NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

CHYTRÁ ŽIDLE SEDEES

Chytrá židle SEDEES
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 95 %
★★★★★

Hravé a zdravé sezení pro mrňousky i velké školáky! Čtyři maminky s dětmi 14 dní důkladně testovaly tyto sympatické židličky, které s dětmi dokáží držet krok od prvních lžiček po psací pero.

Chytré a rostoucí židle Sedees pochází od malé jihlavské rodinné firmy, za práce velkých i pomoci malých. Nápad se zrodil, jak už to bývá, v rodině spolu s dětmi a jejich potřebami a tužbami. Vznikly tak židle, které jsou designově krásné, řemeslně precizně vychytané a blízké přání dětem. Výroba i materiály použité na židle i příslušenství jsou ryze české (bukový masiv a buková překližka), splňují přísné evropské normy a vlastní certifikace. 

Trůn pro princeznu, zamilované křesílko nebo závoďák?

Zájemci o židličky si mohou vybrat z nabídky Sedees a spolu s dítětem nakombinovat finální podobu své židličky z jemných pastelových barev a případných motivů. V nabídce jsou také doplňky. Pro nejmenší děti (cca do 2 let) je možné přiobjednat pultík nebo bezpečnostní popruhy Sedees. S pultíkem slouží jako vysoká jídelní židlička, po jeho odnětí pak jako šikovná židle, která se přizpůsobí každému jídelnímu nebo psacímu stolu. Podívejte se, jak lze židličku měnit a kombinovat.

Díky velkému rozsahu použití – od samostatně sedícího batolete po velkého školáka – není třeba pořizovat několik židlí pro různé věkové kategorie. Stačí jedna chytrá rostoucí židle Sedees, která roste, jak potřebujete. Židle využívá systému postranních drážek, do kterých se zasouvá sedátko i podnožka - nastavitelná je tedy nejen výška ale i hloubka. Opěrka nohou učí děti sedět zdravě se správným držením těla. Židle Sedees se svými obrázky děti baví, ale díky pevné opoře nohou je zároveň dokáže zklidnit. Učení a psaní úkolů pak prý jde mnohem snáz. Jednoduchý a hravý design židliček mile doplní interiér jídelny nebo dětského pokoje a může s dětmi růst roky. Prostě jedna židle na celé dětství.

Vybrali jsme tři děti, které již sedí a rády by povýšily :-) A vy se nyní můžete mrknout na jejich recenze.....


 

RECENZE

Marten82
Skvělý materiál, dobře se udržuje a čistí. Design neotřelý, jednoduchý a pěkný. Dcerka v židličce ráda sedí. Oceňuji, že židlička se hodí pro děti až do šesti let. Za mě skvělý výrobek a hlavně český výrobek:-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
14.05.2016 10:11

Jituleenka
U židličky oceňuji osobně design a variabilitu nastavení. Ale u mého syna nesplnila mé očekávání, protože se do ní odmítal posazovat, po první zkušenosti, kdy jsme ho do ní posadili i s pultem a ten ho bohužel odradil. Cítil se v židličce uzavřený a svázaný, tak pak i po odstranění pultíku se do ní už nechtěl vrátit. Ale přesto věřím, že může být dobrým pomocníkem pro jiné domácnosti. Nechá se snadno omývat, jen mám ještě menší výhrady k tomu, že podsedák klouže a není zafixovaný. Bez podsedáku je židlička zase příliš tvrdá. Pult zde drží na pevno a nejde jen tak odstranit (lze sundat jen za pomoci šroubováku). Ale jinak židlička svoji funkci může plnit bez problému.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 50%
25.05.2016 21:42

budulinek
Chytrou dětskou rostoucí židli Sedees si hned od prvního okamžiku oblíbily obě naše děti. Děti si ji hned od pohledu zamilovaly, neboť je opravdu na první pohled velmi krásná, praktická, a jemné barvy pohladí na duši. Rodiče naopak ocení velmi kvalitní, odolný a hlavně stabilní materiál, z kterého je židlička vyrobená, lehce omyvatelná a designově se hodí všude. Pro své všestranné využití, jak už jídelní židličky nebo židle k psacímu stolu je v domácnosti prakticky nesmrtelná. Pro menší děti jako je naše 1 a 1/2 letá dcerka lze navíc dokoupit i podsedák, bezpečnostní pultík a kšíry. V našem případě se všechny tři věci osvědčili a mladší dcerku tak nenásilnou formou donutili a naučili, jak by se mělo u jídla správně stolovat tj. nekroutit se, nevylézat ven. Jediné, co bych této židličce vytknula, je systém, kterým se nastavuje výška a hloubka sedátka i podnožky. Na pevné šrouby, které je nutné vždy povolit mi přijde dosti nepraktické, pokud židlička koluje mezi dvěma různě starými sourozenci jako tomu bylo u nás. V tomto případě bych doporučovala například postranní kličku pro snadnější a rychlejší manipulaci. Jinak nemám, co bych židličce vytknula, neboť je prakticky dokonalá a všem rodičům, jež chtějí mít doma velmi kvalitní výrobek a zajistit tak i u dítěte správné držení těla při sezení, jen a jen doporučuji.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
31.05.2016 11:00

petra
Toto testování jsme si ani my z týmu Testováno na dětech nemohli nechat ujít a tak přikládáme také svou recenzi. Židlička je báječná, má jednoduchý a milý design a krásnou barvu. Má širokou variabilitu nastavení a je prostě skvělé, že pouze s imbusem vytvoříte židli svému děťátku na míru a jak roste ji můžete měnit s ním. Olí si židličku zamilovala a užívá si samostatnosti a společného stolování s námi u velkého stolu. Resumé jasné...ikea židlička poputuje do bazaru :-)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
14.06.2016 11:56

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Barusak25
My máme tuto židličku krátce, zakoupili jsme ji na základě dobrých zkušeností tady a musí říct, že je opravdu bezvadná. Asi jediné, co nám u této hrací a jídelní židličky chybí je nějaké měkké polstrování, jaké mají židličky třeba tady https://bestmimi.cz/447-detske-jidelni-zidlicky. Na druhou stranu nás opravdu ohromila kvalita- vypadá to, že židlička vydrží sloužit opravdu hodně dlouho.
11.11.2021 10:43

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion