NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

KOJENECKÉ MASÁŽE

Kojenecké masáže
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 100 %
★★★★★

Víte jak své miminko láskyplně masírovat a v mnoha směrech zlepšit zdravotní stav děťátka? Kojenecké masáže jsou tím pravým! A vy si nyní můžete přečíst osobní recenze pěti maminek.

Pečující dotyk podporuje vzájemnou vazbu maminky a miminka. Přináší dobrý spánek, ulevuje při kolikových problémech, zlepšuje a harmonizuje procesy dýchání, trávení, cevní a lymfatický oběh, rozvoj nervové soustavy. Také rozvíjí motoriku, navazuje správný rytmus střídání zátěže a odpočinku, vyrovnává svalové napětí, zklidňuje hyperaktivitu...

Kojenecké masáže jsou velice prospěšné a navíc krásným zážitkem a časem jen "pro vás s vaším děťátkem". Vítáni jsou i budoucí tatínkové a těhotné maminky, které si masáž nacvičí na výukové panence. Lekce vede paní Jana Trantová, zdravotní sestra s mnohaletou zkušeností a instruktorka kojeneckých masáží pod záštitou Mezinárodní asociace kojeneckých masáží IAIM. Masáže obsahují tahy z indických a švédských masáží a z dětské jogy. Na kurzu se také dozvíte jaké při masážích používat oleje. 
Více informací o masážích: kojeneckemasaze.cz

Kurz kojeneckých masáží byl koncipován jako 4 x hodinové setkání vždy 1x týdně v KC Kampa.

Komunitní mateřské centrum Kampa najdete na Malé straně v Praze. Vedle kurzů pořádá také hernu, hlídání, výtvarné kroužky pro dospělé a děti, víkendová divadélka, filmový klub, autorská čtení a debaty, semináře a workshopy, výstavy a vernisáže.


 

RECENZE

lucinka1903
Tento kurz jsem si se svou dcerou na 100% užila. Lektorka, paní Jana, je úplně skvělá. Naše pondělky nám s Natálkou budou velice chybět. Lektorka, paní Jana, nám řekla spousty zajímavých informací. Naučila jsem se lépe vnímat potřeby mé Natálky, lépe bojujeme s bolením bříška, s kakaním a večer usínáme bez pláče. Jsem moc ráda, že jsem tento kurz mohla absolvovat. Jelikož, jsme byli doopravdy super parta, s maminkami se budeme scházet i nadále a v létě se s paní Janou určitě budeme chtít sejít zas :)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
26.04.2016 08:49

Janicicka
Lektorka Jana byla moc milá, vše nám hezky ukázala, vysvětlila a dokonce nám věnovala náhradní hodinu, když jsme jednu lekci zmeškali kvůli pohřbu. Masážní tahy jsme obdrželi i v tištěné podobě, takže nehrozí, že bychom je do budoucna zapomněli. Já i můj syn jsme z kurzu masáží nadšení, po koupání vždy masírujeme a vytvořili jsme si tak náš společný večerní láskyplný rituál. Určitě mohu všem ostatním doporučit!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
26.04.2016 22:26

vercasedi
Moc děkuji za možnost zúčastnit se kurzu kojeneckých masáží. Lektorka paní Trantová je velice milá, sympatická, vzdělaná dáma, která své zkušenosti a dovednosti předává s radostí a láskou dál. Svým přístupem pokaždé navodila příjemnou atmosféru, její výklad byl pokaždé velice zajímavý a poutavý, dozvěděli jsme se spoustu nových a zajímavých věcí. Pokaždé jsme měli možnost sdílet své nabité zkušenosti, případné starosti i radosti s ostatními maminkami. Na každou další lekci jsme se s dcerkou obě moc těšily. Dceři bylo na začátku kurzu necelých 10 měsíců, již leze, staví se, poznává svět okolo sebe, chvíli neposedí. Tak jsme to měly trochu složitější, než ostatní maminky s ležícími miminky, ale i tak jsme to spolu zvládly na jedničku. Byl to neuvěřitelný zážitek a s dcerkou jsme si to moc užily. Rozhodně doporučuji!!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.04.2016 10:25

Parkanova
S kurzem kojeneckých masáží jsme byly s dcerou velmi spokojené. Dcerku jsem masírovala již před tím amatérsky a měla jsem možnost se zdokonalit. Naučit se, jak správně masírovat. Zvolila jsem masáž jako rituál před usínáním a dcera se díky nim zklidní a ví, že jde pak spát. Masáže má ráda a také to prohlubuje náš vztah. Při kurzu panovala příjemná atmosféra. Podnětné byly také zkušenosti ostatních maminek z kurzu, o kterých jsme si tam povídaly. Doporučuji všem maminkám!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.04.2016 13:04

Anurev
Jsem strašně ráda, že jsme k testování masáží byli se synem vybráni. Otevřelo nám to zase nové obzory, které jsme do teď vůbec neznali. Je mi moc líto, že kvůli nemoci mé i staršího syna jsme se mohli zúčastnit pouze dvou lekcí, ale paní Trantová nám nabídla náhradu v budoucím kurzu nebo u nás doma. Za což jsem moc vděčná a určitě rádi tuto možnost využijeme a už teď se těšíme, co nového se ještě naučíme. Moc se nám líbil milý, až přátelský přístup paní Trantové, což dělalo celou atmosféru kurzů skvělou, pohodovou. Děkujeme!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
27.04.2016 21:11

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Trantice
Moc děkuji všem maminkám za hodnocení. Byla jste skvělá skupina! Ostatním případným zájemcům, nebo někomu z Vaše okolí, udělá doufám radost informace, že další běh veřejného semináře výuky kojeneckých masáží startuje již 9.5.2016 opět v komunitním centru KAMPA na Praze 1. Každé pondělí od 10.00 - 11.00 za cenu 200Kč pro dvojici se celkem 5x sejdeme a věřím, že si to zase užijeme. Přihlášky vzhledem k termínu prosím nejlépe obratem přes mé stránky: www.kojeneckemasaze.cz nebo do e-mailu: kojeneckemasaze@volny.cz Děkuji a těším se na Vás. Jana Trantová
02.05.2016 11:51

KristinaStaskova
Taky bych se ráda zapojila, jedno dítko sice 20m, druhé se má narodit až 5.5.
13.03.2016 17:18

paprikasova
Dobrý den, já bych se ráda přihlásila, ač 4.4. budu mít patrně teprve několik dní staré miminko.
13.03.2016 16:04

Jagudina
Také bychom se rádi s Kubíkem přihlásili. :-)
13.03.2016 14:40

lucinka1903
Jeee to by se nám s mou dcerou Natálkou moc líbilo
13.03.2016 13:35

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion