NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

TVOŘIVÉ PYTLÍKY PIKLE Z PYTLE

Tvořivé pytlíky Pikle z pytle
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 93 %
★★★★★

Pro všechny tvořivé děti a rodiny. Nic nesháníte, rozbalíte a tvoříte. Tři druhy kreativních pytlíků, které vás zaručeně budou bavit. Podívejte se, jak dopadlo testování šesti tvořivých pytlíků.

Kreativní batůžky „Pikle z pytle“ jsou plné tvořivých nápadů pro děti od 4 – 10 let. Každá sada je věnována vybranému tématu z oblasti pohádek, zvířat, rostlin, zeměpisu či vědy.

Vždy získáte 5 kreativních sad, které zaměstnají ruce a fantazii vašich dětí, 2 hry pro zábavu celé rodiny, veškeré potřebné výtvarné pomůcky, poučnou pohádku a úkoly na dané téma. Vše je sbaleno do praktického látkového batůžku. NIC NESHÁNÍTE, ROZBALÍTE A TVOŘÍTE! Zajímá vás víc? Ani se nedivíme! Stačí se podívat na web Pikle z pytle a uvidíte, že je vážně na co koukat. A jak dopadlo testování přímo u vás doma? Podívejte se na zkušenosti šesti rodin a jejich dětí.


 

RECENZE

zuzkkkaaa
Zábava s pytlíkem byla úžasná, my tvoříme hodně a rádi experimentujeme a improvizujeme a to nás baví nejvíce. Pytlík nám trošku té tvořivosti ubral, ale i tak jsme byli nadšení. Pro naše děti si ráda vyrábím aktivity sama, takže domů bych ho nejspíš nepořizovala. Naopak kamarádkách, které nejsou zdaleka tak tvořivé jako my bych ho koupila ráda. TIP: Uvítala bych propracovanější návod i s ilustracemi. A pytlíček batůžek, aby byl ušit tak, že si ho uvážou i menší děti.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 85%
08.02.2016 07:16

Paja214
Tvořivé pytlíky nás velmi zaujaly. Obsah je tématicky zajímavý, poskytuje dítěti možnost kreativního tvoření (z netradičních materiálů) a hry, současně obsahuje i řadu informací k danému tématu, takže se děti i něco nového naučí. Myslím, že tvořivý pytlík je např. vhodným dárkem. My budeme určitě v budoucnu kupovat minimálně ještě pytlík pohádkový.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
15.02.2016 16:35

vendyzer
K testování jsem obdržela "Vánoční pytlík". K mému překvapení jsem zjistila, že reklamy nelžou! Opravdu vše pečlivě zabaleno, očíslováno, nachystáno. Ani jsem nepotřebovala návod, ale i ten návod je srozumitelný. Dívala jsem se i na nějaká videonávody a láká mě vyzkoušet s naší 5-letou dcerkou další...Píšete, že je to pro děti od 4 let, ale i můj 2,5 synek si vyráběl s námi a moc ho to bavilo. Líbí se mi, že je to jednoduché a zároveň výsledek je skoro profi :-) Nemusím kupovat žádné další materiály, což v malém množství se i špatně kupuje! Markétka byla velmi nadšená a chce po mě další!!!! Velice chválím tento projekt, protože vedu Kluby maminek a dětí a vím, že takovéto jednoduché vyrábění má u dětí vždy největší úspěch. Moc se mi líbí, že pytlíky jsou tak bezvadně připravené - jen sáhnu pro pytlík a jdeme na věc. Přesně takto dělám přípravu do Klubu maminek pro tvoření s dětičkami - je to pěkně náročné a proto Vás obdivuji! Mě to opravdu velmi oslovilo!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.02.2016 20:15

panprag
PIKLE Z PYTLE je nápadité, promyšlené (vše připravené, vyzkoušené, popsané, přiložené), kreativní a zábavné! MOC DĚKUJEME, parádně jsme si to užily! ;O)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
16.02.2016 23:54

alergino
Sem velmi ráda, že sem mohla otestovat tento produkt. Zalíbil se mi tak, že plánuji kupovat tyto krabice dál. Cena se mi zdá adekvátní k obsahu. Je to velmi dobrý nápad, velmi praktické, že se nemusí již dále nic dokupovat. Téma se nám taky velmi líbilo. Zpracování lehké, zábavné, výrobky krásné.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
17.02.2016 18:34

Lucianeta
Na pytlík jsme se moc těšily a rozhodně nás nezklamal. V té době byla dcera nemocná, tak byl pro nás příjemným zpestřením. Moc se mi líbí, že je vše nachystané, promyšlené a očíslované. Některé aktivity určitě budeme pro velký úspěch opakovat. Moc se mi líbí tento projekt, který díky tomu,že máme vše přichystané, nám umožňuje i v dnešní uspěchané době rozvíjet kreativitu dětí a hlavně užívat si společně strávený čas.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 85%
21.02.2016 21:25

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
piklezpytle
Chtěly bychom testujícím rodinám moc poděkovat za laskavé hodnocení. Máme z toho velkou radost a pomáhá nám to jít dál a vymýšlet nové věci. Jana z Pikle z pytle
01.03.2016 10:18

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion