NEJČASTĚJŠÍ DOTAZY    KONTAKT REGISTRACE  KOŠÍK  PŘIHLÁŠENÍ
Facebook Instagram Pinterest Tiktok Youtube Linkedin

TESTOVÁNÍ

Nové testování (0)

Probíhá testování (0)

Otestováno (61)

   Potřeby pro děti (14)

   Služby pro děti (10)

   Hračky (8)

   Knihy (7)

   Potraviny (3)

   Kosmetika, drogerie (6)

   Oděvy (3)

   Výtvarné potřeby (5)

   Design (5)

Podmínky testování

Nabídka pro firmy


IQ HRY

VÝTVARKA

RECEPTY

TIPY

KE STAŽENÍ

MAKABOX

MAKABOX
CELKOVÉ HODNOCENÍ: 97 %
★★★★★

Jak smysluplně zabavit své dítko? Mrkněte na aktuální testování sedmi MAKABOXŮ. S tímto kreativním boxem tvoření chytne i vás velké :-)

MAKABOX  je kreativní box plný chytré zábavy pro zvídavé děti. Obsahuje: 3-5 kreativních aktivit, u kterých děti mohou rozvíjet své tvůrčí schopnosti, srozumitelný návod ke každé aktivitě, s jehož pomocí bude jejich dokončení hračka, a časopis Chápadlo plný zábavného čtení, her a hádanek.

MAKABOX je ideální pro děti ve věku 3-7 let. Děti, které už umí číst, si mohou časopis Chápadlo vychutnat samostatně, i pro mladší se v něm ale najde spousta vhodných aktivit. Obsah boxu je připraven tak, aby zaujal dívky i kluky. Naprostou většinu aktivit v MAKABOXu zvládnou děti samy, nicméně ambicí a přáním tvůrců je, aby si nad MAKABOXem rodiče hráli společně s dětmi a dobře se bavili.

www.makabox.cz

VYPNĚTE TELEVIZI – ZAPOJTE FANTAZII

S MAKABOXem se rozhodně nudit nebudete.


 

RECENZE

missm
Výborná idea, jak zaujmout děti. Vše se nám moc líbilo a testování jsme si maximálně užili, už se těším na další krabičku.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
30.06.2016 00:27

barucha
Líbilo se mi, že aktivity byly opravdu vhodné už od 3 let - zaujaly i mladšího syna. Zároveň bylo u všech aktivit dost materiálu a hlavně obrázkových předloh pro obě děti, takže se u vyrábění nemusely hádat - to jsem dost ocenila. Když srovnám s krabicí Pikle z pytle, ta byla opravdu pro jedno dítě, což při sourozencích není moc praktické. Tvoření s Makaboxem jsme si moc užili, děkujeme!
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
06.07.2016 11:23

alisi
Na Makabox jsem se vrhla s dětmi 2, 3 a 4 roky v našem mateřském Klubíku, na některé aktivity ještě s téměř 7letým synem. Moc jsme si to užili. Asi největší úspěch sklidila káča, se kterou si děti fakt vyhrály a hrají dodnes. Při tvoření je nejvíc bavilo sypání písku. Kupodivu jsem ho pak nemusela ani luxovat z celé místnosti.:) Písek nám zbyl, takže si můžeme vyrobit ještě další obrázky. Velmi jsem ocenila barevnou lupu, kterou využíváme často nejen jako lupu, ale i při různých hrách (jako semafor při hře na auta, při hrách na barvy apod.) Celý box byl krásně připravený, návody dobře srozumitelné, díky obrázkům podle nich starší děti dokážou pracovat i samy. Prima je i časopis Chápadlo. Pokud hledáte kreativní zábavu, při které se děti ledacos dozvědí, tvořivě se "vyřádí" a která vám navíc pečlivě připravená dorazí až "pod nos", doporučujeme!:)
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
07.07.2016 08:36

ustarana
Box je bezvadný. Jsou v něm kompletně připravené aktivity na tvoření a k tomu opravdu jednoduše zpracované návody, které pochopili i moje malé děti. Pytlíčky s aktivitami jsou malé, že se vejdou i do kabelky a si je můžete vzít sebou. Aktivity i časopis jsou z kvalitních materiálu. Navíc nám spousta věci zbyla a můžeme je použít k dalšímu tvoření. Každé tvoření jsme si užili. Vím, že dětem box někdy v budoucnu pořídím, i přes vyšší cenu. Opravdu za to stojí.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
07.07.2016 23:51

olii
Syn (7 let) zvládl podle návodu veškeré úkoly, ale téma tohoto konkrétního Makaboxu jej úplně moc nenadchlo, připadalo mu spíše holčičí, ale i tak se do tvorby zabral s chutí a když potřeboval pomoci, byla jsem mu k ruce. Nápad takovýchto kreativních sad je super, vše co děti potřebují je v jedné krabici, maminky nemusejí nic vymýšlet, veškeré postupy a materiál je při ruce, takže z tohoto hlediska super. Možná jen cenově nejsou dostupné pro všechny. Já si schovala i krabičku Makaboxu, je ideální na vánoční cukroví.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 90%
08.07.2016 18:55

rozarka
Makabox děti v naší školce zaujal, podrobně jej prozkoumaly a pak si vybraly, co chtějí dále tvořit. Pro učitele byla práce s Makaboxem velmi jednoduchá díky balíčku všech pomůcek a návodů. Jen šablonky jsme si nakopírovali, aby bylo dost pro všechny. Věřím, že zaneprázdněné rodiče může pravidelná dávka inspirace a všech pomůcek zaujmout. U jednotlivých témat děti vydržely poměrně dlouho a bylo vidět, že je baví. Ocenili jsme, jak se pěkně doplňovaly aktivity na téma barvy - barevné lupy, skládání barev, barevné efekty roztočené káči, barvoměna chameleona.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
15.07.2016 17:28

Evka57
S výrobkem jsem byla velice mile překvapena. Jde o komplexně zpracovanou výtvarnou sadu. Aktivity zvládnou, samozřejmě s výsledkem přiměřeným věku, děti již od tří let. S nadšením je plnily i ostatní děti ve věku do 7 let. Uvítala bych větší sady pro MŠ. Děkuji za super nápad.
Celá recenze >>>

Hodnocení: 100%
20.07.2016 09:33

KOMENTÁŘE

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat!
Paja214
Teda, to vypadá moc hezky. Moc se mi líbí, že je box zaměřen hodně výtvarně, krásně barevný. Určitě by syna moc bavil, má rád barvy, tvoření se vším barevným, výrazným. Snažíme se v rámci jeho terapie mimo jiné hodně rozvíjet jemnou motoriku, grafomotoriku a jakékoli tvoření je pro nás zajímavé a přínosné. Vyzkoušeli jsme už Pikle z pytle a velmi by mě zajímalo srovnání těchto dvou boxů.
24.05.2016 14:16

O NÁS / BLOG / FOTOGALERIE / OBCH.PODMÍNKY (c) 2014 - 2024 testovanonadetech.eu
MEDIA / PARTNEŘI / PODMÍNKY UŽITÍ / KONTAKT grafika: vatiklan.cz
Barion