českou dřevěnou hračku, která je přenosná. Synovi se velice líbí parkování, ale protože je ještě malý (3 roky) a má teď období třídění podle barev, přišila jsem na každou garáž malý knoflík stejné barvy, parkuje podle barev. Moc děkuji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
30.11.2015 18:54

mixlevpixle
Autíčka dorazila právě včas. Už tři dny jsme byli s dětmi doma nemocní bez procházek a bez návštěv. Dcera (3,5r) zvyklá z montessori školky si nejdřív autíčka všechna vyskládala, pak přiložila podle tvaru na šablonky a parkovala. Ročnímu synovi jsem přidala barevné puntíky, protože tvary jsou na něj ještě moc. Autíčka skvěle fungovala na hracím koberci se silnicemi, dají se obkreslit a použít jako šablonka pro omalovánku nebo vystřihování. Padnou skvěle do ruky, nemají žádné ostré rohy nebo hrany, takže do postele před usnutím přátelské. Velikost tak akorát do kabelky i větší kapsy, takže naše autíčka už mají něco najeto. Celá sada okamžitě zaujme designem a zpracováním. Potvrdilo se mi, že čím jednodušší hračka na první pohled, tím víc způsobů užití děti vymyslí. Za nás nadšení.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
01.12.2015 12:49

pavlas
Autíčka dostaly děti v pondělí po první adventní neděli, jako dárek u ranního rituálu. Pokusila jsem se během dní fotit a vystihnout co nejvíce situací, atmosféru, jak děti autíčka využívaly, vymýšlely snima způsob hry a aktivity. Dětí je 6 autíček jen 3. Po první neshodě, kdy chtěly všechny jezdit zasouvat se rozpočítaly na dvě skupinky a bylo vyřešeno. Zvládly schodu beze mě. Tříletý děti těm stačilo autíčky jezdit a zkoumat jak autíčka zandavat.Čtyřletá Mariánka jak jsem již zmiňovala a uvidíte na fotkách, ta pečlivě stále autíčka po ostatních ukládala zavazovala na mašličku, aby jí to ostatní opět vyndavaly a jezdily a ona trpělivě dokola zandavala vázala. Pětiletý, druhý den zjistily, že nákresy na garážích jak jim říkaly nejsou asi jen tak a možná patří asi k autíčkům daného druhu a jaly se bádat, dohadovat kam které patří.Když jsem jim hračku dávala, neřekla jsem nic, jen že je to první adventní dárek. Překvapilo mě, že není potřeba jim dávat návody a oni si přirozeně k tomu dojdou - došly sami. A kdo si myslí, že autička jsou jen pro kluky, ať si prohlédne mé fotky z testování. Nadchlo mě, a to já od hraček, které vybírám očekávám, jejich všestranné využití. Pro malé, se dají přirozeně využit na výuku barev, u větších motorika, vázání, učení kličky, logika prostorové vidění kam patří i pro volnou hru. Co víc si od hraček přát? Já děkuji za sebe i za děti, že jsme dostaly příležitost. Poklidný adventní čas, a kdyby jste nevěděli, kterou hračku pořídit svým dětem pod stromeček, určitě autíčky THE THREE TREES nešlápnete vedle.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
03.12.2015 20:46

Ene
Jsem moc ráda, že se k nám autíčka The tree trees dostala a mohli jsme si je vyzkoušet. Určitě je to hračka, kterou bych s sebou zabalila do kufru na dovolenou - v takovém prostředí je k nezaplacení. V konkurenci bezpočtu domácích aut tato hračka neobstála, ale pokaždé, když jsem dřevěná auta klukům podala, hrát si s nimi začali.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
06.12.2015 02:08

mibala
Hračka ideální na cesty. Malá, skladná a přitom má spoustu možností, jak si s ní vyhrát: učit se barvy, parkovat auta do garáže podle tvarů, zavazovat mašličku atd. Hračka je navíc poctivě udělaná z kvalitních materiálů, proto s ní zabodujete i jako s dárkem. Dokonce i pro dospěláka:)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
06.12.2015 14:19

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
zega
jéé pozdě, to je škoda :) jsou krásné
22.11.2015 16:29

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion