NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

DIVADLO A OBCHŮDEK THINK CREATIVE

Divadlo a obchůdek Think Creative
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 96 %
★★★★★

Kartonové tabule od Think Creative, ze kterých můžete vyrobit co si usmyslíte, třeba úžasné divadlo nebo obchůdek pro děti! Mrkněte, jak dopadlo toto testování a jak děti zapojily svou kreativitu :-) 

Za projektem Think Creative stojí dvě báječné maminky, které se snaží svou prací přispět k tomu, aby jejich děti bavilo učení.
A k tomu vymýšlí a vyrábí kupu parádních školních projektů, výtvarných pomůcek a hraček k dotvoření. 

Testované kartonové tabule jsou doplněny střechou a sadou papírových zvířátek nebo dopravních prostředků, které můžete společně s dětmi také dotvořit a použít jako loutky pro divadlo. 

Testování se zúčastnilo 5 rodin a dětských kolektivů (ve věku 5 - 10 let).


 

RECENZE

vendyzer
Domeček pro divadlo je opravdu veliký (těžko bych sháněla takto velký kartón), vše je zohýbáno a pěkně vystřiženo do požadovaných tvarů, postavičky a další výřezy jsou moc pěkné, akorát veliké, nechávají prostor naší kreativnosti a představivosti. Uvítala bych nějaké obrázky s možnostmi využití (jak lze vybarvit, dovybavit apod.).
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
18.03.2016 17:55

kajaa
Tušila jsem, že divadýlko od Think Creative bude parádní. Určitě splnilo svoje očekávání, snad jen loutek by to chtělo více, ale to nevadí, děti si přeci mohou postupně vytvořit další. V dětech se probudila fantazie, vymýšlely příběhy a při hrané pohádce radily. Dovedu si představit takové divadýlko ve školkách a družinách, kde by jistě našlo svoje uplatnění. Každopádně lze pořídit ale i domů, vzhledem k možnému rychlému složení nezabere příliš místa a jakmile přijede nějaká návštěva, stačí vytáhnout a děti mají o zábavu postaráno. Skutečně jsem moc spokojená a divadýlko budeme nadále využívat.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
25.03.2016 16:26

eminka
Divadélko děti zaujalo, samy si navrhly, jak jej vymalují, a podílely se i na zdobení přiložených loutek. Použili jsme temperové barvy a voskové pastelky. Divadlo mělo menší stabilitu, kterou jsme si upravili zmenšením stříšky. Děti si s divadélkem denně hrají a vymýšlejí další loutky. Materiál je kvalitní, provedení také, loutky byly zjednodušené a děti si je mohly podle fantasie dotvořit. Divadélko bych určitě doporučila do MŠ a školních družin.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 80%
31.03.2016 18:16

vzidkova
Kartonové divadélko hodnotíme jako skvělý nápad. Nejvíce oceňuji hračky, které dávají prostor rozvíjet u dětí kreativitu, fantazii a mohou se využít více způsoby. V této oblasti divadélko splnilo naše očekávání. Děti si jej mohly vybarvit a pomalovat, podle vlastní nálady. Vyrobit různé dekorace, používat další materiál a nakonec divadélko využít k dramatizaci.. děkuji za skvělý nápad.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
07.04.2016 18:21

misa53
Divadélko je velmi hezké. Dětem se líbilo si ho dotvořit, pomalovat, polepit. Dodělaly si větší množství i loutek a každý den si vesele hrají :) Výrobek hodnotím velmi dobře :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
08.04.2016 16:22

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
eminka
Super,za chvíli jdu do školy a oznámím to dětem,to bude radost veliká,děkujeme a těšíme se.
24.02.2016 08:30

vendyzer
Mám velkou radost a děkuji za možnost vyzkoušení s dětmi v našem Klubíku. Děti budou mít obrovskou radost! Zároveň to bude sloužit i na týdenní setkávání v sobotní školce v naší církvi - sdílíme stejnou klubovnu, takže budeme testovat o sto šest :-) Moc se těším!
23.02.2016 21:04

petra TND
Milé maminky, zdravíme vás a máme velkou radost, že jste se přihlásily k testování kartonových divadel a obchodů Think Creative. Mezi zájemci se sešly opravdu zajímavé aktivní maminky, které působí v různých kroužcích, školkách či družinách. Proto jsme se rozhodly přidat ještě jedno divadélko navíc a testujících bude vybráno tedy pět:-) Za TND Petra.
23.02.2016 20:56

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion