NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

ANGLICKÉ KNÍŽKY PRO DĚTI

Anglické knížky pro děti
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Hledáte kvalitní multi-kulturní a edukativní anglické knížky pro děti? Pak jste na správném místě:-) Pro milovníky knih, bilingvní rodiny a zájemce o angličtinu tu máme výsledky testování tří nádherných dětských knih od anglických nakladatelství.

Anglické knížky pro děti - kvalitní anglické knížky dětem a rodičům!

Paní Andrea Hynes vede, která obchod vede, se distribucí anglických knížek zabývá několik let, od narození svého syna a založení "bilingvní rodiny", kdy pohádky na dobrou noc v češtině nestačily. Obchod se nyní může pochlubit krásnými tituly, hravými i naučnými knihami od nakladatelství Barefoot Books z Velké Británie, Thestorypot.co.uk a dalších.


 

RECENZE

bix
Dětská knížečka s tvrdými stránkami vhodná i pro nejmenší děti je plná nádherných ilustrací. Děti se budou učit lehce a zábavně anglické říkanky.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
24.04.2016 23:30

gargi
Testovali jsme se synem knížku Pop-out Know-it-all Space - mini encyklopedii o vesmíru s 3D stránkami, které rozhodně slavily úspěch. Vystupující obrázky poutají pozornost a jsou ústředním tématem povídání. Knížka je plná perliček ohledně vesmíru, které děti jistě pobaví a i kontrolních otázek, co si čtenář zapamatoval. Součástí balení je i mapa sluneční soustavy, kde je krásně vidět barevná odlišnost i velikost planet. Oceňuji pevnou kartonovou krabičku na zasunutí papírové knížky i mapy, vše je tak v bezpěčí, protože knížka nemá jinak pevný obal. Knížka je tím netradiční a dobře se přenáší. Čtení je v krátkých odstavcích se spoustou témat, takže snadné na čtení i překlad. Syn byl v prní chvíli zklamaný, že to není česky, ale společné překládání ho pak bavilo :-) Děkujeme za možno testování, bylo to moc fajn.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.04.2016 21:32

panprag
Za nás dáváme palec nahoru - jde o praktické a variabilní balení kartiček (s malými a velkými písmeny AJ abecedy + jednoduchými a vkusnými obrázky), se kterými se lze učit a opakovat AJ slovíčka téměř kdekoliv a kdykoliv. Začátečníky zcela zaměstnají obrázky, a učení nových slovíček. Pokročilejší angličtináři si mohou k jednotlivým písmenkům dohledat sami další slovíčka anebo si zahrát některou z doporučovaných her a aktivit. Dcera díky kartičkám procvičuje i českou abecedu, učí se a opakuje slovíčka z obrázků a zkoušíme také hledat další slova na stejné písmeno (dcerku trochu mate že u některých písmen/slovíček se to jinak řekne a jinak píše). Do aktivit se zapojila i mladší dcerka - té se líbí hlavně obrázky, a za/vyndávání karet do krabičky. A já jsem si musela oprášit nejen některá slovíčka, ale hlavně výslovnost. Moc děkujeme za možnost testovat tyto anglické kartičky - i přes jarní únavu nás to vyburcovalo k novým úkolům a cílům! ;O)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.04.2016 23:18

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Andrea
Kdybyste si chtěli přečíst, jak se toto testování celé uskutečnilo, tak zde - http://www.anglickeknizkyprodeti.cz/news/cas-na-kavu/
22.05.2016 09:40

petra TND
Děkujeme vám všem za veliký zájem o testování a krásné komentáře. Společně s paní Andreou Hynes jsme z devadesáti zájemců vybraly tři testující. A protože bychom vás nejraději odměnily všechny, mám pro vás dobrou zprávu, že všichni zájemci získají slevu na knihy. Hezký den!
09.04.2016 16:08

kryspin
Dobrý den, moje dcera (8let) se tento rok začala učit anglicky, ale zatím k ní nenašla cestu a výuka je pro ni velmi neatraktivní. Jeden z důvodů je i výběr učebnice, kde jsou velice nezajímavé ilustrace. Hledám proto knihy, které by ji k angličtině přivedly a začala se ji učit s chutí. Velmi ráda bych se proto zapojila do testování.
13.03.2016 16:42

PetraSo
Dobrý den. Obě mé děti (3,5 a 5,5 roku) se učí anglicky už odmala a doma máme zhruba padesát dětských knih v angličtině (raději to nepočítám, už jsem za ně utratila dost peněz :-). Většinou objednávám přes internet použité knihy z Anglie anebo si půjčujeme dětské knihy z Britského centra v Olomouci. Momentálně je u nás nejoblíbenější flap book "See inside Your Body", ale téma vesmír nám zatím chybí. Knihu bych určitě využila i v kurzech GoKids! English 3-6, které vedu, protože téma vesmír nás brzy čeká.
13.03.2016 16:14

zega
Zoe už je skoro předškolák a navíc začala číst (juchůůů). Angličtina je teď TOP. Tak myslím, že by byla šťastná a otestovala by do sytosti
13.03.2016 15:42

pbobkova
Syn chodí do první třídy a angličtina ho zajímá, dceři bude pět a velmi ráda se inspiruje starším sourozencem a zkouší anglické texty písniček. Pro oba (vlastně i pro mne) by to byla inspirativní zkušenost.
13.03.2016 14:29

hansi
Dcerka chodí do 1.třídy, s angličtinou se potkává vrámci kurzu od 4let. Rády otestujeme. Já sama učím děti předškolního věku ve školkách, velmi ráda si rozšířím obzory.
13.03.2016 14:21

garbos
To je přesne něco pro nás. Dceři je čerstve 5 a hrozne lačni po tom chodit někam na angličtinu jako kamarádky ve školce. Moc rádi knížky otestujem, alespoň se něco přiučí i tatínek
13.03.2016 14:19

mataha
Jeeee, knížky vypadají vyloženě lákavě:-)
13.03.2016 14:15

petrac
Synovec chodí do první třídy, je hodně zvídavý a tato kniha, kde se naučí angličtinu zábavnou formou, by ho jistě zaujala.
13.03.2016 14:13

seagull2404
Radi vyskusane aj my :-)
13.03.2016 13:24

PetraM
Dobrý den, moc rádi se do "testování" zapojíme. Hezký den Petra Monaghan
13.03.2016 13:22

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion