NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

MATĚJOVA AKROBACIE

Matějova akrobacie
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 96 %
★★★★★

Máte doma malé neposedy? Pojďte otestovat novou parádní knížku Matějova akrobacie - zábavného průvodce akrobatickými cvičeními pro celou rodinu. 

 

Knížka Matějova akrobacie je novinkou z vydavatelství Láli jóga a je to unikátní sbírka 24 akrobatických cvičení pro celou rodinu. Všechna cvičení od jednoduchých průpravných her až po skutečné akrobatické prvky přinášejí radost dětem od 3 let i jejich rodičům a pomáhají přitom rozvíjet jejich motorické dovednosti.

Matěj chce na Vánoce doma udělat akrobatické představení. Každý týden proto s mámou a tátou cvičí salta, pyramidy a další triky. Akrobacie popsaná v této publikaci vychází z cirkusových technik a z procvičovacích her pohybově rozvojové metodiky Veronicy Sherborne. Rika Taeymans vyvinula tuto směs cirkusu a pohybové filozofie v 90. letech a pojmenovala ji „Cirkomotorika“. Dovednosti potřebné k tomu, aby bylo možné provádět akrobatické triky bezpečně a beze strachu, učí hravou formou pomocí procvičovacích her. Kromě zlepšení fyzických schopností a uvědomění si vlastního těla poskytují tato cvičení také emocionální podněty, a to díky vztahovým hrám.

Z šesti desítek akorbacie chtivých rodinek jsme vybrali deset, které knížku i svá těla podrobili řádnému testování. Výsledky recenze knížky Matějova akrobacie si můžete přečíst zde: 

 


 

RECENZE

jancakess
Kniha se nam libila, uzili jsme si spoustu legrace. Prosli jsme najednou vsechny cviky a pak jsme se vraceli, nektere cviky by deti delaly do nekonecna. Spoustu cviku slo delat i s nasim mladsim sestnactimesicnim synem.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
25.04.2016 22:04

polokoule
Z knihy Matějova akrobacie byla celá naše rodina nadšená. Obávali jsme se, že některé cviky budou nad naše síly, ale nebylo tomu tak. Postupovali jsme od jednodušších ke složitějším a syn postupně získával důvěru ve své pohybové schopnosti, více si věřil, učil se stabilitě a sám měl s viditelného pokroku radost. Problém u nás nastál v okamžiku, kdy se chtěl zapojit do cvičení i mladší sourozenec. Kniha je velmi pěkně zpracovaná, jednotlivé cviky jsou detailně popsané a postup je pro lepší představu i nakreslený.Teď už stačí říci jen "Oslík, co vyhazuje" a syn ví, co ho čeká. Je to skvělý tip pro tatínky, kteří hlídají děti a už neví co vymyslet když venku prší. Za nás určitě doporučujeme !!!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
25.04.2016 23:29

jancas
Krásně zpracovaná, cviky srozumitelně popsané a bohatě ilustrované. Děti motivuje ke cvičení.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
26.04.2016 09:14

zdehehe
Během jednoho týdne jsem knihu představila asi 90 dětem v dětské józe a dramatickém kroužku (3-11 let). Byly nadšené, jak se dokáží zpevnit, uvolnit, spolupracovat s partnerem ve dvojici, ovládat své tělo. Naše hodiny provázel smích. I na fotografiích vidíte, že se usmívají. Zároveň je každá nová stránka, obrázek a mini příběh dokázal zklidnit a motivovat k dalšímu novému cviku. Díky za takovou knihu. Doporučuji!!! Více foto: www.facebook.com/media/set/?set=a.1542089302753068.1073741838.1411393919155941&type=3
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
26.04.2016 11:42

plane9as
Graficky moc hezky udelana knizka, ktera zajisti zabavu na spoustu hodin (jeste mame pred sebou hooodne prace) a u nas strhla k akci i tatinka (ktery jinak "priruckam" neholduje:) Pro naseho 3,5 leteho "kamikadze" synatora je to dobra cesta, jak dat jeho akrobatickym vypadum nejaky ramec. Vyzaduje to trochu pripravy ze strany rodice (nastudovat cviceni predem), ale stoji to za to.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
26.04.2016 12:32

kva045
Kniha Matějova akrobacie obohatila nejen náš sportovní život. Děti se naučí věřit svému tělu, důvěřovat rodičům, radovat se spolu s rodiči, co všechno dokážou. Během her i akrobatických cviků se nasmějete. Všechny cviky jsou jednoduše a srozumitelně popsány a nakresleny, děti také motivuje celkový příběh a názvy cviků. Takové "Nosolechtací salto" je u mých synů favorit. Knihu doporučuji všem hravým rodinám.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
27.04.2016 20:27

katest
Kniha mne nadchla - ilustracemi, zpracováním, nápadem. Se syny jsem si užila legraci při pokusu o některé cviky, protože já nejsem moc sportovní typ a oni jsou už opravdu těžcí. Malý Milan si oblíbil některé cviky a nosil mi kartičku, abychom dělali Nosolechtací salto, které ho bavilo - čímž opět rozšířil svou komunikaci. Za mě neskutečně povedená knížka, která těší i k prohlížení a plánování.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
27.04.2016 22:41

Baroneska
Cviky jsou srozumitelně popsány a doplněny názornými obrázky. Nejstarší syn každý den prosí, že chce cvičit a mnohokrát jsem ho přistihla, jak si sám alespoň prohlíží obrázky. Je na sebe obvykle hodně opatrný, u některých cviků bylo vidět, že se musí překonávat, ale o to větší byla jeho radost z úspěchu, který očividně posiloval chuť do dalšího cvičení. S knihou jsme si užili spoustu legrace, předevčím díky zapojení rodičů do cvičení a jsem moc ráda, že si k nám našla cestu.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 95%
28.04.2016 00:51

asfodel
Kniha je milým zpestřením a obohacením našich hrátek s dětmi. Velkou část cviků jsme se ale už neodvážili vyzkoušet s většími dětmi 5+ v uzavřeném prostoru.Těšíme se tedy na léto a akrobatické pokusy na trávě. Děti (2,3,4,5,6let)neváhaly a zkoušeli některé ze cviků i mezi sebou. Varování pro cvičitele: fyzicky a časově náročné!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
28.04.2016 22:10

Basina
Takhle knížka rozhodně není pro unavené rodiče! Pokud chcete podle ní cvičit, je třeba nabrat síly, udělat si čas, prostor (děti kvůli cvikům dokonce uklízí) a u nás i pravidla. Všechny naše děti totiž chtějí cvičit najednou a všechno, což zvlášť u pyramid zatím nelze skloubit dohromady. Tak moc se jim to líbí. Myslím, že ideální by bylo cvičení venku, na trávě, v parku, v době cvičení nám ale počasí nepřálo, a tak jsme testovali jen doma. Moc se těším, až se nám podaří udělat závěrečnou sestavu, za dobu testování jsme to ale nezvládli, je na to potřeba víc času. Knížku doporučuji, líbí se mi spojení hry, cvičení a vzájemného projení s dětmi. ... A upozorňuji, že pro děti jsou tyle cviky vysoce návykové....
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
28.04.2016 23:21

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Zatím nikdo nic nenapsal ...
O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion