NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

DĚTSKÉ ŠTÍTKY HAPPY LABEL

Dětské štítky HAPPY LABEL
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 97 %
★★★★★

Také vaše děti občas ztrácí věci nebo dokonce přinesou domů úplně jiné oblečení, než ve kterém ráno odešly? Tak to právě pro vás, tu nyní máme vychytané otestované štítky Happy label!

Možná se také potýkáte s tím, že jsou vaše děti alergické či mají jiné zdravotní potíže a vy se snažíte je i mimo domov maximálně ochránit. Štítky a popisky (s daným omezením stravy, diagnózou apod.) vám pak mohou být malým pomocníkem. S štítky Happy Label můžete vypravit vašeho školáka či předškoláka do světa s klidným svědomím. 

Happy Label vyrábí jednoduché samolepící štítky v různém designu a provedení (nažehlovací, zdravotní, popisovatelné, reflexní nebo bezpečností). Můžete si vybrat z široké volby barev, písma, velikosti či designu a nechat na štítky natisknout jméno svého děťátka. Kvalitní materiály, ze kterých jsou štítky vyrobeny, zajistí voděodolnost a stálobarevnost (hodí se do praček, myček i mikrovlnek).

Více informací najdete zde.

Ze sedmi desítek zájemců jsme vybrali 7 dětí, které na svých pitíčkách, bundách či botičkách otestovaly štítky Happy Label a vy si nyní můžete pročíst jejich recenze:


 

RECENZE

e1
Velmi mě nálepky zaujaly, že se dají dávat do myčky atd. Pořád jsme podepisovaly láhve do družiny, protože děti mají stejné a paní učitelka pořád nevěděla koho co je. I ji samolepky zaujaly.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.03.2016 21:02

zuvoj
Vypadají moc krásně, opravdu fungují. Přežijí pračku, sušičku, myčku. Vše v pohodě drží, barvy nevybledly. Děti jsou nadšené, hlavně dcera, má štítky s vílou.Mě tak ušetří práci, nemusím stále kontrolovat, zda podpis na oblečení nevybledl popř. kam vkusně podepsat.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
01.04.2016 18:51

Jaaaaba
Otestovala jsem nalepovací MINI štítky a NAŽEHLOVACÍ štítky Happy Label. Jsem spokojena a potvrzuji, že se jedná o kvalitní a praktickou pomůcku. Kvalitně a hezky zabalená zásilka dorazila rychle. Písmo na štítcích je dobře čitelné, barvy a design odpovídají náhledu na webu. Použila jsem je na oblečení a plastovou jídelní krabičku a lahev. Po dodržení návodu (tedy řádné 24 hodinové zaschnutí nalepovacích a pořádné zažehlení těch nažehlovacích) štítky obstály při praní v pračce i mytí v myčce (zatím odzkoušeny 2 prací cykly). Barvy drží, štítky neškrábou. Trochu mě mrzelo, že nebylo možné zvolit stejný motiv štítku nalepovacího a nažehlovacího. Cena je bohužel dost vysoká, takže štítky budu používat jen na vybrané potřeby a oblečení.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 75%
03.04.2016 22:19

cinka
Štítky HAPPY LABEL jsou skvělé!!! Testovali jsme Mini štítky - Hvězda a Smíšené mini štítky. Zkoušeli jsme je především na oblečení, ale i na různém povrchu (plastové slohy, dřevo,..) Když si vzpomenu jak jsem poctivě před třemi lety popisovala lemovku jménem dcery a poctivě našívala na každý kus oblečení co měla do školky, tak obdivuji svoji trpělivost =D Se štítky není žádný problém. Dcera si vybrala design a barvu. Za pár dní přišli štítky, stačilo nalepit a hotovo. Až půjde starší dcera v září do školy a mladší do školky určitě štítky koupíme znovu. Děkujeme za možnost testování.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
10.04.2016 13:49

danka7
Štítky jsou moc pěkné, kvalitně udělané. Výrobcem avízované vlastnosti (odolnost proti vodě, odolnost v mikrovlnce, pračce, myčce) opravdu platí. Rychlé dodání, příjemná komunikace s obchodem. Dětem se štítky moc líbí, byly nadšené, že si mohli sami vybrat přesně takové, jaké chtěly.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
10.04.2016 21:03

andy266
Štítky jsou perfektní záležitost, zvlášť pokud dítě chodí už do školky. Věci si jednoduše poznáte, dítě si samo může najít své boty. Na písku není problém se záměnou hraček. Já jsem synovi vybrala design vláčku, které miluje a je nadšený. Odolnost je taky perfektní. Rozhodně můžu doporučit. Jsem nadšená.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
11.04.2016 16:09

JankaAnna
Skvělé štítky, všem vřele doporučuji. Přilnavost, barevná a tvarová stálost i po vyprání a sušení v sušičce, umytí v myčce a denní "působení" všech možných dětských okolností:) Obrovský výběr barev, kombinací tvarů a obrázků a fontů písma. Fajn a rychlá komunikace s balením a doručením zboží. Doporučuji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
12.04.2016 06:25

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
e1
mám radost že jsme vybráni na tohle testování Happy Label dcerka začala ze školou jezdit do plavání takže jsem označila svačinku,pití,tašku je dobré že jsou voděodolné i paní učitelku štítky zaujaly určitě ještě objednám na příští rok a velmi štítky doporučuji
22.03.2016 13:50

petra TND
Milé maminky, máme velkou radost z vašeho zájmu otestovat si tyto designové a superodolné štítky. Vaše komentáře byly skvělé a nejraději bychom dali možnost testovat vám všem. Pro toto testování jsme vybrali šest z vás a navíc jednu maminku blogerku. Těšíme se na vaše postřehy a hodnocení!
07.03.2016 23:41

alh23
Mame doma budouciho prvnaka tak by se mam stitky hodili.
22.02.2016 21:40

Katerinanda
Na tohle testování se těším. Naší Jasmínce od té doby co chodí do školy musíme podepisovat i jednotlivé pastelky. Je to "ztrácecí" dítě 3. stupně. Nálepky by mi ulehčily práci, i když nevím, jestli budou i tak malé aby se daly nalepit na tužky a podobně.
22.02.2016 13:06

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion